Şimdi Ara

İşbank fatura ödeme ücretlimi (internet şb.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işbank internet şubeden faturaları ödemek ücretlimi(doğalgaz,elektrik v.s.)

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Hesaptan otomatik ödeme talimatıyla ödeme ücretsiz, kredi kartıyla nasıldır bilmiyorum.

İlave: Aşağıdaki linkte en sağ taraftaki "Diğer" kısmına tıkladığınızda açılan sayfada Fatura Ödemeleri - Şube ve Fatura Ödemeleri - Bankamatik 1 TL ücretli olduğu görülüyor. Fatura Ödemeleri - İnternet ibaresi yer almıyor ama Kurum Ödemeleri - İnternet kısmında da 1 TL ücret yazıyor, çok anlaşılır değil. Eğer internet şubesinden yapılan ödemelere ücret almaya başladılarsa işlem sırasında ücret alınacağı mutlaka belirtilir.

http://www.isbank.com.tr/TR/fiyatlar-ve-oranlar/urun-ve-hizmet-ucretleri/Sayfalar/urun-ve-hizmet-ucretleri.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 16 Ekim 2015; 16:11:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Hesaptan otomatik ödeme talimatıyla ödeme ücretsiz, kredi kartıyla nasıldır bilmiyorum.

İlave: Aşağıdaki linkte en sağ taraftaki "Diğer" kısmına tıkladığınızda açılan sayfada Fatura Ödemeleri - Şube ve Fatura Ödemeleri - Bankamatik 1 TL ücretli olduğu görülüyor. Fatura Ödemeleri - İnternet ibaresi yer almıyor ama Kurum Ödemeleri - İnternet kısmında da 1 TL ücret yazıyor, çok anlaşılır değil. Eğer internet şubesinden yapılan ödemelere ücret almaya başladılarsa işlem sırasında ücret alınacağı mutlaka belirtilir.

http://www.isbank.com.tr/TR/fiyatlar-ve-oranlar/urun-ve-hizmet-ucretleri/Sayfalar/urun-ve-hizmet-ucretleri.aspx

lafı öylesine dolaştırıyorlar ki, nereye sündürürsen sündür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gün önce banka hesabım dan telefon işcep ile telefon fatura mi ödedim hesabım dan kesilen ücret faturanın tutarı ile ayni idi . Her hangi bir komisyon almamışlardı . Bundan sonra kullanıcağım tek yöntem bu olucak o kadar zahmetsiz ve rahat ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalifiyesizEleman

2 gün önce banka hesabım dan telefon işcep ile telefon fatura mi ödedim hesabım dan kesilen ücret faturanın tutarı ile ayni idi . Her hangi bir komisyon almamışlardı . Bundan sonra kullanıcağım tek yöntem bu olucak o kadar zahmetsiz ve rahat ki

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.