Şimdi Ara

İş bulamama durumum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aşırı şekilde doldum bayağı moralim bozuk.

Ocak 2014'ten beri iş arıyorum, yok arkadaş yok. Sanki bütün firmalar eleman buldu ben ortada kaldım. 4 yıllık üniversite bitirdim, yüksek lisans'a başladım. Bir sürü kariyer, fuar, sertifika, ödül boşa mıydı? Başvurmadığım yer, site, tanıdık, şirket kalmadı ama istemiyorlar. Çok doldum ya.. Ben nerede yanlış yapıyorum?

Not: Bilkent işletme bilgi yönetimi - 4 yıllık / Bahçeşehir Üniversitesi reklam ve marka iletişimi yönetimi master programı.

• [Hocam isiniz ne tam olarak ne hangi sektorlerde calisabiliyorsunuz.Issizlik zordur gercekten bende 9 ay issiz kalmistim hic ummadigim zaman ise girdim.Umarim bolumunuzle alakali Bir ise baslarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam malesef reklamcı pek aranan meslekler arasında değil. Acaba bir yardımım dokunur mu diye geldim lakin malesef ihtiyaç dışı bölüm.
  • adsense araştir bi.

• Bölümün pek işe yaramaz ayrıca bence fazla seçici ve beğenmemezlik yapıyorsun.

• Kpss kas bence.

• Baş garson olsaydın kolay iş bulurdun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kolay gelsin, cidden çok zor bir durummuş. Benim de üniversitede 3. senem bitiyor, staj yapmak için yer arıyorum ama her yerden ret cevabı alıyorum. Saçma bir staj için bile yer bulamadım mezun olunca ne yapacağım bilmiyorum. İnşallah yakın zamanda gönlünüze göre bir iş bulursunuz.
  • vardır bi hayır senin durumunda olan bir sürü tanıdığım sabretti ve voleyi vurdu sabır sadece
  • Gezi olayları yüzünde bir çok kişi gençlere iş ve staj da yardımcı olmuyorlar.
  • Eminim iş bulabilirsin, fakat işi beğenirmisin o ayrı konu. İşte bazen iş beğenmediğimiz için iş bulamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Kolay gelsin, cidden çok zor bir durummuş. Benim de üniversitede 3. senem bitiyor, staj yapmak için yer arıyorum ama her yerden ret cevabı alıyorum. Saçma bir staj için bile yer bulamadım mezun olunca ne yapacağım bilmiyorum. İnşallah yakın zamanda gönlünüze göre bir iş bulursunuz.

Hocam valla staj icin bile adamlar sanki surekli calisacak full eleman sartlari istiyorlar. Dunyanin ikinci buyuk gemi tasimacili sirketi de arayip staj kabul belgemi istedi bakalim insallah bulmus olacagim bende. Genelde mart ve nisan ayinda basvurulari aliyorlar..

Konu sahibi arkadas bilkent iyi bir universite ama acaba bolumden dolayi mi olmuyor? Cunku bildigin yabanci dil ile uluslararasi calisan sirketlere filan girmen gerek ya da havayollarinda hostluga filan basvur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp-Er Tunga

vardır bi hayır senin durumunda olan bir sürü tanıdığım sabretti ve voleyi vurdu sabır sadece

Teşekkürler canım kardeşim. :)

Burada herkes bölümüme laf atmış ama görev alan hocaları bilmedikleri için normal. Özel olunca kolay sanıyorlar herkes. Ama o kadar zor ki.. Devlet okulunda derse girmeden yata yata finalleri verip geçenler gelip laf etmesin burada.
  • "Dandik bölümde okursan böyle olur" kafası sadece Türkiye'de var, ne diyebilirim yazık. İnsanların illa hak yiyen çakallardan olması gerekiyor sanırım burada ayakta durabilmek için... Adam o kadar üniversite bitirip emek vermiş, zar zor ilkokul mezunu olan adamlar ne paralar kazanıyor da bu adama mı laf ediyorsunuz? Aldırma, sabret çıkacaktır bir şeyler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Kolay gelsin, cidden çok zor bir durummuş. Benim de üniversitede 3. senem bitiyor, staj yapmak için yer arıyorum ama her yerden ret cevabı alıyorum. Saçma bir staj için bile yer bulamadım mezun olunca ne yapacağım bilmiyorum. İnşallah yakın zamanda gönlünüze göre bir iş bulursunuz.

