Şimdi Ara

İş beğenmiyorlar diyenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
5
Favori
7.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

O gelirse aylik 150 TL'ye yasaniyor der kesin.

Ona kalsa Türkiye imkanlar cenneti. Herkes Ankara'da okumalı ona göre.

Türkiye'nin tüm Üniversitelerinde milyarlarca liralık yatırımların yapıldığı imkanlar var...

Üniversite ismi ver kanıtları getireyim!

Hadi bakalım...

İmkan var değerlendiren yok... 60 Bin öğrencisi olan üniversitenin 60 kişilik Fitness salonunda tek başıma çalışıyorum her gün, fiyatı aylık 25 LİRA!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi

hadi getir bakayım.

Her yeri Ankara zannediyor Kamil!

Al bakalım!

http://sks.omu.edu.tr

1 Arkeoloji Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Atila TÜRKER Fen Edebiyat Fakültesi İslam BAŞGÖL
    2 Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği Doç.Dr.İbrahim Levent GÜNGÖR Tıp Fakültesi Furkan Can KESKİN
    3 Coğrafya Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Muhammet BAHADIR Fen Edebiyat Fakültesi Suat KARADAŞ
    4 Doğanın Sesi Topluluğu Öğr.Gör.Cemil ÖZDEMİR Vezirköprü MYO Rıza ÖNGÜN
    5 Eğitimde Bilişim Teknolojileri Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Polat ŞENDURUR Eğitim Fakültesi Yakup YILDIRIM
    6 Endüstri Mühendisliği Mükemmellik Topluluğu Prof.Dr.Sermin ELEVLİ Mühendislik Fakültesi Fatih KESKİNOĞLU
    7 Felsefe Topluluğu Prof.Dr.Lokman ÇİLİNGİR Fen Edebiyat Fakültesi Ebru TÜYSÜZ
    8 Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Mustafa Yasin SELÇUK Tıp Fakültesi Sinem KISA
    9 Gıda Topluluğu Doç.Dr.Hasan TEMİZ Mühendislik Fakültesi Uğur Ayhan ATASERT
    10 Harita Mühendisliği Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Erdem Emin MARAŞ Mühendislik Fakültesi Damla KUMBASAR
    11 Hukuk Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Yılmaz YURTSEVEN A.Fuad Başgil Hukuk Fak. Hilal Nur YDOĞAN
    12 İnşaat Mühendisliği Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Gökhan DEMİR Mühendislik Fakültesi Alper Oğuz YILDIRIM
    13 Nanoteknoloji ve Araştırma Topluluğu Yrd.Doç.Dr.İbrahim İNANÇ Mühendislik Fakültesi Uğur ÇELİK
    14 Özel Eğitim Öğrenci Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Serpil ALPTEKİN Eğitim Fakültesi Ali İSMAİLOĞLU
    15 Psikoloji Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Ertuğrul TAŞ Fen Edebiyat Fakültesi Furkan BALCILAR
    16 Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu Doç.Dr.Hatice KUMCAĞIZ Eğitim Fakültesi Yazgı DURAN
    17 Sanat Tarihi Topluluğu Yrd.Doç.Dr.M.Sami BAYRAKTAR Fen Edebiyat Fakültesi Hümeyra COŞKUN
    18 Sine-Düş Topluluğu Arş.Gör.Filiz ERDOĞAN TUĞRAN İletişim Fakültesi Arda ERSEL
    19 Sosyal Sorumluluk Topluluğu Öğr.Gör.Elif CANSIZ Vezirköprü MYO Emre ÖNAL
    20 Sosyoloji Topluluğu Doç.Dr.Selim EREN Fen Edebiyat Fakültesi Emre KARADERE
    21 Tarih Topluluğu Prof.Dr.Kaya Tuncer ÇAĞLAYAN Fen Edebiyat Fakültesi Zekeriya ŞENTÜRK
    22 Teknoloji ve Tasarım Topluluğu Öğr.Gör.Yusuf Alperen ŞİŞMAN Vezirköprü MYO Sefa DODUR
    23 Uçak ve Uzay Mühendisliği Topluluğu Yrd.Doç.Dr.A.Güralp URAL Havacılık ve Uzay Bil. Fak. İbrahim YILDIZ
    24 Uluslararası Ticaret ve Lojistik Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Ahmet Serhat ULUDAĞ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Büşra GEBEŞ
    25 Uluslararası Veteriner Öğrencileri Topluluğu Doç.Dr.Berfin MELİKOĞLU GÖLCÜ Veteriner Fakültesi Cem ÖZCAN
    26 Veteriner Fakültesi Öğrenci Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Buğra GENÇ Veteriner Fakültesi Deniz Can KARAMAN

