Şimdi Ara

İş Bilgisayarında Wow Oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamın pansiyon tarzında bir oteli var bilgisayar o kadar iyi bisey degil. Oyunu harici hard diskten oynayacagım. Bilgisayara herhangi bi hasar verir mi? Formata filan gerek kalır mı? Çünkü büyük ihtimalle evrakların yedeklerini aldıklarını sanmıyorum.

Bilgisayar Özellikleri;
    2,80 Ghz
    1Gb Ram
    Nvidia GeForce 7100 GS

Zaten bilgisayar cok iyi degil oyunu en dusukte oynamayı dusunuyorum tam yorulmasın diye bilgisayar

• Oyunu gönül rahatlığıyla oynayabilirsin zaten özellikler pek kötü değil(ben daha kötüsünde oynadım) zarar verme durumu oluşmaz ama emin ol yine de harddiskte virüs olup olmadığına sonra bulaşmasın sisteme.Direk battle net ten indirdiğin bir WoW olsa bile sen tarat antivirüs programıyla sonra rahat rahat oyna.

Şunu da ekleyeyim eğer kameralara bağlıysa pc tavsiye etmem oynamanı.Malum kamera kayıt ederken oyun ayrı kasar kayıt mekanizması ayrı kafayı yeyip mavi ekran vermesin dimi
  • Oynarsın hocam bu PC inanki benim PC den daha iyi bende Full Low da oynuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProdhatE

Oyunu gönül rahatlığıyla oynayabilirsin zaten özellikler pek kötü değil(ben daha kötüsünde oynadım) zarar verme durumu oluşmaz ama emin ol yine de harddiskte virüs olup olmadığına sonra bulaşmasın sisteme.Direk battle net ten indirdiğin bir WoW olsa bile sen tarat antivirüs programıyla sonra rahat rahat oyna.

Şunu da ekleyeyim eğer kameralara bağlıysa pc tavsiye etmem oynamanı.Malum kamera kayıt ederken oyun ayrı kasar kayıt mekanizması ayrı kafayı yeyip mavi ekran vermesin dimi

kamera yok ya :D akınsoftun oteller için yaptıgı uygulama filan var sadece onların gitmemesi için sormustum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parasız Yeni Online oyun
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.