Şimdi Ara

ISA A19 MTK6577 4.7' QHD IPS Ucuz Android Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu telefonu yedek telefon amaçlı kullanmak üzere aldım, bugün geldi. Belki almayı düşünenler vardır ancak hakkında iki kelime bilgi bulamadığı için almaya çekiniyorlardır diye konu açayım dedim.

Telefonu bi ara 100 dolara satmıştı Geekbuying.com, ben 105$ a aldım, şimdi 110$ a çıkmış fiyatı. 1.2 ghz çift çekirdekli ve 4.7" IPS ekranlı telefon için güzel fiyat.
    Telefonun özelliklerine gelirsek;

512Mb ram, bunun 100Mb kadarı boş malesef. Çoğunu Android 4.2.1 işletim sistemi yiyor, ancak oyun veya program çalıştırmada bir sıkıntısını görmedim.
    4gb flaş bellek + microSD kart yuvası.
    Ekranı 960x540 çözünürlükte, 4.7" için kabul edilebilir bir değer. Samsung Galaxy Grand'ın 5" ekranda 800x480 kullandığını düşünürsek, bu fiyata alınacak telefonda bu ekran gayet iyi. Ekranın görüş açılarıda IPS ekranlar gibi iyi. Paneli TN değil, IPS değil ancak IPS ayarında sharp üretimi panel var.
    İşlemcisi MTK6577 demişler ancak işlemci MTK6577T yani 1 değil 1.2 ghz çift çekirdek. Birde Android 4.2.1 ile gelmesi çok iyi, forum forum dolaşıp custom rom aramanıza gerek yok. Telefon artı olarak root edilmiş olarak geliyor.

Gelelim en önemli kısma
    *#*#3646633#*#* ile girilen MTK ENGINEER MODE ile IMEI değişimi yapılabiliyor. Bazı telefonlarda gıcıklığınamıdır nedir bu CDS INFORMATION menüsü kapalı oluyor, bunda yok öyle bir sıkıntı.

Telefonun arka kamerası 8mp, gündüz çekilen fotoğraflar fena değil, diğer çin malı telefonlar gibi işte, ancak daha kötü yada daha iyi değil.
    Yanında 2 tane 2200 mah pil geliyor, pil ömrünü şimdilik test etmem mümkün değil (cihaz yeni geldi). İlerleyen günlerde ilgilenen olursa pil bilgisini paylaşırım.

Telefonun tek beğenmediğim tarafı ağır olması. 180 gram yazıyor, ben ciddiye almamıştım ama hakikatten ağır çıktı. 5" lik FullHD zopo c2 platinum bu cihazdan daha hafif.

Antutu skorunuda vereyim tam olsun: 6308 puan aldı bende.

Edit: 1 değil 2 pil çıkmış kutudan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 3 Temmuz 2013; 14:33:56 >

• peki ya sar değeri nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

peki ya sar değeri nedir?

Cin mali telefonlar icin sar degeri aramayin gercekci deger ve belge bulamazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senedir kullandım bu telefon yarıyolda bırakmadı beni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.