Şimdi Ara

İş bulma konusunda yardım lazım beyler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafama takılıp duruyor askerim şuan ve 80 günüm kaldı. O kadar okudum ettim ama malum istediğimiz düzenli geliri olan bir iş bulamıyoruz. Bazı belgelerim felan var durumu açıklıyayım bana ona göre bir yol gösterin.
    Bu arada izmir de yaşıyorum. (Buca)

Lise ahşap yat yapımı üzerine.
    Üniversite ordu üniversitesi gemi inşaat üzerine.
    1 yıl mobilyacı da çalıştım
    1 yıl yelkenli yarış teknesi üretimi yapan uluslararası çalışan bir firmada çalıştım.

Iso 9001 il güvenliği belgelerim var 6 adet.
    şuan askerde tuğgeneralden 2 adet üstünhizmet 4 adet takdir var.
    üni 2 yıllık diploma var
    Askerden atış takdirleri var.

Silahlı güvenlik felan düşünüyorum banka felan ama??
    Bana ayda 2 2.500 tl düzenli maaşı olan bir iş lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uzman cavus ol bunu dusunebilirsin özel sektör problem hep

• cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Haberciliğini yaptığım paşa seni astsubay yapalım veya uzman çavuş yapalım dedi kabul etmedim. Evlenicem nişanlıyım kızı doğuya sürüklemek istemiyorum. Sürekli tayin le şehir şehir dolaştırmak istemiyorum. O yüzden yani düzenli 2 bin 2.5 bin maaşı olan bir iş olsa yeter

• 4ikaos kullanıcısına yanıt
    ben olsam kesin kabul ederdim şahsen buraya geliceksin iş bulmaya çalışcaksın bir ton dert buldun mutlu olup olamıycağıın garantisi yok işden cıkartılmıycağının garantisi yok daha bir çok etken
    Öylede izmirde en azından kendi evim var. İyi kötü bir işle mutlu mesut yaşarım. Diğer türlü lojmanlarda sürün. Bi şehirde 2 yıl dur sonra başka yere çocukların okulları değişcek sürekli. Allak bullak aga. Burdaki astsubayların uzmanların hayatları çok kötü. Bi astsubay vardı 1 ay önce tayini çıktı tek başına doğuya gitti ailesini ankarada bırakıp ve kötü birşey ya. Dışardan gçründüğü gibi değil

• 4ikaos kullanıcısına yanıt
    illaki oda dogru ev var ise isler degisir kafadan 750 1000 tl kârdasin

Belediyeye zabıta felan girmek için veya

orman su işlerine ormancılığa felan girmek için neler gerekiyor ki acaba. Önlisans mezunu ağaç işleri teknikeriyim. Kpss önlisansdan 67 puan almıştım geçen sene hiç çalışmadan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haram şeylere bulaşma, evleneceksen emin ol Allah bir yerden rızkını gönderir. Evlendiğinden dolayı gelir bundan emin ol, çevremde çok tanıdığım var evlenince Allah rızık kapısı açıyor. Dediğim gibi faiz, kredi gibi haram olan işlerden uzak dur. Allah hesapsız rızk verir. Şimdiden bunları dert etme, askerliğini bitir izmire git, sonra düşün. 2000₺ yeter diyorsun yaa, zaten kanaatkar birisin herhalde. İnşallah sıkıntı yaşamazsın.

NESİMİ nin şu şiiri sana gelsin...

• Sağolasın :-)

Vallahi az kaldı bakalım. Tabiki allah rızkımızı verir ama bi bismillah deyip başlasak artık şu hayata gerisi gelecek :-)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.