Şimdi Ara

İş Bank İnternet Şubesi müşterilerimize özel morhipo.com fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
0
Favori
10.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet Şubesi’ne girerek referans numaranızı alın, morhipo.com’dan Maximum Kart ile yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde referans numaranızı kullanarak 25 TL indirim kazanın!

Kazanacağınız indirim, sezon fırsatları ve günün kampanyalarında yer alan tüm ürünlerde geçerlidir.

• kupon isteyen varsa pm en ulaşsın 1 adet verebilirim
  • www.morhipo.com’dan Maximum Kart’ınızla yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişinizde referans numaranızı kullanarak 25 TL indirimden faydalanabilirsiniz. Referans numaranız 22.08.2011-09.09.2011(bu tarihler dâhil) tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Referans Numaranız:LGAB37B863

kullanan arkadaşa afiyet olsun
  • www.morhipo.com�dan Maximum Kart�ınızla yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişinizde referans numaranızı kullanarak 25 TL indirimden faydalanabilirsiniz. Referans numaranız 22.08.2011-09.09.2011(bu tarihler dâhil) tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
    Referans Numaranız:GAAB38BA63

Hadi bakalım Fusem den sonra bi kıyakta benden;)
    İyi giyinmeler kullanana
  • bana normal çek gönderin :)

maximum yok
  • yalnızca giyim mi var bu sitede
  • isteyen arkadaşlar için bu da benden..

www.morhipo.com’dan Maximum Kart’ınızla yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişinizde referans numaranızı kullanarak 25 TL indirimden faydalanabilirsiniz. Referans numaranız 22.08.2011-09.09.2011(bu tarihler dâhil) tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
    Referans Numaranız:UCAB30MB43

işbankası kartınız yoksa alışverişi sizin yerinize yapabilirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Dr. Gregory House, 1 adet çek gönderilmiştir
  • güzel oldu bu fırsat,sabah ayakkabı alacaktım kartın hesap kesimi bugün diye yarına bırakmıştım...

teşekkürler bilgi için
  • ben beğenmedim.
  • bende de maximum yok, cek gonderebilecek olan var mi?
  • Polo t sirtler cok iyi
    75 TL ye başka neler var bakayımm
  • kartım maksimum ama ben kartımı interaktif bankacılık için kaydettirmedim bankamatiğe gitmeyede üşeniyorum banada bir 25 tl çek verebilcek varmı bi ayakkabı alayım yaw :)
  • Maximuma 100 Tl üstü 20 Tl puan yazıyor ikisinden birden yararlanabilir miyiz 100 Tl yi geçsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Maximuma 100 Tl üstü 20 Tl puan yazıyor ikisinden birden yararlanabilir miyiz 100 Tl yi geçsek.

"Ayrica 100TL ve uzeri alisverislerinizde 20TL hediye ceki" diyor, puan yok yani sanirim 20TL hediye cekini yine morhipo sitesinde kullanabilecegiz, aslinda polo'dan bir ayakkabi begendim 75TL'ye 25TL indirim diyor, 100TL'ye tamamlasak, 75TL'ye gelir + morhipo'dan 20TL hediye ceki olur, eger bu ikisi birlesiyorsa.
    Maxipuan olsaydi gercekten harika olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallaspage

kartım maksimum ama ben kartımı interaktif bankacılık için kaydettirmedim bankamatiğe gitmeyede üşeniyorum banada bir 25 tl çek verebilcek varmı bi ayakkabı alayım yaw :)

kartım maksimum ama ben kartımı interaktif bankacılık için kaydettirmedim bankamatiğe gitmeyede üşeniyorum banada bir 25 tl çek verebilcek varmı bi ayakkabı alayım yaw :)
  • www.morhipo.com’dan Maximum Kart’ınızla yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişinizde referans numaranızı kullanarak 25 TL indirimden faydalanabilirsiniz. Referans numaranız 22.08.2011-09.09.2011(bu tarihler dâhil) tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

diyor işbankası
  • bu arada ben bugün akşam üye oldum siteye biraz önce bana 10 tl hediye çeki göndermişler. hem alt limit felan da yok.. ayrı başlık açmayı gereksiz buldum.. benim gibi hediye çeki alan vardır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetegri

bu arada ben bugün akşam üye oldum siteye biraz önce bana 10 tl hediye çeki göndermişler. hem alt limit felan da yok.. ayrı başlık açmayı gereksiz buldum.. benim gibi hediye çeki alan vardır umarım

Maximuma özel mi yine ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.