Bildirim
İşBankası Altın hesabı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
nasıl döviz alım satımında her banka kafasına göre fiyat belirliyorsa burada da aynı durum var.
herkes kafasına göre fiyat yazıyor. alım satım arası makas da önemli.
HİÜ (hesap işletim ücreti) muhabbeti de var bu nedenle dikkatli olun.
ben kuveytturk veya enparayı tercih ediyorum.
edit : birçok banka altın hesaplarından HİÜ almayabilir
ama daha sonradan altını satınca tl olarak fiyatı vadesiz hesaba geçiyor o bakımdan dikkat.!!!!!
http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/mevduat-urunleri/vadesiz-hesaplar/vadesiz-altin/Sayfalar/vadesiz-altin.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 13 Mayıs 2014; 20:15:46 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan
nasıl döviz alım satımında her banka kafasına göre fiyat belirliyorsa burada da aynı durum var.
herkes kafasına göre fiyat yazıyor. alım satım arası makas da önemli.
HİÜ (hesap işletim ücreti) muhabbeti de var bu nedenle dikkatli olun.
ben kuveytturk veya enparayı tercih ediyorum.
edit : birçok banka altın hesaplarından HİÜ almayabilir
ama daha sonradan altını satınca tl olarak fiyatı vadesiz hesaba geçiyor o bakımdan dikkat.!!!!!
http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/mevduat-urunleri/vadesiz-hesaplar/vadesiz-altin/Sayfalar/vadesiz-altin.aspx
bu konulara biraz yabancıyım hocam .işbankası internet şubeciliğinden 40 bin tl kadar altın almayı düşnüyorum ama karar veremedim .riskler nedir sonra parayı bosuna yatırmayım yani
-
altın alırken sorun olmaz da bozarken miktarı TL olarak vadesiz hesabına yansıyacak
atıyorum altın 95 Tl olunca 3 gram bozdun 3 * 95 = 285 TL .
bu para vadesiz hesabına yatacak, vadesiz hesabından da hesap işletim ücreti kestikleri zaman bu paradan tırtıklayacaklar.
bu nedenle vadesiz hesaplardan işletim ücreti almayan seçenekler tercih edilmeli
ayrıca bu parayla tamamen altın almanı doğru bulmuyorum kafana göre sepet yap sadece altın değil de
bir kısmı ile döviz bir kısmıyla da borsada hisse alabilirsin (8-10 bin Tl arası döviz , 10-15 bin küsür TL ile borsaya girebilirsin) -
quote:
altın alırken sorun olmaz da bozarken miktarı TL olarak vadesiz hesabına yansıyacak
bu para vadesiz hesabına yatacak, vadesiz hesabından da hesap işletim ücreti kestikleri zaman bu paradan tırtıklayacaklar.
bu nedenle vadesiz hesaplardan işletim ücreti almayan seçenekler tercih edilmeli
ayrıca bu parayla tamamen altın almanı doğru bulmuyorum kafana göre sepet yap sadece altın değil de
bir kısmı ile döviz bir kısmıyla da borsada hisse alabilirsin (8-10 bin Tl arası döviz , 10-15 bin küsür TL ile borsaya girebilirsin)
Anladım hocam . Maaşımın yattıgı hesaba yatırmayı düşünüyorum parayı altını da ordan alıyım dyorum .bildigim kadarıyla maas hesabnın baglı oldugu karttan para kesmiyorlar dogrumudur bilginiz var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: suleyman11
quote:
bir kısmı ile döviz bir kısmıyla da borsada hisse alabilirsin (8-10 bin Tl arası döviz , 10-15 bin küsür TL ile borsaya girebilirsin)
Anladım hocam . Maaşımın yattıgı hesaba yatırmayı düşünüyorum parayı altını da ordan alıyım dyorum .bildigim kadarıyla maas hesabnın baglı oldugu karttan para kesmiyorlar dogrumudur bilginiz var mı ?
maaş alıyorsan o bankayı tercih etmek gerekir hesaplardan maaş alırken genelde işletim ücreti kesilmez karttan da kart aidatı kesilmez
(akbank askerde yedek subaylık yaparken maaş hesabımdan işletim ücreti kesip iade de etmemişti. kimseden almadılar benden aldılar axess ödemesi ve avivasa ödemesini otomatik talimat olarak da kabul etmedi
illaki fatura olacakmış. avivasa ödemelerimi dondurup axessi de iptal ettim
sonra çok kıvrandılar bölge müdürü de aradı 250 Tl chippara önerdi ama iş işten geçti.
akbankı sildim defterimden.bir kuruma bir kereden fazla kazıklanmam)
ama maaşını başka yerden alacağınız zaman hesapları önceden kapatın.