Hocam valla staj icin bile adamlar sanki surekli calisacak full eleman sartlari istiyorlar. Dunyanin ikinci buyuk gemi tasimacili sirketi de arayip staj kabul belgemi istedi bakalim insallah bulmus olacagim bende. Genelde mart ve nisan ayinda basvurulari aliyorlar..

Konu sahibi arkadas bilkent iyi bir universite ama acaba bolumden dolayi mi olmuyor? Cunku bildigin yabanci dil ile uluslararasi calisan sirketlere filan girmen gerek ya da havayollarinda hostluga filan basvur.

Hayırlı olsun, darısı başımıza. Ben de şubattan beri rahat 30-35 yere başvurdum ama :) Notlarım falan çok iyi değil kabul de bu kadar zor bulunacağını bilmezdim. Gerçi bir yerden oluru aldım da çok uzakta, daha bulamazsak yolcudur abbas.

• 10 yıllık işsizim iliklerime işledi bu durum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Vertigo.

"Dandik bölümde okursan böyle olur" kafası sadece Türkiye'de var, ne diyebilirim yazık. İnsanların illa hak yiyen çakallardan olması gerekiyor sanırım burada ayakta durabilmek için... Adam o kadar üniversite bitirip emek vermiş, zar zor ilkokul mezunu olan adamlar ne paralar kazanıyor da bu adama mı laf ediyorsunuz? Aldırma, sabret çıkacaktır bir şeyler...

OSYM'nin sitesine girip baksınlar bakalım kaç ile alıyor bölüm. Bilkent'in hazırlığını burada kaçı geçebilir acaba? Hani tamam espri olsun diye yapsınlar eyvallah. Ama dalga geçen biri ise benden daha iyi bölümde okusun, eyvallah derim zaten.
  • Daha iyi bölüm olayına da ben inanmam hocam hiç düşünme öyle, bir insan neye ilgisi varsa onu okur, onun için en iyisi odur çünkü. Acı ve sefalet içinde sürünen 3.dünya ülkesinde dikiş tutturmak için ideallerinden vazgeçenler de işsiz şuanda zaten, bonus olarak mutsuz ve boşluktalar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Hayırlı olsun, darısı başımıza. Ben de şubattan beri rahat 30-35 yere başvurdum ama :) Notlarım falan çok iyi değil kabul de bu kadar zor bulunacağını bilmezdim. Gerçi bir yerden oluru aldım da çok uzakta, daha bulamazsak yolcudur abbas.

Hocam valla bana hic not ortalamasi filan sormadilar. Yabanci dilde iyi sayilmaz cv de direk baslangic yaziyor ama bakalim bosu bosuna staj kabul belgesi istemezlerdi sanirim. Bu sirkette benim memlekete 3-4 saatlik mesafede 1 ay orada kalacagiz mecburen

• quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

[Hocam isiniz ne tam olarak ne hangi sektorlerde calisabiliyorsunuz.Issizlik zordur gercekten bende 9 ay issiz kalmistim hic ummadigim zaman ise girdim.Umarim bolumunuzle alakali Bir ise baslarsiniz.

İşletme bilgi yönetimi bitirdim. Şuan reklam ve marka üzerine yoğunlaştım. Daha sonra doktora yapacağım, master bitince. Valla, kurumsal marka iletişimi tarzı bir iş istiyorum. Çünkü çok heves ettim ve inanıyorum yapacağıma.. İş bulmanıza çok sevindim, Allah, tamamını eridirir ve daha başarılı yerlere gelmenizi sağlar, umarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.