Şimdi Ara

İŞBANKASI BANKAMATİK 3X50 YE 25 TL MAXİPUAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
4
Favori
5.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonuma "Bankamatik kartınızla 1-30 kasım arası market yada akaryakıt sektörlerinde 3 kez 50 TL harcayın 25 TL maxipuan kazanın. Katılım için KAZAN yazıp 4402'ye gönderin." diye mesaj geldi bankanın sayfasında böyle bir kampanya görmedim ama mesaj gönderdim başvuru talebiniz alınmıştır dedi.

quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

kampanya şartlarını buldum ilk mesaja da eklenebilir

Bankamatik Kartı’nızla 1 – 30 Kasım arasında dilediğiniz akaryakıt istasyonu veya gıda marketinde yapacağınız üçüncü 50 TL ve üzeri alışverişinize tam 25 TL MaxiPuan!

Kampanya Koşulları:

1- Kampanyamız kişiye özel olarak düzenlenmiş olup, yalnızca SMS ve e-posta gönderilen müşterilerimiz kampanyaya katılabilecek ve MaxiPuan kazanabilecektir.
    2- Kampanyamız SMS katılımlı olup, katılmak için “KAZAN” yazıp 4402’ye kısa mesajla göndermeniz gerekmektedir.
    3- Kampanyamız kapsamında yalnızca 1 – 30 Kasım arası gerçekleştirilecek alışverişler dikkate alınacaktır.
    4- Kampanyamız kapsamında tüm gıda marketleri ve akaryakıt istasyonlarında yapılacak harcamalar geçerli olacak olup, 50 TL ve üzerinden yapılacak 3. alışverişe 25 TL MaxiPuan hediye edilecektir. Kampanya kapsamında gerçekleşecek 3 alışverişin de aynı sektörden yapılma zorunluluğu bulunmamaktadır. Örneğin 50 TL üzeri 2 gıda marketi ve 1 akaryakıt istasyonundan yapılacak alışverişle de MaxiPuan kazanılabilecektir.
    5- Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
    6- Kampanyamıza yalnızca Bankamatik Kartı dahil olup, kredi kartı ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    7- Kampanyamız kapsamında yapılacak alışverişlerin Maximum üye iş yerlerinde gerçekleştirilme zorunluluğu bulunmamaktadır.
    8- Kampanyamız Bankamatik Kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşterimiz kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanyamız kapsamında en fazla 25 TL MaxiPuan kazanabilecektir.
    9- MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler ile iade, iptal, itiraz edilen veya kart hamilinin iradesi dışında üçüncü şahıslar tarafından yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
    10- Kampanyamız kapsamında kazanılacak MaxiPuan’lar Aralık ayının ilk yarısı içerisinde müşterilerimizin Bankamatik Kartı’na yüklenecek olup, sistemde kayıtlı ve geçerli cep telefonu olan müşterilerimize puan yüklemeleri SMS’le bildirilecektir.
    11- Yüklenen MaxiPuanların son kullanım tarihi SMS metninde belirtilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatu38 -- 10 Kasım 2015; 17:09:15 >

• kişiye özel

Orijinalden alıntı: ns.xombe

Bana ne diye yapmazlar bu kampanyayı anlamam ama doğru ben zaten sürekli alışveriş yapıyorum nasılsa...

ben 1 yıla yakındır işbank bankamatik kartımı kullanmıyorum banada gelmiyor :)

Orijinalden alıntı: Müdür42

quote:

Bana ne diye yapmazlar bu kampanyayı anlamam ama doğru ben zaten sürekli alışveriş yapıyorum nasılsa...

aylık 1500-2000 tl arası bankamatik kartımdan gidiyor. Maaş bu kartıma yatıyor oradan harcıyorum neredeyse tamamını. 1 kere bile böyle mesajlar gelmez. Babamın akbank kartı var o sadece maaşı çeker paso mesaj gelir şöyle yapın böyle yapın diye.
    İnsanın insana üstünlüğü ancak takva iledir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok kişiye özel. bende 100 tl yi doldurup 10 tl kazanma yolundayım şuan :)

quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

quote:

aylık 1500-2000 tl arası bankamatik kartımdan gidiyor. Maaş bu kartıma yatıyor oradan harcıyorum neredeyse tamamını. 1 kere bile böyle mesajlar gelmez. Babamın akbank kartı var o sadece maaşı çeker paso mesaj gelir şöyle yapın böyle yapın diye.

bende bilmem kaç yıldır mecburiyetten işbankası ile çalışıyorum, iki sinema bileti dışında bi extrasını görmedim.

• Ekim ayı harcama kampanyasının puanları yatan var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • Mesaj gelmeyenler boşuna göndermesin kabul olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşbankası uzun sms numarası artık çalışmıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: veziroglu

İşbankası uzun sms numarası artık çalışmıyor mu?

0532 752 22 02
    http://forum.donanimhaber.com/m_73731965/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acedia -- 5 Kasım 2015; 19:52:00 >
  • acedia kullanıcısına yanıt
    Numarayı biliyorum. Ama artık çalışmıyor bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.