1 Ağaçlandırma ve Doğal Yaşam Topluluğu Prof.Dr.Ümit SERDAR Mustafa Can İSLAM
    2 Akademik Koordinasyon Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Fahri BİRİNCİ Melih GENÇ
    3 Atatürkçü Düşünce Topluluğu Okt.Nejat BAYRAK Gülşen ÖZSARI
    4 Bağımlılıkta Mücadele Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Recep DEMİR Esra BERÇİN
    5 Balkan Araştırmaları Topluluğu Doç.Dr.Serkan ŞEN İlkay ERKEN
    6 Beslenme ve Diyetetik Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Pınar SÖKÜLMEZ KAYA Hatice DEMİR
    7 Bilardo Topluluğu Yrd.Doç.Dr.İsmail İŞERİ Cengizhan ÇAKIR
    8 Bisiklet Topluluğu Prof.Dr.Mete ÖZER Mehmetcan KARAMANOĞLU
    9 Briç Topluluğu Prof.Dr.Ahmet Rıfat ŞAHİN Şafak ALACA
    10 Dağcılık ve Kış Sporları Arama Kurtarma Top. Prof.Dr.Seydi Ahmet AĞAOĞLU Abdül Samet YILDIRIM
    11 Damla Topluluğu Doç.Dr.Onur BEKİROĞLU İbrahim Ethem ÇAM
    12 Etik Öğrenci Topluluğu Yrd.Doç.Dr.İdris VARICI Ahmet KAYA
    13 Genç Liderler Topluluğu Arş.Gör.Özgür ÖZAYDIN Kürşat Ali EROL
    14 Gençlik Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Tamer ASLAN Ertan ATASAYAR
    15 Hacı Bektaşi Veli Araştırmaları Topluluğu Yrd.Doç.Dr.İbrahim GÜL Soner ASLAN
    16 Halk Oyunları Topluluğu Okt.Pelin AKYOL Ahmet SEYHAN
    17 Havacılık Topluluğu Prof.Dr.Ferşat KOLBAKIR Emre BULAT
    18 Hayvan Dostları Topluluğu Prof.Dr.Nurcan ÇETİNKAYA Sercan YILMAZ
    19 İEEE Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Serap KARAGÖL Erol ÇELEBİ
    20 İktisat ve Siyaset Topluluğu Öğr.Gör.Cüneyt MUMCU Osman Furkan AKIN
    21 İlmi ve Fikri Araştırmalar Topluluğu Yrd.Doç.Dr.İbrahim Hakkı İNAL Yusuf ÖZDOĞAN
    22 İnsan Hak ve Hürriyetleri Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Ayhan AK Harun Reşit PAKSOY
    23 Kafkasya Araştırma Topluluğu Prof.Dr.Ali Rıza AYDIN Sedat TOK
    24 Karadeniz Kültür Topluluğu DoçDr.Taner TUNÇ Rıdvan KUL
    25 Karikatür Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Tarık YAZAR Hüseyin GÜLDERE
    26 Kitap Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Özlem GENÇ Muhammed Furkan KOÇAK
    27 Kobi ve Girşimcilik Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Aysun ÇETİN Adem ÇOPUR
    28 Kritik Analitik Düşünce Topluluğu Prof.Dr.İsmail KAYA Hayrettin Cemil ER
    29 Kuş Gözlem Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Kiraz ERCİYAS YAVUZ Enes ASAROĞLU
    30 Modern Müzik Topluluğu Doç.Dr.Bahar GÜDEK Faruk CAYLAN
    31 Öncü Yüzler Topluluğu Yrd.Doç.Dr.İsa DEĞİRMENCİ Cihad YILDIZ
    32 Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Recai OKTAŞ Esra ODACI
    33 Rock Topluluğu Prof.Dr.Tarık BAŞOĞLU Kerim CEYLAN
    34 Sağlık Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Mennan Ece PIRZIRENLIAYDI Nurşah COŞKUN
    35 Sanat ve Tasarım Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Erhan Burak PANCAR Ayşenur DEMİR
    36 Satranç Topluluğu Yrd.Doç.Dr.İbrahim DURAN Melike BOY
    37 Siber Güvenlik Topluluğu Öğr.Gör.Emre ENGİN Sinan ŞAHİN
    38 Sosyal Bilimler ve Kültür Topluluğu Prof.Dr.Harun YILDIZ Onur USTA
    39 Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu Doç.Dr.Ayşenur BÜYÜKGÖZE KAVAS Ahmet Tayfur ARSLAN
    40 Şiir ve Söyleşi Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Mediha MANGIR Mustafa ÇATALKAYA
    41 Tasavvufi Düşünce ve Milli Kanaat Topluluğu Prof.Dr.Şaban ESEN Abdulsamet YAVUZYİĞİT
    42 Tiyatro Topluluğu Öğr.Gör.Sıddık AKBAYIR Bekir İSOTCU
    43 Toplumsal Farkındalık Topluluğu Doç.Dr.Ahmet MUTLU Yunus Emre ÖCAL
    44 Türk Dünyası Araştırmaları Öğrenci Topluluğu Prof.Dr.Kenan ERZURUMLU Kürşad Kemal KARA
    45 Türk Halk Müziği Topluluğu Doç.Dr.Can KARAHAN Atakan KARADENİZ
    46 Türk Sanat Müziği Topluluğu Prof.Dr.Cafer POLAT Şehit Rahman ÖZCAN
    47 Türkçe Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Cafer ÖZDEMİR Emre KONAÇOĞLU
    48 Ufuk Ötesi Topluluğu Doç.Dr.Recep GÜN Muhammed Necdet YALÇIN
    49 ultrAslan-UNI Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Çetin KURNAZ Mustafa OLUKKAYA
    50 Uzakdoğu Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Yılmaz KAYA Alican KAYIKCI
    51 ÜNİSAM Topluluğu Yrd.Doç.Dr.Egemen ERMİŞ Mustafa Mete DOĞAN
    Yeniler Topluluğu Prof.Dr.Metin YILMAZ Uğur ERDOĞAN

