Şimdi Ara

İş Konusunda fikrinize ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nişanlıyım en geç 1 yıl içinde Allah nasip ederse evlenecegim. Düzenli bir işte çalışıyorum iyide sayılacak bir gelirim var fakat iznim çok fazla.

Haftanın 5 günü evdeyim başka ne iş yapabilirim lütfen tavsiye verebilirmisiniz ? Bu arada mesleğim elektrik fakat çok tecrübem yok onu belirteyim.

Okudugum bölümle mi alakalı çalışayım yoksa başka bir öneriniz varsa lütfen verin.

Teşekkür ederim

• Haftanın 5 günü izinli olup yeterli geliri sağlan iş nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelmisbulundum -- 5 Haziran 2016; 18:12:05 >
  • Alanında kendini geliştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmisbulundum kullanıcısına yanıt
    Calistigim yerde vardiye sistemi var 24 saat calisip 72 saat izin yapıyorum.. Ayda 7-8 kez ise gidiyorum gerisi izin oluyor. İstede çok yorulmuyorum bu yüzden ikinci is bakiyorum.. Elektrik konusunda kendimi gelistirmem gerekiyor çok para almasamda ilk basta yavaş yavaş olur inşallah. Yoksa başka bir oneriniz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşinin ne olduğunu hala anlamadım madem yorucu değil neden böyle bir çalışma sistemi oluşturulmuş enteresan doğrusu konumuza gelirsek iş kur ile bir görüşmeni tavsiye ederim onlar elektrik konusunda veya varsa ilgin başka konularda da yardımcı olup iş bulabilir. Diğer türlü çeşitli kariyer sitelerinden ilanlara bakarak bir yol izlenebilir.
    Allah tamamına erdirsin hakkında hayırlısı olur inş.
  • Dediklerinize göre bilgisayar üzerinden para kazanmaya uygun görünüyorsunuz.Para karşılığı program yazabilir,web sitesi yapabilir ya da kendi web sitenizi yapıp yapa kazanmayı deneyebilirsiniz.Sonuncusu için bu işi yalnız yapmamanıı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda böyle bir iş ne duydum ne gördüm. Elektrik üzerine fakat tam olarak ne yapıyorsunuz nerede çalışıyorsunuz merak ettim doğrusu ve sorması ayıp geliriniz ne kadar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Git amelelik yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.