Şimdi Ara

İşbankası Maximum card 2 adet sinema bileti kamp. Yeni katılım. Sms ile.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
7.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzeltme: internetten de kayıt olabiliyorsunuz, linki:

Devam eden bir kampaya fakat önceden netten de kayıt olabilirken şimdi sadece sms ile kayıt yapılıyor. Daha önce kayıt olanlar tekrar sms ile kayıt olmak zorunda.

Sinema yazıp boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini yazıp 4402 ye gönderiyorsunuz.
    Sitesinde "SİNEMA" i yi büyük yazmış ama ben küçük i olarak gönderdim ve kabul etti.

Detaylar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallace_son -- 7 Ocak 2017; 20:13:19 >

• 1 Ocak – 28 Şubat 2017 tarihleri arasında Maximum Kart'ınız ile toplamda gerçekleştirilecek 2.500 TL harcamaya 2 adet Cinemaximum sinema bileti hediye!
  • Ulan iyiki bıraktım şu bankayı.. Arada mecburiyetten kullanıyorum.Ne adam gibi kampanyası var ne verdiği puanı kullanacak yer.

Bence o 2500 ü 1000 e çeksinler.Sinemada olmasa ellerinde birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Ulan iyiki bıraktım şu bankayı.. Arada mecburiyetten kullanıyorum.Ne adam gibi kampanyası var ne verdiği puanı kullanacak yer.

Bence o 2500 ü 1000 e çeksinler.Sinemada olmasa ellerinde birşey yok

Evet aynen bir çok bankanın kartı var maximum hariç hepsinin faydasını fazla fazla gördüm amma velakin maximum un bir faydasını görmedim adam gibi kampanya ları yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum pişmanlıktır
  • SMS atmaya gerek yok internet katıl butonu aktif

http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=Hediye+Cinemaximum+Sinema+Bileti+Kampanyas%C4%B1&amp;IdCampaign=MTIxMw==-ISB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iko81 -- 7 Ocak 2017; 10:6:10 >
  • çöp kampanyalarını al başına çal işbank.

dün işbank aradı.kart bilgilerinizi çalınmış olabilir.onaylarsanız yenisini yollayalım dediler. tamam gönderin dedim.neyse temassız kampanyasını forumdan görünce dedim temassız yollayın. iptal olan kartla aynı özellikte olur ancak dedi.o temassızdı bu da temasszz olacak dedi.amma salaksınız dedim. e nasıl yapcaz? yeni bi karta başvuralım dedi. tamam dedim başvurmuşken maximilese mi başvursam oldum.dedim daha avanjlıdır belki filan, araştırdım baktım bu maximile da hikaye. aradım iptal edin bütün başvurularımı ve mevcut kartı dedim.yollanacak kartı da iptal ettirdim.cüzdan da boşuna yer kaplamasın bari.. zaten beni bağlayan ogs idi. vadesiz hesaba da talimat verileceğini öğrenince iptal ettim k.kartını. 15 yıllık müşterisiyddim. adamlar puan bile teklif etmedi. axess ve adios can benim için. belki ilerde bide bonus alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende tavsiye etmiyorum. Yıllık aidat yansıtıldı iadesini vermediler. Bankalar Birliğine basvurdum bir suru ugrastım 26 sını sadece ıade ettıler. 50 tl sını aldılar. Hala 50 tl ıcın uğraşıyorum.
  • 2500 yapsam sinema bileti bedava almaya uğraşır mıyım :D
  • mesaj atıp katıldım arkasından 2800 tl işlem yaptım ne gelen var ne giden
  • 5 gün içinde yüklenir kredi kartına
  • Neresi sicak 2500 tl harcarsan veriyor
  • İşte Üniversiteli için cazip bu yılda 12 bilet hediye maximumdan sagolsun :)

• iko81 İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İlk sayfaya ekledim.
  • Haber için teşekkür ederim...
  • sinema bileti icin 2500 cok 10 tlye zaten biletler
  • Yıllardır olan kampanya. 2 ayda 2500 tl gayet normal.
  • İş bankasını gömmüşler ama ben Mercedes kartını kullanıyorum ve çok memnunum. Havalimanlarında ve yurtdışında çok avantajlı. Gerçi Atatürk Havalimanı'ndaki kampanyaları bu sene sona erdi ama olsun. 115TL kart ücreti var fakat bir yılda fazlası ile çıkıyor. Bence kartınızı ne amaçla aldığınız ve nerede kullanacağınız önemli.

• Bankamatik kartı gecmiyormuş
  • TheDifference35 kullanıcısına yanıt
    Aidatsız kredi kartlarımız kampanya kapsamı dışındadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.