Salonlar!
    http://sks.omu.edu.tr/salonlar

Bizde olan TÜM imkanlar SİZDE de var!

Spor

Kısmi Zamanlı İş İmkanı

Yemekhaneler yine ucuz

Ladik Kış Sporları vs. vs.

İmkanlar imkanlar işte her şey ortada!

Ne oldu şimdi?

O toplulukların hiçbiri bir halt yapmıyor. Bir ADT bir dağcılık bir de havacılık iş yapıyor. Sözüm ona açık kaynak yazılım topluluğu vardı en son 2009 da iş yapmışlar. Sonrası gelmemiş.

Spor salonu yok. Sadece yüzme havuzu var.

Yemekhaneler desen verilen yemekler berbat.

Yaşam merkezi pahalı. Ne kadar kazık marka varsa hepsi orada.

Ringler tıkış tıkış. Şöförleri desen mafya.

Benim üniveresitemi bana mı anlatıyorsun!

Bir ODTÜ'ye bak bir de buraya!

Adam 2.5 liralık dandik yemeği imkandan sayıyor ya!

Daha kendi Üniversitendeki yemek fiyatlarından haberin yok!

Senin üniversitede yemek 2 TL!

İşte BELGESİ!

http://sks.omu.edu.tr/sites/sks.omu.edu.tr/files/files/img00954.pdf

Şimdi senin hangi lafına inanayım?

Sabah akşam counter oynayan adamlar gelmiş ülkeye laf atiyor adam 3 boyutlu yazicidan uzaktan kumandali paten yapior bizim sehirde oda kendi imkanlariyla dünyada en zekiler hep Hindistan Pakistan'dan cikiyor adamlar ayakabiyi yemek kaybı olarak kullanan kişiler bunlar insan yeterki istesin bence. Ha Ali'nin bir sözü vardir

Sen kendini küçük sanirsin Alemler sende gizlidir diye

Oooo hakkımda uyduranlar da gelmiş. Bilgisayarımda steam yüklü değil, ne counterı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-Milli Kayınço-

• farklı bakış açıları olabileceğini düşünmüyor musunuz hiç ?

size göre sizin gibi düşünmüyorsa biatçı köleci emperyalist kapitalist mi oluyor illa.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

İs cok ama insanlarimiz is begenmiyor. Bu da en dogal haklari. Cunku ulkemizde hayat standartlari cok yukseldi, is begenmeme luksleri var. Yoksa ac insan bir dilim kuru ekmege bile calisir.