benim dediğim yerlerden alırsanız maaşınızla alakası yok hesabı kapatma zorunluluğu yok
ücret de alınmaz kafanız har zaman rahat olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 14 Mayıs 2014; 23:46:18 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: suleyman11
quote:
maaş alıyorsan o bankayı tercih etmek gerekir hesaplardan maaş alırken genelde işletim ücreti kesilmez karttan da kart aidatı kesilmez
(akbank askerde yedek subaylık yaparken maaş hesabımdan işletim ücreti kesip iade de etmemişti. kimseden almadılar benden aldılar axess ödemesi ve avivasa ödemesini otomatik talimat olarak da kabul etmedi
illaki fatura olacakmış. avivasa ödemelerimi dondurup axessi de iptal ettim
sonra çok kıvrandılar bölge müdürü de aradı 250 Tl chippara önerdi ama iş işten geçti.
akbankı sildim defterimden.bir kuruma bir kereden fazla kazıklanmam)
ama maaşını başka yerden alacağınız zaman hesapları önceden kapatın.
benim dediğim yerlerden alırsanız maaşınızla alakası yok hesabı kapatma zorunluluğu yok
ücret de alınmaz kafanız har zaman rahat olur.
Eyvallah hocam sagolasın :)
-
Mehmet bey,
En başta şunu söyleyeyim borsadan kazanılan para hiçbir yerde kazanılmaz. Yine keza kaybedilmezde. Dikkatimi çekti genelde borsaya teşvik ediyorsunuz insanları. Benim 5 yıldır borsada deneyimim var...Ancak inanın ilk 3 yıl sürekli para kaybettim. Sonrasında kazanmaya başladım. Şimdi totale baktığım zamanı hiç borsayla uğraşmayıp mevduata yatırsam aynı hesaba gelecektim. Diyeceğim şu ki burdaki profil genelde 3-5 parası olup değerlendirmek isteyenlere ekonomiden pek fazla anlamayan insanlar. Bu insanlara borsa önerisi yaparsanız inanın paralarını 1 ayda sıfırlarlar. Borsa çok zor ve ciddi bir iş.. Sizi eleştirmiyorum sakın yanlış anlamayın. Yine diyorum borsada kazanılan para hiçbiryerden kazanılmaz. Ama ciddi eğitim almak okumak araştırmak şartıyla..Burda sadece altıntan anlayan bir halk kesimine borsa derseniz onlarda güvenip girerlerse bu işe sonu çok çok büyük olasılık facia olur... -
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back
Mehmet bey,
En başta şunu söyleyeyim borsadan kazanılan para hiçbir yerde kazanılmaz. Yine keza kaybedilmezde. Dikkatimi çekti genelde borsaya teşvik ediyorsunuz insanları. Benim 5 yıldır borsada deneyimim var...Ancak inanın ilk 3 yıl sürekli para kaybettim. Sonrasında kazanmaya başladım. Şimdi totale baktığım zamanı hiç borsayla uğraşmayıp mevduata yatırsam aynı hesaba gelecektim. Diyeceğim şu ki burdaki profil genelde 3-5 parası olup değerlendirmek isteyenlere ekonomiden pek fazla anlamayan insanlar. Bu insanlara borsa önerisi yaparsanız inanın paralarını 1 ayda sıfırlarlar. Borsa çok zor ve ciddi bir iş.. Sizi eleştirmiyorum sakın yanlış anlamayın. Yine diyorum borsada kazanılan para hiçbiryerden kazanılmaz. Ama ciddi eğitim almak okumak araştırmak şartıyla..Burda sadece altıntan anlayan bir halk kesimine borsa derseniz onlarda güvenip girerlerse bu işe sonu çok çok büyük olasılık facia olur...
eleştiri için teşekkürler
ancak ben bir kişiye tüm paran ile şuna buna gir demem genelde sepet öneririm (altın-döviz-..) ayrıca borsa uzun vadeli bekleyince daima kazandırır ve stopajı yoktur.
adam 1000 tl ile yi faize atsa %12 yıllık faiz alsa aylık %1 eder yani ayda 10 lira getiri alır buna değmez
borsaya gir sağlam kağıtlara gir mutlaka faizden çok getiri alırsın derim
sağlam kağıtlar nedir büyük firmalardır yani sıralamada ilk 30 ilk 50 firmalarıdır adamlar zaten batsaydı büyük firma olmaz bunları öneririm
hiç bilmeyene tavsiyem ilk 30 dan şaşmamasıdır ayrıca borsada kısa vadede de çok para kazanma şansı vardır orası biraz şans işi
türkiyede insanlar yatırım ile iddaa oynamayı birbirine karıştırdığı için 1000 tl atıp kısa sürede 2000 kazanmayı hedefliyor
ama 1000 tl atıp 900 tlye inince panikleyip borsadan çıkıyor hisseler de düşünce büyük alıcılar hisseleri ucuzdan kaba tabirle çuvalla topluyor vurgun yapıyor
borsa sabır işidir hiç bir şeyi bilmesen de en büyük firmalardan gidersen uzun süre sabredersen 3-4 yıl bekleyebilirsen faizden kat kat fazla kazandırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 15 Mayıs 2014; 17:29:36 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X