Şimdi Ara

İş Bankası İnternet Bankacılığı Kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
48.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: scoopi

sanirim 3. kutucugu isaretlemen gerek. O sekilde de olmazsa iscepi yukleyip aktive ettikten sonra cepsifre olusturup girmeyi dene.

Kutucuk işaretlerken bile talimat gerekiyor diyor, şu anda 1. kutucuk işaretli
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Ya diyorum ya zaten, hem açtırırken herşeyi onayladım hem de güvenlik kısıtlamalarında hepsine talimatım var gözüküyor yani tamamen bankanın bilmem ne yemesi.

Bu arada işcep nedir, telefona mı yükleniyor? Ben telefondan uğraşmak istemiyorum ki, şart mı bu?

Bende de bu şekildeydi. Tekrar şubeye gidip durumu belirttim, bir kağıt imzalattılar bu durumla ilgili. Tüm kısıtlamalar kaldırıldı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

sanirim 3. kutucugu isaretlemen gerek. O sekilde de olmazsa iscepi yukleyip aktive ettikten sonra cepsifre olusturup girmeyi dene.

Kutucuk işaretlerken bile talimat gerekiyor diyor, şu anda 1. kutucuk işaretli

desene is bankasinin gicikligi. Zamaninda ben de az ugrasmadim bununla, defalarca kez subeye gitmistim ve ordaki kadin benle inatlasiyordu, olmaz diye. En son baska birine denk gelmistim de halletmisti.
    Ekleme: o zaman subeye internet bankaciligini kullanima acmak icin gitmistim. Eft havale gibi islemleri de iscep kullanarak kullanima acilmisti sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 17 Aralık 2011; 20:38:57 >

• Enteresan,bende bugün bim den alışveriş yaptım,ama ödeyemedikBütün poslardan denememize rağmen banka onay vermedi,başka marketten yaptığımda sorun çıkmamıştı.Üzerimde de nakit para yok,mecburen 20 dk uzaktaki bankaya gidip para çekip,öle yapabildim,alışverişimi
  • Bir İş Bankası çalışanı olarak söylemek isterim. Talimatınız ne yönde açık olursa olsun ( sadece bilgi sorma işlemlerine açık olsa bile ) bankamatikten talimat güncellemesi işlemi yapabilirsiniz.

Ama eğer hesabınız ilk imza hesabı ise ( 19 yaşından küçükseniz ) sadece daha önceden tanımlı hesaplara havale yapabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Bir İş Bankası çalışanı olarak söylemek isterim. Talimatınız ne yönde açık olursa olsun ( sadece bilgi sorma işlemlerine açık olsa bile ) bankamatikten talimat güncellemesi işlemi yapabilirsiniz.

Ama eğer hesabınız ilk imza hesabı ise ( 19 yaşından küçükseniz ) sadece daha önceden tanımlı hesaplara havale yapabiliyorsunuz.

Sağol hocam, yani bankamatikten oluyor 19 yaşından büyüğüm.

Bu arada banka kartıyla alışveriş de yaptım, onda sorun yok.
  • quote:

quote:

Bir İş Bankası çalışanı olarak söylemek isterim. Talimatınız ne yönde açık olursa olsun ( sadece bilgi sorma işlemlerine açık olsa bile ) bankamatikten talimat güncellemesi işlemi yapabilirsiniz.

Rica ederim. Bankamatiğe gidince mevduat hesabı>yeni işlem>diğer işlemler>talimat güncelleme menüsünde yapabilirsin.

Bankamatik kartın ile sadece 3D security sistemine üye olan yerlerden işlem yapabilirsin. Yani işlem esnasında cep telefonuna mesaj geliyor. Onu girerek işlemi tamamlayabilirsin. Eğer alışveriş yaptığın yer bu sistemi destelemiyorsa onay vermeyecektir bankamatik kartın.

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Bankamatiğe gidince mevduat hesabı>yeni işlem>diğer işlemler>talimat güncelleme menüsünde yapabilirsin.

Bankamatik kartın ile sadece 3D security sistemine üye olan yerlerden işlem yapabilirsin. Yani işlem esnasında cep telefonuna mesaj geliyor. Onu girerek işlemi tamamlayabilirsin. Eğer alışveriş yaptığın yer bu sistemi destelemiyorsa onay vermeyecektir bankamatik kartın.

Bankamatikte istediği interaktif şifre internet bankacılığında kullandığımız şifre değil mi?

• numaranızı başka bir operatöre taşıdığınızda internet şubesine giremiyorsunuz sms gelmiyor neyseki artık telefon şubesinden bloke kalkıyor ama bu seferde sınırsız olan işlem limitiniz kısıtlanıyor bu seferde yine atmye gitmek gerekiyor.
  • W kullanıcısına yanıt
    Malesef şubeye gitmeniz gerekiyor. Telefon bankacılığı ile falanda olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.