< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İş Bankası - MaxiPara Kart’a 100 TL MaxiPuan (10/125) (17. sayfa)

-
-
Maximum mobilden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sarıkıza dondurcek param kalmadı yontem var mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nasil çevirdin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
TTNet faturasi odesek Sayaç çalışır mi
15dk önce t harcaması yaptım. Sayaç yok. Hiçgö görünmüyor.
Bu ay kullanıp sayacı gören var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: circassianman
Bu ay kullanıp sayacı gören var mı?Zahmet olacak ama eski yorumları sadece 2 dakikanı ayırıp okusan anlarsın.
Evet ilk defa kullananlar olarak düşe kalka öğrendiğiniz bir şey oldu.
Maxipara kartın limiti 750 olduğunu unutarak harcama yaptım reddetti. Kartta 150 TL vardı. Önceki yorumları okuduğumda ; kayıp bildiriminde bulunup yeni kart başvurusu yapınca otomatik olarak yeni karta yükleniyor önceki bakiye diye yazanlar olmuştu.
Bende aynısını yaptım önceki kartı kayıp bildiriminde bulundum yeni kart başvurusu yaptım ama önceki 150 TL görünmüyor bizim para arada kaynadı mı ne oldu 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvYusuf -- 6 Aralık 2020; 1:48:24 > -
isbankasinda hesabım var maxipara fiziki kartım mevcut limit sorunum yok geçen ay totalde 2500tl işlem yaptım
Ayrıca T olmaz kendini boşa yorma.
Maxipara da sayacı çalışan var mı bende halen çalışmıyor -
Bende de çalışmadı sayaç -
sayaç yok yükleme yapmaya da gerek yok
Sayac kimsede görünmüyor sanirim gene de yapan var mi nasil ispatlayacaksiniz kayit acarken ben veteriner kamp yatmayinca ekrani göndermiştim yatti ama burda ekran alınmaz resmen şansa gibi 😕 -
ty debankamatik kart ile 300x3 ve 6x175 kampanyası birleşiyor peki maxipara kart ile yapılınca 3 bu ü birleşiyormu, arkadaşın kartını kullacağım işbankası kullanamadığım bilemedim, boşu boşuna maxipara kart açtırtmayayım.
-
Ty cüzdan elektronik kampanyasında geçerli olur mu 300/50 için -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Fussyty debankamatik kart ile 300x3 ve 6x175 kampanyası birleşiyor peki maxipara kart ile yapılınca 3 bu ü birleşiyormu, arkadaşın kartını kullacağım işbankası kullanamadığım bilemedim, boşu boşuna maxipara kart açtırtmayayım.
Bence birlesmez. 100 maxipuanli kampanyada dahil olan kartlarda maxikart yer alırken, 90 puanlı kampanyada yer almamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X