Bildirim
İş yerinde baskı yarım edin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
önce sallamamayı öğren.
Ben kendi bölüm amirim olduğu zamanlarda hep. Tamam hallederiz bakarız der geçiştirirdim bildiğimi okurdum. Sonunda kendim bölüm amiri oldum kafam rahat -
pisikoloğa görün hocam burada çözüm bulamazsınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
önce sallamamayı öğren.
Ben kendi bölüm amirim olduğu zamanlarda hep. Tamam hallederiz bakarız der geçiştirirdim bildiğimi okurdum. Sonunda kendim bölüm amiri oldum kafam rahat
çevrem bi iş için çok kasıyosun diyolarda dogru diyolar ben zaten elimden geleni yapıyorum sadece kötü bi izlenim bırakmak istemiyorum okadar -
quote:
Orijinalden alıntı: track12
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
önce sallamamayı öğren.
Ben kendi bölüm amirim olduğu zamanlarda hep. Tamam hallederiz bakarız der geçiştirirdim bildiğimi okurdum. Sonunda kendim bölüm amiri oldum kafam rahat
çevrem bi iş için çok kasıyosun diyolarda dogru diyolar ben zaten elimden geleni yapıyorum sadece kötü bi izlenim bırakmak istemiyorum okadar
Çok uzun zamandır özel sektörde çalışıyorum belki tahminen senin ömrüm kadar diyelim...
Öğrendiğim bir şey var ki böyle her şeyinle 4 4 lük bir eleman olsan bile ilk yaptığın hatada en kötüsü sen oluyorsun. O yüzden seni zerre umursamayan insanlar için en iyisini yapmakla veya iyi bir izlenim vermekle uğraşma. Sadece mesai saatleri içinde her konuşuna "he tamam hallederiz " de varsa yapılması gereken bir iş onları yap . Mesai bittiği andan itibaren kapıdan çık ve işle ilgili her şeyi arkada bırak.
Yoksa hayattan zevk alamazsın. İş sorunları hiç bir zaman bitmez çünkü.
-
mobbing bir suçtur, sen işini doğru yapıyorsan endişe etme, başa çıkmaya bak alttan alma öncelikle onunla konuş yaptığının suç olduğunu ima et. üst amirine de durumu anlat. -
quote:
merhaba arkadaşlar ben bi özel şirkette bilgi işlem olarak çalılışıyorum arkamdaki sorumlu beyfendi çok baskıcı bi insan niye denemedin niye yapmadın 2 ay oldu burda çalışalı iyisin felan diyo ama çok baskıcı kendisi stres oluyorum hep yemek felan yiyemiyorum stresten bi doktoramı gitmeliyim
cık işten başka işmi yok kendi işin olmadıkca patron gelir başına biner benden demesi -
quote:
Orijinalden alıntı: darker
mobbing bir suçtur, sen işini doğru yapıyorsan endişe etme, başa çıkmaya bak alttan alma öncelikle onunla konuş yaptığının suç olduğunu ima et. üst amirine de durumu anlat.
benden öncede bir çok kişiyi işten çıkarmış zaten yanımdaki abi çok iyi bi insan sen ona bakma diyo o yok diye 3 gün izinli ben bukadar sıkıntıya girdim -
quote:
merhaba arkadaşlar ben bi özel şirkette bilgi işlem olarak çalılışıyorum arkamdaki sorumlu beyfendi çok baskıcı bi insan niye denemedin niye yapmadın 2 ay oldu burda çalışalı iyisin felan diyo ama çok baskıcı kendisi stres oluyorum hep yemek felan yiyemiyorum stresten bi doktoramı gitmeliyim
aynısı bende de var en ufak şeyde çok strese giriyorum -
Bir bilgi işlem sorumlusu olarak,
Amirin veya üstün sana " niye denemedin ? " " niye bakmadın ? " diye soruyorsa sende bir şeyler görüyordur, onu kontrol edeceğine inanıyordur ama sen yapmadığın için şaşırmıştır. Ona olan güvenini boşa çıkartmamaya çalış.
Her şeyi mutlaka kontrol et. Biraz daha fazla sorumluluk almaya çalış. İŞlerini takip edip planlı çalışmaya özen göster. -
quote:
Orijinalden alıntı: YalancininMumu
quote:
aynısı bende de var en ufak şeyde çok strese giriyorum
2 ay oldu çalışalı bunalıma girdim resmen ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X