Şimdi Ara

İŞ BULMAK İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üni.Ögrencisiyim bir sonraki yaz tatilinde para kazanmak ve ingilizcemi pratiğe dökmek için Amerikaya gitmek istiyorum.Aklımda şöyle bir şey var;burdan amerikadaki herhangi bir işverenle e mail yoluyla konusarak is konusunda anlaşırsam nasıl giderim amerikaya?(İyi bir şekilde ingilizce konuşabiliyorum)(Wat demeyin)

Edit:Vize diyorum 3 aylık vize nasıl alırım?Vize alınca direk uçabiliyomusun? iş izni felan aydınlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azyakancokcakan -- 1 Temmuz 2016; 15:49:52 >

• WAT
  • Kardeşim fikiri oluşturmuşsun yürürlüğe koy görelim işte :D
  • Koymuşsun işte kardeşim oluştur fikiri görelim yürürlüğe :D
  • Kardeşim fikri yürürlüğe koymuşsun oluştur görelim işte :D
  • olusturmussun kardesim :D koy gorelim fikri yururluge

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    WAT da verdiğin parayı kazanıyosun yaz sonuda para kazanarak dönmem lazım

• La olm tarikatmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: azyakancokcakan

WAT da verdiğin parayı kazanıyosun yaz sonuda para kazanarak dönmem lazım

valla ben ucka bileti dahil hersey toplam 5 bin tl falan harcamistim. haftalik ortalma 350 dolar kazaniyordum ev kirasi falan odenmis sekilde net gecen para elime. bazen ek isler cikiyordu ve 2 saate 1 haftalik parayi kazaniyordum.
    3 ay = 12 hafta. 12x350= 4.200 dolar. yaklasik 10 milyar :D

1.000 dolara laptop aldim (ayni laptopun bir kucuk hali ve bi alt modeli 2 sene sonra turkiyedeydi ve 4-5 milyar arasindaydi), 300 kusur dolara beats kulaklik aldim, gunluk alisverisimi rahat rahat yaptim, manhattan da otelde kaldim 1 hafta new york u gezdim. ustune para artirip geldim. ha bide britney spears konserine gittim yol parasi vb cebimden hep.

verdigin parayi degil daha fazlasini kazaniyorsun yani. ki benim para biriktrme derdim yoktu ben para harcadim hep. gayette rahat biriktirilir.

• sana sponsor olması lazım birinin turist vizesiyle çalışamazsın sponsor olmakta amerikan vatandaşı için bile masraflı bir iş senin kara kaşına gözüne sponsor olup iş vizesi vermezler gerçekten yetenekli veya şirket için önemli biri olman gerekiyor sen kimsin ki?
    Ne iş yapiyodun ve önerebilcegin bir wat şirketi varmı?

• quote:

Ne iş yapiyodun ve önerebilcegin bir wat şirketi varmı?

kasiyerdim. bn 4 sene once fln gittim sirketin suanki halini bilmiyorum o yuzden birsey onermem :D alamam sorumluluk :D
  • edit: bu arada ulkeye donunce bide ustune verdigin vergilerin parasini aliyorsun. bi kac yuz dolarda oradan geliyor.
    Uçaktan indiğinde kalacak yerin ve işin hazırmıydı? Çünkü bundan yakınan çok kişi var(iş iptali,karşılanmama sorunu)Bir çok kişi oraya ayak bastığınızda sponsor firma artık sizinle ilgilenmiyor gibi kötü tecrübelerlerden bahsediyorlar

• quote:

Uçaktan indiğinde kalacak yerin ve işin hazırmıydı? Çünkü bundan yakınan çok kişi var(iş iptali,karşılanmama sorunu)Bir çok kişi oraya ayak bastığınızda sponsor firma artık sizinle ilgilenmiyor gibi kötü tecrübelerlerden bahsediyorlar

kalacak yerim hazirdi. isimde hazirdi. isi veren kalacak yeri ayarlamisti zaten. calisacagim sehre nasil ulasmam gerektigini bile ben sormadan is veren bana mail atmisti tren saatleri, nereye nasil gidilir diye falan.
    sonra trenden inince isveren arac ayarlamis, gelenleri aracla aldiriyordu ve sehre goturmustu hepimizi kalacagimiz yere.

ayriyeten kimsenin kendi arabasi olmadigindan haftanin belli gunleri arac ayarliyhordu ve 1 saat uzakliktaki baska sehirdeki walmart'a alisverise goturuyordu ucuz oluyor diye.

ben memnundum.

burdaki sirketimde arada mail atiyordu ordayken nasil memnunmusun bisey var mi diye. ucak biletimi falan degistittirdim hatta donus zamani. baska tarihe istedim, ayarladilar.

• Aydınlattığın için teşekkür ederim ben araştırmalara devam edeyim

• azyakancokcakan A kullanıcısına yanıt
    wat didin gülüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.