Şimdi Ara

İş Bulma (Tecrübeliler İçeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 20 izmirdenim açık öğretim fakültesi okuyorum askerlik 2023 e kadar tecilli b ehliyet filan var ilk tecrübem olucak çalışmak istiyorum yarın iş aramaya çıkıcam işkura filan gidicem gazetelerden ilanlara filan bakarım asgari ücret olur ona yakın olur farketmez para kazanmam lazım daha önce bu periyotlardan geçmiş tecrübeli arkadaşlar varsa önerilerini alırım şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAYINA-GİDER -- 19 Eylül 2016; 0:37:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yap ne et ingilizce öğren.
    İngilizce bilirsen ne yapsan x2 kazanırsın.
    Ama iyi bilmen lazım öyle tense kalıbı ezberlemek gibi değil.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    İngilizcem anlama ve okuma ve yazma çok ileri düzey ama konuşmada fazla pratik yapamadığımdan eksiklerim var

• Kime göre neye göre ileri düzey
    Toefl, yds ve. girip belgelendirme başarını

• maldan adam kullanıcısına yanıt
    Sadece bir ingilizce kur sertifikam var malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Alayina_Gider

İngilizcem anlama ve okuma ve yazma çok ileri düzey ama konuşmada fazla pratik yapamadığımdan eksiklerim var

Hocam o zaman gir TOEFL'a al 80 üstü her yerde geçerliliği olur.
    Çoğu yerde üniversite mezunu istemediğin kadar ama ingilizce desen yok.

İngilizce bu yaşlardaki herkese yegane önerimdir.
  • ne is olursa olsun ilk 1 yil sabret biraz para topla sonra kendi isini kur veya artik devlet projeleri destekliyor ozellikle uretim ve ihracati buyuk meblaglar hibe ediyorlar

ben para biriktirmeye basladim ticaret isine giricem en fazla param kadar batarim daha kotu ne olabilir ki ?

kafayi kullanmak cidden para kazandiriyor evimin etrafinda hic ps3 kafe yoktu en yakinina gitmek icin 20 dk yurumek gerekti adam geldi acti buraya bi kafe 4 yildir isletiyor evini aldi birde altina honda civic cekti dukkanada koydu bi adam ora senin bura benim geziyor adam hala rakipsiz kafasina gore at kosturuyor :)

Bu sadece bir ornekti kendi isinin patronu olabilirsen hayat standardin ciddi oranda yukselir :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam para kazanmam lazım bunun içinde bi işe girmem lazım. İngilizcemi geliştiril sınava gitebilirim böylece ben iş bulma konusumdayım daha malesef

• back2back kullanıcısına yanıt
    Benimde bazen kafama geliyor ama hem kendime güvenmiyoruö birde sermayem hiç yok iş bulup para kazanıp biriktirirsem düşünebilirim ama daha iş bulma konusundayım malesef.elim bir para tutsun aşamasındayım

• quote:

Hocam para kazanmam lazım bunun içinde bi işe girmem lazım. İngilizcemi geliştiril sınava gitebilirim böylece ben iş bulma konusumdayım daha malesef

Bankaları deneyebilirsin.
    Maaşları çok iyi olmaz ama ilk iş açısından yine iyidir nispeten.

Bunun dışında önerim yok maalesef.
    Önerin için teşekkür ederim birde nerden bankalara iş için ulaşabilceğimi bilsem çok iyi olur.

• İzmir'de iş bulman çok zor. Ancak torbalı taraflarında bulabilirsin.

Ayrıca meslek lisesinde eğitim gördüysen fabrikalarda ya da organize sanayilerde çok rahat iş bulursun. Türkiye'de inanılmaz bir ara eleman eksiği var kimse doğru düzgün ara eleman bulamıyor herkes üniversite bitirip yönetici olma derdinde :)
  • Meslek lises eğitimi gördüm ama ordan mezun olmadım malesef. Aynen izmirde iş imkanları kısıtlı ama bakalım neler çıkıcak

• quote:

Önerin için teşekkür ederim birde nerden bankalara iş için ulaşabilceğimi bilsem çok iyi olur.

Her bankanın kendi ik bölümü olur sitelerinde oralara bakabilirsin.
    Hemen hepsi gişelere ve çağrı merkezlerine alım yapıyorlar.
    yenibiris.com
    kariyer.net
    Buralarda da ilan verirler genelde.
    Cv attım hocam geri dönüş beklicem artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.