Bildirim
oyun bilgisayarı toplama önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bütçen kaç k? Seçtiğin parçalar saçma.
_____________________________ Alfa Romeo -
2. El olacaksa 5700x-6700xt 20 bine mal edilebilir belki(kart ve islemci haric kalani sifir)
Bf6 beta sistem gereksinimi heralde bu.
Guncel sifir 7700-9060xt 16gb desek yaklasik 45 tutar kasa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 26 Ağustos 2025; 9:50:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim.. önce bütçeyi ayarlamam lazım ..
fiyat performans da sizce öncelik nerede pc toplarken nelere dikkat etmeliyim çok acemiyimde :(
birde şunu öğrenmek istiyorum doğru yer burasımı bilmiyorum söyleyin doğru yere yazayım..
internet hızım neye göre nasıl değişiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hage84 -- 26 Ağustos 2025; 21:23:32 >_____________________________ -
Butceyi tam ayarla ona gore.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çok teşekkür ederim birşeyler daha yazdım bakabilirmisiniz ?
_____________________________ -
İnternet hizin dedigin suan kullandigin paket mi?Saglayicinin sitesinden veya uygulamasin uyelik numaran ve sifrenle ac bak.
alt yapin fiber destekliyorsa 100-200-500-1000 mbite kadar kullanirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
onu demek istemedim bilgisayarıma gelen hız nasıl oluyor..
_____________________________ -
İndirme vs olursa birden fazla kisi kullaniyorsa wifi ile kullaniyorsan hizi duser kabaca.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X