Bildirim
İş arkadaşlarıyla ilişkiler nasıl olmalı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yaş ortalamasının 15 olduğu bir bölüm için güzel soru.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MADDE 1: Türkiye devleti bir cumhuriyettir.
MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. -
özele açsan daha iyi olurdu benim de merak ettiğim konu. liseliler troller şimdi _____________________________ -
Valla ben eski isyerimde herkezle samimiydim şimdide aynı holdingin başka bir şirketine giriş için evrak topluyorum açıkçası seviyeli olunmalı samimi oluncada can sıkıntısı olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim is arkadasim agzimdan laf almaya calisan igrenc insanlardi. Kesinlikle bu tuzaga dusmemek gerek. İsyerinizdeki herkesle aranizda bir mesafe olsun bu hem size her istediklerini yaptiramayacaklari izlenimi verir hem de isten kaytarmanizi engeller.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İyi olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I hope you've gone to a better place, dol :( -
blok _____________________________ 2004 honda cbr 600f -
2 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum
hiç kime ekli değil
çünkü onlar benim mesai arkadaşım
arkadaşım değil._____________________________ -
kadın kız evli bekar farketmez varsa asıl
erkek varsa uzak dur özet böyle,zaten çalışan kadınların neredeyse tamamı iş yerindeki erkeklerle samimi olup takılıyorlarmış_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
İyi olmalı
artınızı verdim hocam
_____________________________ HAYIRLI FORUMLAR
-
Ne çok samimi ne de çok soğuk olmalı aran herhangi biri hakkında biri ile konuşma en güvendiğin insan bile olsa konuşma. _____________________________ Eğer Dünya’yı değiştirmeyi amaçlıyorsan önce kendini değiştir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler