Şimdi Ara

İŞ YERİNDE ÇALIŞANIN NANKÖRLÜĞÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar olay cuma yaşandı. 1,5 yıllık çalışanımız vardı. ilk başta iş kur un iş başı eğitim programından 6 ay stajer olarak aldık. 6 ay hem maaş hem de sigortayı iş kur karşıladı. 6 ay sonunda pek bir iş öğrenememişti ve saygısızca hareketleri vardı, ama işveren acıdığından biraz daha şans vereyim dedi. neyse 1 yıllık sözleşme imzaladı 9 aydır eksiksiz bir şekilde maaş ve sigortası yatıyordu işveren tarafından. tabi iş öğrenmeme durumu ve saygısızca hareketlerde devam ediyordu. bir de sürekli evrak hazırlarken hata yapıyordu. neyse en son baktık ki olacak gibi değil , yaptığı hatalar işverene hukuki yönden ağır cezalar oluşturacak hatalardı. çarşamba ay sonu olduğundan bir konuşayım dedi iş veren. odasına çağırdı ve bu nankör çalışan ona dedi ki ''eğer bana şu şu işler dışında başka iş yaptırmayacaksanız ben çalışmam''..

besle kargayı oysun gözünü , birde rest çekiyor. sanki kendine verilen bütün işleri hatasız bir şekilde yapıyorda kademe atlamak istiyor.. neyse iş veren ayrılabilrsin ben şimdilik başka iş vermem dedi yaptıkların dışında. o da tamam dedi istifa etti..

bomba şimdi geliyor.. işveren yine acıdı buna.. 15 ay çalıştın en azından ben seni çıkarmış gibi göstereyim ve tazminat ödeyeyim dedi. allah razı olsun deyip o ay ki maaşını alıp gitti. perşembe günü de gelip tazminatını alıp gitti. ve cuma günü oldu. cuma günü işveren hakkında hakarete varan şeyler yazmış facebook tan. işi bitti ya bütün parasını aldı işi kalmadı işveren ile.

siz siz olun çalıştıracağınız insanları iyi seçin

bu yazımın özeti

acıma yetime döner koyar .......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 4 Eylül 2016; 13:06:44 >

• Turbo bak nasıl iş verenler var kendinden utanmalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Turbo bak nasıl iş verenler var kendinden utanmalısın

Hocam bu kadar nankor varken butun isverenlerin Turbo bey gibi davranmasi gerek bence.
  • İşverenlerinde hepsi düzgün değil.

Bende kurye olarak işe basladım.

12-13 gün olacak.

Adam akşam 7'de iş bitiyor demişti 8-8 buçukta iş bitiyor.

Neymiş efenim bayram yoğunluymuş banane bayram yoğunluğundan ekstra bir ücrette vermıyor.

İnan kurye olarak girdim hamallık yapıyorum. Yük indir yük bindir.

Bazen binada asansör olmuyor taaa 5 kata elimdeki paketle çıkıyorum nefessiz kalıyorum.

Sonra mal dağıt iş yerlerinden mal topla vs... birde kocaman kocaman çuvallar koliler yerinden kalkmıyor.

Günlüğüm ortalama 60 TL civarına gelcek ama ilk paramı aldığımda hemen çıkacam işten.
  • aylık nekadar kazanıyordu? @avei21
  • bir an turbo mu bu dedim ama değilmiş
  • 1300. + olarak sözleşmede yazmamasına rağmen iş veren hafta içi 5 gün öğle arasında yemek getirtiyor bizlere kendi cebinden. haftasonu tatil zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sırf karışanım edenim yok diye katlanıyorum 6.ayıma girdim çalıştığım yerde ailemden yaklaşık 700 km uzaklıkta bir yer . Sabah 9 da başlayıp mesai bitişi belli olmayan bir yer işbaşı eğitime alak seni olurm u dediler sırf şu sigorta yükünden kurtulmak için eyvallah dedik ona eyvallah buna eyvallah aldığım ücret 1300 gecenin 3nde 4 nde yolcu almak için 1 saatlik uzaklıktaki havaalnına bile gönderiyorlar . İşveren dedin mi orada duracaksın işi elemanına yüklemekten kaçınmayan yanlız iş işçinin hakkını vermeye gelince ortalarda bulunamayan kişilerdir . İşkur sözleşmesi biter ben kaçar buradan .Ama yukarıda demişsin acıma yetime döner koyar falanda acımayan adamlarda bunu hakediyor tam olarak
  • GoekseLLo kullanıcısına yanıt
    o lafı bizim çalışan için dedim zaten hocam . dediğin gibi hakeden işverenlerde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

o lafı bizim çalışan için dedim zaten hocam . dediğin gibi hakeden işverenlerde var

bak mesela bugün benim tatil günüm adam arıyor diyor ki 1 saat sonra misafir gelicek ofisi aç çay demle onu geçtim bayramda şu gün gidip bugün gelicem dedim bi abimizde memleketine gidecek ikinizi gönderemem x abin evli ailesiyle vakit geçirecek sen bayramda gitme ( Ben burada x dönsün sen git diyecek diye bekliyorum ) ekimin sonuna kadar dokunma bana kasımda sana 10 günlük tatil vereyim diyor . Bayram tatilinde işkur ödeme yapmıyor o günleri çalıştırtacak kasımda verdiği 10 günlük iznin parasını vermeyecek mesela aklı sıra gelde ondan sonra giderken kazık atma atınca da acıma yetime döner koyar gibisinden muhabbet yapılsın biliyorum ben buradan cıkınca arkamdan böyle muhabbetler edecekler . Bu arada yukarıda dediklerim meclis dışı hocam üstüne alınma işkur iş başını duyunca sinirlerim hopluyor :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.