Şimdi Ara

İş hayatı böyle mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özel bir kursta profesyonel aşçılık eğitimi alıyorum. Proje ödevimiz vardı kağıt üzerinde restoran kuracaktık. Taslak teslim etmemiz gerekiyordu, taslağı verdim ve geri verdiler yanlışlarımızı söylemek için. Menüm hakkında yorum almak için ustaya nasıl olduğunu sordum. 'O menüye bakmaya bile tenezzül etmedim'. Şeklinde bir cevap aldım. Çok sinirim bozuldu bütün kurs boyunca moralim bozuk dolaştım. Proje için ne şevkim kaldı ne de isteğim. Ben bana yaptığı şeyi yanlış olarak algıladım ve sadece bana yaptı bunu. Sizin fikriniz nedir bu konuda?

• Yorum yok mu?
  • Git sende fransız ve Çin mutfağını karıştırarak yeni bir mutfak yarat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 16 Eylül 2013; 20:56:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırm senin kadar zeki değilim dostum...
  • O adam çok yarışma programı izlemiş anlaşılan.

Çünkü iş hayatında böyle doğrudan yüzüne söylemezler de, ima ederler yahut hiç olmadı uyarırlar. Böyle kaba olmasının tek sebebi dediğim gibi, sanırım aşçılıkla ilgili yarışma programlarına fazla kaptırmış kendini.
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    Ben kendimde aradım yanlışı acaba bir hatam var mı diye. Ama ben daha önce ne restoran kurdum nede restoran da çalıştım ona rağmen gayet başarılıydı ödevim (bence). Hatta onca yıllık şefe arkadaşlarımız ödevi anlattığında şaka mı yapıyorsun sen ben yıllardır çalışıyorum ama belki ben bile tam yapamam demiş adam. Madem yanlışlarımızı görmek için alıyorsunuz taslağı o zaman yanlışlarımı söylesin, dalga geçmesin. Hiç olmazsa ben öyle düşünüyorum
  • Dingile denk gelmişsin. Sana öyle deyince hastir lan dicektin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.