Şimdi Ara

İŞBANK HESAP AÇMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,


    İş Cep üzerinden bir şubede hesap açabiliyoruz sanırım. Karşıma bütün İş Bankası şubeleri çıkmakta, bu herkeste mi böyle acaba?

    İstediğim şubede hesap açabiliyorum buradan sanırım? Eğer anormal bir şey yoksa ben hesap açtıktan sonra ; şubeye gidip hesap cüzdanı almama gerek var mıdır?



  • Hesap cüzdanı hesabı açtığınız bankadaki hesabınızın varlığını gösteren bir delildir. Kağıt üzerinde tabii ki. İstediğiniz şubeden hesap açabilirsiniz. Hesap cüzdanı alma zorunluluğu da yok. Ben Nişantaşı Şubesine ait olan hesabımın cüzdanını Beşiktaş Şubesinden almıştım. Bir sorun olmadı yani

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F.U.

    Hesap cüzdanı hesabı açtığınız bankadaki hesabınızın varlığını gösteren bir delildir. Kağıt üzerinde tabii ki. İstediğiniz şubeden hesap açabilirsiniz. Hesap cüzdanı alma zorunluluğu da yok. Ben Nişantaşı Şubesine ait olan hesabımın cüzdanını Beşiktaş Şubesinden almıştım. Bir sorun olmadı yani
    Teşekkürler hocam. İşcep üzerinden bütün şubeleri görmem normal o zaman değil mi?

    Sanırım sizde İş Bank kullanıyorsunuz. Ben Garanti de kredi kartları tutuyorum, yeni İş Bankası kullanmaya başlayacağım.

    Bütün para biriktirme, yatırım işlemlerimi oradan yapmak istiyorum. ATM ağı da çok geniş olduğu için , Atatürk olduğu için cazip geldi.

    Sorun yaşıyor musunuz acaba siz? Hesap işletim ücreti alıyor mu? Yasal değil diyor herkes artık ama şikayetvar.com da hesap işletim ücreti hakkında çok şikayet var. Kafam karıştı. Birde döviz, euro hesabı açsam gene de kesmiyor mu acaba hesap işletim ücreti?

    Bide son olarak artık bütün kartları temassız mı yolluyorlar acaba, bilginiz var mı?




  • Hocam ben İş Bankasından çok memnunum. Ana olarak kullandığım banka. Mevcut alışverişlerimi, kredi kartlarımı, döviz birikimlerimi burada tutuyorum. Hesap işletim ücreti (1.5 senedir işbankasıyla çalışıyorum) hiç almadı. Alması da mümkün değil çünkü Danıştay kararı ile durduruldu. Şikayetvardaki şikayetlerde genelde kredi kartı aidatı gelenler hesap işletim ücreti diye şikayet açıyorlar veya Yatırım hesaplarından alınan MKK veya saklama ücretini şikayet ediyorlar. Borsa, yatırım hesapları vs anlamam ama duyduğuma göre en yüksek işlem ücreti iş bankasında.
    Döviz Hesaplarından da yani kısaca tüm bireysel vadesiz hesaplardan hesap işletim ücreti alınmamaktadır.
    Evet artık tüm bankamatik ve kredi kartları temassız özellikli.
    Zamanında her ay Bankamatik kartımı yeniliyordum temassız gelmesi için 2 ay önce yeniledim temassız geldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F.U.

    Hocam ben İş Bankasından çok memnunum. Ana olarak kullandığım banka. Mevcut alışverişlerimi, kredi kartlarımı, döviz birikimlerimi burada tutuyorum. Hesap işletim ücreti (1.5 senedir işbankasıyla çalışıyorum) hiç almadı. Alması da mümkün değil çünkü Danıştay kararı ile durduruldu. Şikayetvardaki şikayetlerde genelde kredi kartı aidatı gelenler hesap işletim ücreti diye şikayet açıyorlar veya Yatırım hesaplarından alınan MKK veya saklama ücretini şikayet ediyorlar. Borsa, yatırım hesapları vs anlamam ama duyduğuma göre en yüksek işlem ücreti iş bankasında.
    Döviz Hesaplarından da yani kısaca tüm bireysel vadesiz hesaplardan hesap işletim ücreti alınmamaktadır.
    Evet artık tüm bankamatik ve kredi kartları temassız özellikli.
    Zamanında her ay Bankamatik kartımı yeniliyordum temassız gelmesi için 2 ay önce yeniledim temassız geldi.
    Saolun hocam cok teşekkür ederim.

    Sizde işcep üstünde hesap açmak istediğinizde türkiyede ki bütün şubeleri görüyor musunuz acaba? yoksa ben bi ayar mı bozdum diye düşünüyorum :)




  • Tüm şubeleri görmeniz normal ben de şimdi baktım. Aşağıdaki gibi bende de tüm şubeler gözüküyor



    İŞBANK HESAP AÇMA

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yemeksepeti ONAYLI Hesap satış
    5 yıl önce açıldı
    Enpara altın hesabı
    7 yıl önce açıldı
    hesap açma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.