Bildirim
DAHA MEZUN OLMADAN İŞ TEKLİFİ GETİREN ÜNİVERSİTELER
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
doğrudur. çoğu özel üniversitede de olur. genellikle vakıflarda olur. vakıfın bağlı olduğu şirketlerde iş garantisi vardır. tabi çalışkansan, iyiysen. -
Hocam siz buna inanıyormusunuz bu olur belki ama öyle herkese olmaz ki en atik çalışan kişi işi kapar ayrıca onlar sizin ayağınıza gelmez siz gidersiniz. Yani sizi bulmak için çabalamazlar.
O yüzden inanmayın böyle şeylere yani bu benim düşüncem sadece bu tip şeyler reklam amaçlı ve saçmalıktan ibaret bana sorarsanız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onun seni aramasına gerek yok. örneğin doğuş üniversitesi. bazen oluyor adamlar türkiyede olmayan bir bölümü açıyorlar ki şirketlerine bu alanda adam yetişsin. doğuş üniversitesi zaten bir şirketin vakıfı. ordaki parlayan başarılı olan öğrenciyi öğretmen görüyor ve bunu şirkete haber veriyor. yani şirketten gelip fellik fellik insan aramalarına gerek yok. direk üniversiteden de bilgi alabiliyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: futude
BOĞAZİÇİ ODTÜ İTÜ YTÜ TOBB KOÇ vs. üniversitelerde okurken iş için öğrenciyle gelip sözleşme imzalayn şirketler varmış bu doğru mu?yani mezun olunca başka şirketler kapmasın diye.
Sen kendini geliştirmez, başarılı olmazsan kimsenin gelip sana iş teklifi yaptığı filan yok ne yazık ki... -
saolun arkadaşlar cevaplar için..yani herşey yine bizde bitiyor..peki benim sıralamam 29 bin mf3 mf4 ne yazmam mantıklı olur..?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X