Şimdi Ara

Is Ortakligi Teklifi (HmsTechMarket.CoM)` dan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar urunlerimizin satisina yardimci olan arkadaslarimiza urunun satisindan yuzde pay oneriyoruz,ilgilenenler, hmstechmarket@gmail.com MSN ile yada +380962375030 numarali telefon ile bize ulasabilirler, web adresimiz :www.hmstechmarket.com Urunlerimiz :http://www.hmstechmarket.com/product.asp

• Arkadaslar,Ilginizden Dolayi Tesekkur Ederiz,Ancak Lutfen Ciddi Is Dsiplinine Sahipseniz Iletisime Geciniz, Tesekkur Ederim..
  • Simdi bu linkteki cakma urun sizinmi?
    http://www.hmstechmarket.com/productshow.asp?id=151&mnid=5&classname=Cell Phones/Mobiles&uppage=

Hık demiş,HTC P3300 un burnundan düşmüş.

Kacin Çinliler Geliyor.

Anlasilan O ki Turkiye piyasasini ele gecirmekte kararlilar,Ki Turkiye yi mantar gibi biten markalarla Çinliler istila etmeye devam etmekte.

Avrupada neden yok bu urunler anlamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 11 Şubat 2008; 23:34:53 >

• Böyle amatörce bir firmanın bi de gelip uygun olmayan bir şekilde forumda reklam yapması kadar doğal birşey yok.
  • Arkadaslar,bizim zaten asil hedef kitlemiz Turkiye degil, sadece benim isim bu, urunlerimizin Turkiye yede tanitilmasini soylemislerdi,dolayisiyla elimden geleni yapiyorum bu konuda, amator bir firma oldugumuz konusundan haksizlik ediyorsunuz, firmamiz gayet ciddi ve iyi servis veren bir firmadir, ayrica cinlileri ulkeleri istila etmeleri konusundaki yorumunuzu hakli buluyorum, ucuz iscilik ve mamullerin ihracatinin onune maalsef ki hicbir ulke kolay kolay gecemez, avrupada bu urunlerden cokca bulunuyor, amerika ve kanada da bu istila listesine girebilir, bizim amacimiz kimseyi kandirmak yada aldatmak degildir, sadece bu bir pazardir, bu bir istir, insanlar birbirlerini kandirmadiklari surece,hersey dogaldir, forumda reklam amacli hareketimi yanlis bulabilirsiniz anlayabiliyorum,ancak sunu aciklamak isterimki, firmamizin aslinda buyuk bir onemini ortaya koymak istiyorum,Turkiyeden olsun,baska ulkeden olsun arkadaslarimiz kendileri birseyler getirtmeye calisiyorlar,sadece CIN degil,diger ulkelerdende ayni zamanda, dolayisiyla firmalar artik cok acimasizlasti, bu yeni arkadaslarimizi yutmakta birebirler,dolayisiyla dogru sirketi hizli ve kolay sekilde bulamayacaklari icin,bircok dolandiricilik ortaya cikti, bu olaylarin ve tecrubelerin sonucunda, anladikki, artik yerlesmis sirketlere ve musteri kitlesine sahip olduk,dolayisiyla yapmamiz gereken bunu diger musterilerimizlede paylasmak, politikamiz, birebir gorusup urunlerimiz hakkinda bilgi vermek,satis oncesindede,satis sonrasindada baglantilari kopartmamak, gonul isterdiki Turkiyeden baska ulkelere ihrac edelim,ancak sizin de bildiginiz gibi Turkiyedeki is gucu avrupa ulkeleriyel kiyaslandiginda ucuz olsa dahi, talebin azligi ve arzin karsilamamasindan dolayi,urunlerimizde dunya capinda bir enflasyona gidemiyoruz,sonucta isimiz bu,sorunuz varsa,lutfen saygi cercevesinde sorabilirsiniz,cevaplamaya hazirim, ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar...

• Arkadaslar, Ilgilenen Arkadaslarimiz Turkiyedeki Bolgelerinide Belirtirlerse Daha Hizli ve Verimli Yardimci Olabiliriz , Web Adresimiz :www.hmstechmarket.com MSN: hmstechmarket@gmail.com TEL : +380962375030
    Saygilarimizla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.