Ver mehteri...

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

farklı bakış açıları olabileceğini düşünmüyor musunuz hiç ?

size göre sizin gibi düşünmüyorsa biatçı köleci emperyalist kapitalist mi oluyor illa.

Valla arkadaş farklı acıyla filan yaklasmiyor. Bildiğin gözleri kapalı kulakları sagir. Farklı bakış açıları güzeldir sonuçta hepsi doğruya ulaşır. Fakat doğruya yanlış demek bakış açısı değil düpedüz ... Siz doldurun.

sen kesin kanıtlı ispatlı yanlış sanıyorsun ama öyle değil. kişinin bilgi birikimi ve geçmiş yaşantılarına göre değişir aynı resimde gördükleri.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

quote:

quote:

Attığın ilk grafikte yerimiz yükseklerde benim dediğimden yanlış bir şey dememişsin.İş beğenmiyorlar diyenler

Benim de bildiğim bu.Buna göre de bizim ülkemiz birinci.Çok sorun değil ama.Senin attığında da gören de sonlardayız sanacak.

Türkiye'de Demirel saolsun 40 küsür yaşa emeklilik getirdi ve bundan dolayı emeklilerin çektiği ciddi bir yük var.Genç nüfus da fazla.Bunların yükünü çeken kesim az.Daha çok çalışan olması lazım evet ancak bu istihdamı verecek olan ben değilim.Devlet,hükümet verecek.Devlet sağdan soldan tarım ürünleri ithal edeceğine tarım ve hayvancılığa değer verip mevsimlik işçi sayısını arttıracak.Devlet buralara fabrikaları getirerek bu işi yapacak.Her yere inşaat yapmakla yol yapmakla bu işler olmuyor.Fabrika açma,tarımda gerile,insanları sadece inşaata yönlendirip kolay yoldan para kazandırmaya teşvik et,tembelleştir olacağı bu.Evet halkın yaptığı yanlışlar çok ama bazı şeylerde de onları suçlamaya gerek yok.

Tembelleştiğimizi veya tembel olduğumuzu kabul ediyorsun yani...

E tembel halktan çalışkan devlet çıkmasını nasıl bekliyorsun?

Sen diyorsun ki sorumlu halk.Ben de diyorum ki sorumlu bu politikaları yıllardır uygulamaları yüzünden gelen devlet,siyasetçiler.

Tembellik de var tembellikten daha ciddi sorun kaynakların verimsiz kullanılması.Planlama olmaması.Gördüğün gibi haftada 50 saatten fazla çalışanlar konusunda tepelerde olan bir ülkeyiz.

Devlet ve siyasetçi bu halkın içinden çıkmıyor mu?

Uzaydan mı geliyorlar anlamadım?

Devlet ve siyasetçiyi halk seçmiyor mu?

Sen nasıl halkın içinden çıkanı ve halkın seçtiğini sorumlu tutarsın da halkı sorumlu tutmazsın anlamadım....

Bir paradoks var bunda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Attığın ilk grafikte yerimiz yükseklerde benim dediğimden yanlış bir şey dememişsin.İş beğenmiyorlar diyenler

Benim de bildiğim bu.Buna göre de bizim ülkemiz birinci.Çok sorun değil ama.Senin attığında da gören de sonlardayız sanacak.

Türkiye'de Demirel saolsun 40 küsür yaşa emeklilik getirdi ve bundan dolayı emeklilerin çektiği ciddi bir yük var.Genç nüfus da fazla.Bunların yükünü çeken kesim az.Daha çok çalışan olması lazım evet ancak bu istihdamı verecek olan ben değilim.Devlet,hükümet verecek.Devlet sağdan soldan tarım ürünleri ithal edeceğine tarım ve hayvancılığa değer verip mevsimlik işçi sayısını arttıracak.Devlet buralara fabrikaları getirerek bu işi yapacak.Her yere inşaat yapmakla yol yapmakla bu işler olmuyor.Fabrika açma,tarımda gerile,insanları sadece inşaata yönlendirip kolay yoldan para kazandırmaya teşvik et,tembelleştir olacağı bu.Evet halkın yaptığı yanlışlar çok ama bazı şeylerde de onları suçlamaya gerek yok.

Sen diyorsun ki sorumlu halk.Ben de diyorum ki sorumlu bu politikaları yıllardır uygulamaları yüzünden gelen devlet,siyasetçiler.

Tembellik de var tembellikten daha ciddi sorun kaynakların verimsiz kullanılması.Planlama olmaması.Gördüğün gibi haftada 50 saatten fazla çalışanlar konusunda tepelerde olan bir ülkeyiz.

Sen nasıl halkın içinden çıkanı ve halkın seçtiğini sorumlu tutarsın da halkı sorumlu tutmazsın anlamadım....

Fazladan çalışıp hakkını alamama konusunda üst sıralarda olan halka tembel demek kadar paradoks yok.

Bazı hareketler tepeden inme başlar.Tepeden yapılan hareketler eğitimsizlik,halkı yozlaştırmak,yolsuzluklar,benim memurum işi bilir tavırları zamanla tabana yayıldı ve halk verimsiz bir kitle yığınına dönüştü.

Sen ısrarla halk tembel iş beğenmiyor diyip sorunu çözdüm zannediyorsun.Ben de diyorum ki halkın bir kısmının tembelliği,üşengeçliği olabilir ama bazı rakamlar da gösteriyor ki haddinden fazla ucuza çalışma konusunda üst sıralardayız.Asgari ücretli 6 milyon kişi var.Hepsi de eşek gibi çalıştırılıyor.Sorun plansızlık,istihdam yaratamama.Mimar,mühendis adama gitsin mevsimlik işçi olsun dersen gülerler sana.İşsizliği düşük göstereceğim diye her yere üniversite açmakla olmuyor.

• X bir bankanın bireysel satış temsilcisi ilanına baktım

Resmen kurumsal köle arıyorlar

Sokak sokak kapı kapı dolaşıp bankanın ürünlerini sat diyorlar

Kredi kartı sigorta özel emeklilik

Bir de kendi portföyünü oluşturmanı istiyorlar sana liste vermiyorlar. Ne güzel istanbul be

Vatandaşın bir kilo domates alacak parası kalmadı nasıl sigorta yaptırsın.

İş beğenmiyor diyenler gidip çalışsın. Kurumsal banka işi

4 yıl sürün okumak için yapacağın iş kapı kapı gezmek..

quote:

quote:

quote:

quote:

Fazladan çalışıp hakkını alamama konusunda üst sıralarda olan halka tembel demek kadar paradoks yok.

Bazı hareketler tepeden inme başlar.Tepeden yapılan hareketler eğitimsizlik,halkı yozlaştırmak,yolsuzluklar,benim memurum işi bilir tavırları zamanla tabana yayıldı ve halk verimsiz bir kitle yığınına dönüştü.

Sen ısrarla halk tembel iş beğenmiyor diyip sorunu çözdüm zannediyorsun.Ben de diyorum ki halkın bir kısmının tembelliği,üşengeçliği olabilir ama bazı rakamlar da gösteriyor ki haddinden fazla ucuza çalışma konusunda üst sıralardayız.Asgari ücretli 6 milyon kişi var.Hepsi de eşek gibi çalıştırılıyor.Sorun plansızlık,istihdam yaratamama.Mimar,mühendis adama gitsin mevsimlik işçi olsun dersen gülerler sana.İşsizliği düşük göstereceğim diye her yere üniversite açmakla olmuyor.

Ben de sana diyorum ki genç işsizlik %25 ve hiç ama hiç bir şey yapmıyorlar...

Türkiye geneli işsizlik %12 ama emin ol bu çok daha fazla çünkü herkes İşkur'a başvurmuyor.

Bunun Ev hanımları var, nüfusun Dörtte biri zaten öğrenci neredeyse...

Geriye dediğin gibi hepi topu 80 milyon içinde 6 milyon çalışan çıkıyor asgari ücretli olarak...

Sen şimdi bu 6 milyon çok çalışıyor diye ülkeye çalışkan mı diyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Otomatik copy paste.

Turbolinea ve Theologist gelmeden ben diyeyim bari. Ulkede issizlik sorunu yok, insanlar is begenmiyor. Millet aciz diye yalan atiyor, universite kantininde etli yemek yesin hemde 2.5 TL, kutuphanede uyusun, para vermesin, Pazar gunu bile seminere gitsin kendini gelistirsin. Haftada 6 gun 12 saat mesai yapsin, 1000 TL maas alsin.

Otomatik Copy Paste o zaman....

Anında çürütülür mazeretler...

Ne kadar işsiziz... İşte kanıtları...

Bunları yapmaktan iş yapan insan mı var?

Her üç ülkenin de nüfusları 80 Milyon

Diziler ve Televizyona Ayrılan Süre

İş beğenmiyorlar diyenler

Sosyal Medya Kullanım Oranı

Yıllık Kütüphane Kullanıcı ve Kitap Sayısı

Bisiklet sayısı ve Nüfusun Bisiklete Oranı

Bunlarla neredeyse doğru orantılı olarak GDP toplam ve Kişi Başına düşen gelir.

Ülke Nüfusu 80.032.059

Genç Nüfus 14.519.502

Aktif Sosyal Medya Kullanıcı 34.000.000

Aktif Mobil Cihaz Kullanıcısı 72.028.853

Pc ve Mobil Oyuncuları 29.300.000

Günlük ortalama 3 Saat Pc ve Mobil oyun

Günlük ortalama 3 Saat sosyal medya

Günlük ortalama 4.5 Saat televizyon

Günlük ortalama 8.5 Saat uyku

TOPLAM 19 Saat yapıyor, geriye 6 saat kalıyor ve Yeme-İçme, Sohbet, Gezi ve İş-Okul'a ayrılan Toplam süre Ortalama

Kaynaklar
    http://www.gaminginturkey.com/en/turkish-game-market-2016
    http://www.milliyet.com.tr/turk-ailesi-tv-bagimlisi-gundem-1532758/
    http://www.yeniakit.com.tr/haber/en-cok-uyuyan-ulkeler-listesi-aciklandi-135387.html

Not: Bunlara sahip değilseniz, biz böyle değiliz diye yorum yapmayınız lütfen. İstisnasınızdır.

Açıklayıcı Görseller

Geldi tipini sevdiğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 17 Mayıs 2017; 0:57:31 >
    Kullandığım sistemin fotoğrafları şu şekildedir; 1-- https://i.hizliresim.com/nbpcn71.jpeg 2--https://i.hizliresim.com/svag4ey.jpeg 3--https://i.hizliresim.com/aq1ob0j.jpeg # Ordu Üniversitesi-ElektronikTeknolojisi# # Iphone 12 Pro Max #https://steamcommunity.com/id/dolandiriciyim

• quote:

quote:

ben harbi tembelim tembellikle ilgili merak ettiğin sorular varsa cevaplayabilirim istersen sanada öğretirim nasıl tembel olunacağını

• Avrupa nireee Türkiye nire karşılaştırmak bile hata.Adamlar suriyelileri 1000 liraya çalıştırırken sen biraz zor iş bulursun.Sonra elin suriyelisi gelir işini kurar gider başvurursun cevap:yabancı çalıştırmıyoruz olur.
  • Bi konuyu theo actiysa yada o konuya geldiyse bittik 1 hafta populerlerden dusmez, herkesden cok mesaj atiyor tek basina konuyu populerlere cikariyor bide hep kendi mesajlari baska birsey okuyamiyoruz

quote:

quote:

O gelirse aylik 150 TL'ye yasaniyor der kesin.

Ona kalsa Türkiye imkanlar cenneti. Herkes Ankara'da okumalı ona göre.

Türkiye'nin tüm Üniversitelerinde milyarlarca liralık yatırımların yapıldığı imkanlar var...

Üniversite ismi ver kanıtları getireyim!

Hadi bakalım...

İmkan var değerlendiren yok... 60 Bin öğrencisi olan üniversitenin 60 kişilik Fitness salonunda tek başıma çalışıyorum her gün, fiyatı aylık 25 LİRA!

