Şimdi Ara

İş Durumu Değişikliğinin Facebook Anasayfasında Görünmemesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Facebook'ta durumu değişikliği yaptım ancak sadece profilimde görünüyor, facebook anasayfada çıkmıyor. Bunun bir sebebi var mı? Ayarlarda bu konuyla ilgili bir şey de görmedim.

• Iliski durumu gözüküyorsa o da gözükür.

Bir sey yapmayi dene ; Onemli gelismelerden Yeni iş yaz işte ne yazmak istiyorsan. Ondan sonrada paylas ana sayfada görünür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Iliski durumu gözüküyorsa o da gözükür.

Bir sey yapmayi dene ; Onemli gelismelerden Yeni iş yaz işte ne yazmak istiyorsan. Ondan sonrada paylas ana sayfada görünür

İlişki durumu değişikliği de görünmüyor. Ayrıca iş durumunu değiştirdikten sonra paylaş butonu yok. Çok ilginç
  •  İş Durumu Değişikliğinin Facebook Anasayfasında Görünmemesi?

buradanmı yapıorsunz
  • Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 28 Aralık 2014; 15:36:00 >
  • Ayrıca ayarlar kısmında bildirim ayarlarındaki işaretlediğim kısım değişmiyor. Kapalı yazan kısımı açık olarak değiştiriyorum ancak tekrar otomatik olarak kapalı oluyor.
     İş Durumu Değişikliğinin Facebook Anasayfasında Görünmemesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

buradanmı yapıorsunz

Evet hem ordan denedim, hem de hakkında kısmından iş durumunu değiştirdim ikisinde de sadece profilde görünüyor ve paylaş gibi bir seçenek çıkmıyor. Siz de deneyebilirsiniz isterseniz, çözemedim bir türlü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.