2005,YILLIK ISL MAS 26.19 + %5 BSMV DIR şöyle bir ödeme yapılmış 29 ytl tutarında işlem.
Bankacı arkadaslar veya isbankası kullanıpta basına gelen varsa ne oldugunu acıklaya bılır mı?
Hesabım vadesiz ytl hesabı.
Lütfen beyler önemli yarın şehir dışını cıkıcaktım alısverıs ıcın alısverıs param kalmadı!
eğer haksız bişi ise bankaya basvurcam
valla haksız mı değil mi bilemem ama akbank ta aynı parayı 'hesap işletim ücreti' diye alıyor sanırım bankalar yeni düzenlemelerle artık eskisi gibi müşterilerini yeterince yolamıyorlar onlarda ottan ...tan masraf alalım diyorlar hepsine köküne kibrit suyu
Hop
quote:
Orjinalden alıntı: Zıplamayan Çekirge
valla haksız mı değil mi bilemem ama akbank ta aynı parayı 'hesap işletim ücreti' diye alıyor sanırım bankalar yeni düzenlemelerle artık eskisi gibi müşterilerini yeterince yolamıyorlar onlarda ottan ...tan masraf alalım diyorlar hepsine köküne kibrit suyu
Peki yıllık olarak mı alıyolar dostum o ücreti.
benim aynen böyle yazıyo: 2005,YILLIK ISL MAS 26.19 + %5 BSMV DIR!
valla hocam benim hesaba altı aylık 15 küsür gelmişti sanırım bankadan bankaya değişiyor seninki miktarına göre yıllık olmalı ama iş bankası kazıkçıların şahı olduğundan yinede bir müşteri hizmetlerine sor
Ama orda da yıllık isletme masrafı diyoYıllıktır heralde.
yıllık olarak alınan bir ücret fakat öğrenci isen eger öğrenci belgeni gösterip paranın geri iade edilmesini sağlayabilirsin. Öğrencilerden kesmiyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme