iş bulur mu maaş nasıl yazılımcıya kıyasla , yurtdışı imkanı nasıl ilerde bu meslek yapılır mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İş analistliği nasıl

-
-
Nette fazla bilgi yok çöp diyen olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önermiyorum çok boş bir meslek
-
Neden
sebep
tableau
excel
sql
bunları mı kastediyorsun yoksa pyhton vs dahil mi?
-
ikisi aynı değil mi zaten
Kardeş sen ne bölümü okudun da her gün başka bir alana yöneliyorsun?
yönetim danışmanlığı şirketlerinin yeni mezun pozisyonu, maaşlar baya dolgun ama bilkent, boğaziçi, koç, odtü, sabancı'nın 3.5+ üstü ortalamalı mezunu değilsen görüşmeye çağırmıyorlar.
-
python da biliyorsan data analizi yapabilirsin maaşın ve iş bulma ihtimalin yüksek olur
-
Up
yazılımla ilgili değil sanırım dediğiniz pozisyon, bir de yazılımla ilgili olanı var. hangisi daha iyi acep
benim dediğim türden olanın önü çok daha açık. eğer mbb firmalarından birine girilirse muhtemelen daha sonraki durak c level yöneticilik olur. Ben business analyst olarak başladım 3. senenin sonunda yani bu ay da associate pozisyonuna terfi ettim. Danışmanlık verilen şirketlerin kurumsal yapısını iyileştirme, çözümler üretme, kısa, orta uzun vadeli planlar yapma, marka değerini arttırma gibi işlerimiz var. Kısaca anlatması zor.
bir de yazılım sektöründe var bu pozisyon. müşteri ile yazılımcılar arasında köprü görevi görüyor genelde endüstri mühendislerinden seçiliyor.
-
Çok iyi üni ve ortalama gerekiyor. Maaş kaç şu an
evet bilkent, boğaziçi, koç, sabancı biraz zorlasak itü ve odtü harici yerlerden alım yapılmıyor. İş arkadaşlarımın da ortalamaları çok yüksek, geneli bu okulları derece ile bitirmiş kişiler.
maaş dolar cinsinden tatmin edici bir seviyede maalesef tam olarak söyleyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 24 Eylül 2022; 22:30:4 > -
bölümden arkadaşlarınız kaç alıyor farklı pozisyonlarda
tecrübeyle beraber yazabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X