Bu yazdıklarınıza inanamıyorum çünkü bende de ileri derecede kemik erimesi var ve yasım daha 25. Şöyle söyleyeyim hangi doktora gitsem sonuçları görünce inanamıyor böyle sonuçlar senin yaşında biri için imkansız, genellikle bu sonuçları 60-65 yaşındaki hastalarımızda görüyoruz diyorlar. Ve doktorlar aklınıza gelebilecek tüm testleri yaptılar ama tüm değerler normal çıkıyor ve sebebini bulamadılar. Hatta 13 mayısta mr istediler ona gideceğim. Ve size daha ilginç bişe soyleyim: kemik erimesinin durumunu öğrenmek için kemik yoğunluğu testi yapılır. Benim 2017den beri şiddetli kemik erimem var 2019 yılında ibs için 6 ay kadar glutensiz diyet yaptım ve tesadüf tekrar kemik yoğunluğu testine girdiğimde değerlerimin hepsi düzelmişti. Bu yıl ailemin yanına döndüğüm için glutensiz diyeti bırakmak zorunda kaldım ve kemik yoğunluğu testini yaptırdım 2 ay önce ve yine ileri derece kemik erimesi çıktı. Şuan resmen aydınlanma yaşıyorum. Herşey yerine oturdu. Çünkü doktorlar da anlam veremiyorlar. Ve glutensiz diyet yapınca aşırı gaz ve çamur kıvamında dışkılama şikayetlerimin hepsi gitmişti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartender19 -- 10 Mayıs 2021; 1:1:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |