Şimdi Ara

İş Bankası ve Bilginet işbirliği ile KOBİ’lere e-ticaret kredisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’de e-ticaret denildiğinde akla gelen ilk firma olan Bilginet, Türkiye’nin köklü bankası İş Bankası ile birlikte dev bir projeye imza atarak, KOBİ’lerin işini internete taşıyor.

    Firmaların işine internetin gücünü katarak; sanal âlemde yeni ve karlı bir iş kurmalarını ve dünyaya açılmalarını sağlayan Bilginet, Türkiye’nin köklü bankalarından İş Bankası ile büyük bir işbirliğine gitti.

    E-ticaret konusunda KOBİ’lerin önünü açmak üzere geliştirilen proje ile İş Bankası, E-ticaret sitesi kurmak isteyen firmalara kredi desteği sağlıyor.

    Bu destek kapsamında Bilginet firmasından alınacak 5.000 TL değerindeki e-Dükkan Paketi veya 10.000 TL değerindeki e-Mağaza Paketi’nin finansmanı için İş Bankası’ndan 12 ay vadeli ve “0” faizli olarak, diğer E-ticaret paketleri için ise indirimli faiz oranlarıyla E-ticaret kredisi kullanılabilecek.
    E-ticaret Sitesi Olmayan Kalmayacak…
    E-ticaret paketleriyle firmalar kendilerine ait kurumsal internet sitesi, bayi entegrasyonlu ürün tedariki, kargo ve ödeme sistemleri bütünleşmesiyle mal ve hizmetlerini internet üzerinden satışa sunabiliyor ve böylece online satış/pazarlama uygulamaları ile sanal mağazalarını kurabiliyor.

    Süreç ile ilgili detaylı bilgi için :

    http://www.eticaretkredisi.com/

    http://www.bilginet.com.tr

    http://www.isbank.com.tr

    http://www.istekobi.com.tr

    http://blog.hemenal.com/index.php/is-bankasi-ve-bilginet-isbirligi-ile-kobilere-e-ticaret-kredisi/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.