Şimdi Ara

İş Tff'de Bitiyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telegol'deki kel adam savcılık istediği kararı verirse versin son karar Tff'nin olacak dedi. Ve Tff başkanı Aydınlar da olayın ekonomik yönü sponsor yönü vs. yönü var dedi. Olay kurumlara mal edilmemeli gibi cümleler de sarfetti. Ben buradan Tff'nin Fenerbahçe ve diğer takımları düşürmeyeceğini çok rahat bir biçimde anlıyorum. Bence artık daha rahat olabiliriz.

• Şuan Trabzonla aynı durumdayız gibi duruyor, Aydınlar bir Karar alacaksa 2si birlikte olacak... ama bir kıyıma izin vermeyecektir..

Unutmayınki 19 maçda şike yapıldı ve delillendirildi, yani bu çokkk takımı yakacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

Şuan Trabzonla aynı durumdayız gibi duruyor, Aydınlar bir Karar alacaksa 2si birlikte olacak... ama bir kıyıma izin vermeyecektir..

Unutmayınki 19 maçda şike yapıldı ve delillendirildi, yani bu çokkk takımı yakacak...

İşte hoca sorun orada, tüm bu takımları yakmaları mümkün değil. Bu yüzden Erman Toroğlu'na kısmen katılıp böyle birşey varsa bile düşürüleceklerini düşünmüyorum.
  • Facete bazı Gsli arkadaşlar "Bu karar ile birlikte Türk futbolu bitmiştir.Teşvik primi ve şike yasallaşmış,malum kesim Fenerbahçe'yi ele geçirmiştir." filan yazıyor. Nası bir mantıktır bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

Şuan Trabzonla aynı durumdayız gibi duruyor, Aydınlar bir Karar alacaksa 2si birlikte olacak... ama bir kıyıma izin vermeyecektir..

Hangi delilerden bahsediyorsun, hangi 19 maç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Facete bazı Gsli arkadaşlar "Bu karar ile birlikte Türk futbolu bitmiştir.Teşvik primi ve şike yasallaşmış,malum kesim Fenerbahçe'yi ele geçirmiştir.[b/]" filan yazıyor. Nası bir mantıktır bu ya

orda dur daha başkanlık seçiminde görcez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.