Sana üniverstemin adını başka bir konuda verdiğimde bana imkanlara örnek olarak iki sene önce dökülmeye başlamış kutudan bozma tasarımlı rektörlük binasının resmini atıp ''Yaw bak ne kadar modern binasi var birde begenmiyon yaw imkanları'' yazmıştın dalga geçer gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse uni mezunlari icin is begenmiyor demesin ya yaslari kucuk anlayamiyorlar ya da uni okumamislar.Zaten bazi mezunlar devlete girene kadar asgari ucret karsiligi calisiyor.

• şu grafikleri koyup kendine eziyet eden arkadaşım istediğin kadar dil dök "sisteme uymak zorundasın" nokta!!! sizler yüzünden bende böyle bir kafayla düşündüm sonuç istifa etmeme sebep oldu yok ben sizin beğenmediğiniz 8 saatide çalışmıyordum hergün 14-16 saati buluyordu hatta hafta sonlarıda tatilim bile öldürüyorlardı 2 haftada 1 ölüyordu eee ne oldu şimdi hadi iyi kötü ordan maaşımı alıyordum ancak dayanılacak gibi değil dışarıdan konuşması kolay öyle adamları gördüm ki işkolik işyerinde sabahlayacak haliyle iş çok evine bile gitmiyor insanlar sizin düşünce tarzınızda bakmıyor olaya afedersin s..ke s..ke çalışacaksın beğenmiyorsan s... derler sizin yerinize çalışacak adam bulunur
    işverenler diyor bu olmasa başkası var zaten bu paraya çalışacak. Ne uğraşacam bununla diyor.
    İş dolu, kimse iş beğenmiyor diyen varsa inşAllah işini kaybeder de bir gün o köleliğe mahkum olur
    o zaman anlar ne işler varmış.

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Evde oturmaktan daha iyidir. 1800 lira bile olsa çalışmayınca o da olmuyor. Ben her dükkanın, her mağazanın önünde elaman afişi görüyorum. Hatta gazete ilanlarında 2 gün tatili olan çok iş gördüm. Çalışacak insan her türlü çalışır. Almanların da bu denli gelişmiş olmasının sebebi çalışmaktır. 2.Dünya savaşından sonra ''geçim çok zor'' deselerdi bu noktaya gelemezlerdi.

almanya zaten gelişmişti savaştan önce de bilimde ve sanayide dünyada liderdiler, savaştan sonra da aynı şirketler üretime devam etti toparlanmaları uzun sürmedi. kore dediğinize daha iyi bir örnek olabilir. ayrıca o gazete ve vitrin ilanlarına insanlar güvenmiyor. yasalar yetersiz, çalışıyorsun paranı alamıyorsun 2 gün off deniyor bakıyorsun 1 gün off veriyorlar o da shift değişiminde vs vs ortalık böyle bir sürü sahtekarla dolu. neden ? yasa yetersiz. neden ? olan yasalar da adamına göre işliyor veya işlemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Şu insanları zorla işverene köle yapma zihniyetinden nefret ediyorum.
    İş yoksa ne yapacaksın, 1400 liraya mecbur çalışacaksın ne demek arkadaş?
    Niye mecbur bırakılıyorum ona bunu köle olmaya? Herkes bu kafada olduğu için
    işverenler diyor bu olmasa başkası var zaten bu paraya çalışacak. Ne uğraşacam bununla diyor.
    İş dolu, kimse iş beğenmiyor diyen varsa inşAllah işini kaybeder de bir gün o köleliğe mahkum olur
    o zaman anlar ne işler varmış.

hocam anadoluda 1400 bile verilmiyor çalışana. ayrıca suriyeliler de fena eziliyorlar, forum ahalisi pek sevmez ama gündelik iş peşinde koşan suriyelilerin durumu köleden beter şuan ülkemizde.
  • Vallahi dün marlboro sigaracı anlattı konu ile alakalı olduğu için bende size anlatayım. Yeni bir eleman işe alınıyor ve ısınması için bizim yanımıza veriyorlar, 3-5 dükkan dolaştıktan sonra bu iş bana göre değil deyip iniyorlar dedi. Şimdi soru şu marlboro gibi bir firmada ne gibi bir zorluk var da iş bırakılır biri bana anlatsın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.