Şimdi Ara

İş bilgisayarı tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, bilgisayarım 10 yaşını doldurdu ve artık bana eşlik etmekte çok zorlanıyor. Işim gereği zoom üzerinden sık sık toplantıya girip yoğun şekilde online ders anlatıyorum. Yine işim gereği office programlarını ve internet tarayıcısını bolca kullanıyorum.

Maksimum 20.000 TL bütçem var.

Oyun kesinlikle indirmem, oynamam. O yüzden oyuncu bilgisayarı istemiyorum.

Hafif, kasası tel maşa plastik olmayan, 16 GB ram ve 512GB+ SSD içeren beni uzun yıllar üzmeyecek bir laptop arıyorum.

Lenovo Thinkbook 15 G4 ürününü gördüm ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum. Ama içindeki işlemci i5-1235U, daha kuvvetlisini aynı fiyatlara bulur muyuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E14 var ThinkPadlerden, intel olanın işlemcisi bir nesil daha eski Thinkbooka göre, diğer modelleri de AMDli. AMD işlemcileri pek tavsiye etmemişlerdi ve hiç bilmiyorum hangisi güzel hangisi kötü.

Aslında güzel cihazmış, HP'ye karşı bir önyargım var nedense 2 3 yıla patlayacak ürünleri varmış gibime geliyor. Siz kullanıyor musunuz bundan?

Mesela bunu çok çok sevdim ama OLED çok korkutuyor. Sürekli bozuluyor servis yolunu tutturuyormuş... Bununla eş özelliklerde IPS panelli bir şeyler bulamaz mıyız ya?

Ben 2 tane hp kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Hatta şu an 2.el elitbook kullanıyorum.

Senin asus da ekran kartı dahili, ramden yer. Bir de bu var i7 li

https://www.n11.com/urun/hp-15-dw4000nt-71v44eaa28-i7-1255u-16-gb-1-tb-ssd-mx550-156-w11p-fhd-dizustu-bilgisayar-27190327?magaza=arcadia-bilisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 10 Mayıs 2023; 20:57:32 >

250 Nit parlaklık çok az ve yetersiz kalmaz mı? HP yorumlarında bolca var ekran şikayeti :(

Konuyu açarken bu cihazın kafamda olduğunu söylemiştim   Daha mantıklısı var mı G4'ün acaba onun için açtım konuyu

Lenovo Thinkbook 15 G4 ürününü gördüm ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum. Ama içindeki işlemci i5-1235U, daha kuvvetlisini aynı fiyatlara bulur muyuz acaba?

Böyle yazmıştım :/ Thinkbook'un pil gücü çok hoşuma gitmedi günü çıkarmaz gibi görünüyor kağıt üstünde. HP modelleri inceliyorum hala. Çok teşekkür ederim tavsiyeler için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 11 Mayıs 2023; 21:58:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.