Şimdi Ara

İş yerinde download yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 mbit fıtık ediyor evde. 15 gb'lık oyun indiriyorum günler sürüyor.
    İş yerinde 15 mbit ile bağlanıyorum hem de diğer bilgisayarlara etki etmiyor.
    Şimdi download yapsam IT'den fark edilir mi? Var mıdır tespit edecekleri herhangi bir sistem?

• maaelsef vardır büyük ihtimalle ve bunlar günlük veya haftalık olarak raporlanıp saklanır. siz siz olun bir daha düşünün ve risk almayın:)) (hangi ip adresinden hangi mac adresinden kim hangi sitelere bağlanıyor gibi)
  • İş yerlerinde kullandığınız bilgisayarın ağ iletişimi ile ilgili her şeye erişebilirler.Yani girdiğiniz her siteyi öğrenebilir.İndirdiğiniz her veriyi görebilirler.Bu yüzden pek tavsiye etmem.Bence :

JDownloader
    UTorrent
    BitTorrent
    İnternet Download Manager

gibi programlar kullanın.Kullanımı en kolay program uTorrenttir.İnternetten 200 kb civarı olan .torrent uzantılı dosyayı indirir ve açarsınız.UTorrent sizin için son hızda modem resetleme vs gerektirmeden oyununuzu indirir
  • fark edilir tabii ki.patron yakalayıp işten kovarken avatarındaki hareketi çekmesin aga aman dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

2 mbit fıtık ediyor evde. 15 gb'lık oyun indiriyorum günler sürüyor.
    İş yerinde 15 mbit ile bağlanıyorum hem de diğer bilgisayarlara etki etmiyor.
    Şimdi download yapsam IT'den fark edilir mi? Var mıdır tespit edecekleri herhangi bir sistem?

ben işyerinde indiriyodum pro2000 de çalışıyodum bi skntı olmuyodu :D dirt2 yi flan indirmiştim idm ile :D
  • Aman kendini riske atma Yakınlarda bir internet cafeden indir gitsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.