Şimdi Ara

iş konusunda önemli fikir almam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah beni telpadan aradılar gelin görüşelim diye saat 10 suları bayan dedi kş sşze mail atacağım neyse bekledim bekledim gelmedi sonra secretcv den baktım mesaj gelmiş şu yazıyor aynen

Firmamızın personel ihtiyacı için verilen ilan üzerine yapmış olduğunuz başvurunuzla göstermiş olduğunuz ilgi ve güvene teşekkür ederiz.

Son etaptaki değerlendirmeler neticesinde anılan görev için başka bir müracaat daha uygun bulunmuştur. Ancak başvurunuz bilgi bankamızda saklanarak, niteliklerinizin şirketimizin ilgili bölümlerinde ortaya çıkabilecek diğer kadrolarda, talep edilen vasıflara uygun olması halinde, sizinle tekrar irtibata geçileceğini bildirir, başarılar dileriz

madem daha uygunmuş beni neden aradılar sabahın köründe ne yapayım şimdi gideyim mi pazartesi görüşmeye başkada mail felan gelmedi

• fikir verecek kimse var mı
  • gitmek mi daha doğru görüşmeye gitmemekmi hiç bir anlam veremedim bu olaya
  • Ara telpa İnsan kaynaklarını sor benim durumum nedir hemşerim diye..

Hatta kıvır şehir dısına cıkıcam gerekirse size göre program yapayım deyiver onlar seni bilgilendirir bankadan
  • o standart mesajdır stajerler atmıştır o mesajı

stajerlerin eline teslim ederlerse bu işi olacağı bu
  • Bence mesaja pek güvenme iyice araştır olayı , inşallah iyi bir iş bulursun , hayırlısı neyse o olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Bence mesaja pek güvenme iyice araştır olayı , inşallah iyi bir iş bulursun , hayırlısı neyse o olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloodles

quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Bence mesaja pek güvenme iyice araştır olayı , inşallah iyi bir iş bulursun , hayırlısı neyse o olsun

sağolun beyler teşekkürler pazartesi görüşmem var saat 11 de...inş hayırlısı olsun bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 13 Mart 2009; 15:17:51 >
  • Hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.