Arkadaşlar bilgisayarımda et işaretini yazamıyorum. []}{ gibi ifadeleri € ß gibi ifadeleri de yazıyorum ama et çıkmıyor. ctrl+winlogo+alt gr+Q ile de et yazılabiliyor ama alt gr+Q ile olmuyor. Forumlara baktım, bilgisayarı taradım ama nafile. Bilgisayar açıldığında bir süre yazılıyor ama o süre geçince yazamıyorum. 30 saniye kadar bir süre bu.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Klavyen f tipi mi?Daha başka ne sorun olacak?
ekran klavye si ile sürekli yazarsa klavyede sorun var demektir.normal klavyeden "@" e basmayınca sana ekran klavyesinden "@" yapmayı deneyin. sorunun nerede oldugu anlasılr.
Not: bende yukarıda ki cümleler de "@" kullandım ya. benim altgr tusu temassızlık yapıyomus yeniş farkkettim. sendede aynı sorun olabilir. tusları cıkar bi güzel temizle
Aynı sorun şuan bende var. ekran klavyesi nafile. olmuyor. ama wintuşu+altgr+ctrl+Q ile yazıyor. Klavyem Q klavye. Çözümü bilen var mı?
Sadece ctrl+Alt+Q tuşuna basın
alt+shift yapın Düzelir
ctrl+shift yap sonra bak bakalım altgr+Q = @ oluyormu :)
Hocam ilginiz icin tesekkur ederim ancak dediklerinizi denedikten sonra sorun duzelmedigi gibi yumusak g harfinden `[` uzumun `u` harfinden `]` `i` harfinden ` ' ` noktali virgulden `\` noktadan `/` izdirapin `i` harfinden `i`
yazmaya basladi ve duzeltemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ozas_91
Hocam ilginiz icin tesekkur ederim ancak dediklerinizi denedikten sonra sorun duzelmedigi gibi yumusak g harfinden `[` uzumun `u` harfinden `]` `i` harfinden ` ' ` noktali virgulden `\` noktadan `/` izdirapin `i` harfinden `i`
Alt Gr+Shift, Alt Gr+Shift, Alt Gr+Shift, yapın bir kaç kere. Düzelecektir büyük bir ihtimal.
quote:
Orijinalden alıntı: ClHAN
quote:
Orijinalden alıntı: ozas_91
Alt Gr+Shift, Alt Gr+Shift, Alt Gr+Shift, yapın bir kaç kere. Düzelecektir büyük bir ihtimal.
Hah.. çok teşekkür ederim artık @ işaretinide altgr+q kombiniyle yapabiliyorum. Hemde ğüi,ç. harf ve simgelerini normal yazıyorum. Teşekkürler tekrar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme