Hocam güzel söylemişsiniz ama uzmanların söylediği de probiotikleri doğal yolla almamız yönünde ben yaklaşık 1 yıldır yoğurt tarhana çorbası peynir lahana turşusu sirke aklınıza ne gelirse kullandım. Uzun vadede dediğiniz gibi etkili oluyor eskiye nazaran ama probiotikler kadar prebiotiklerde önemli mesela şunu buldum internetten Probiyotikler, prebiyotikler ile beslenir ve gelişir. Bu sayede ise hem bağırsak florası hem de bağışıklık sistemi korunur. Prebiyotiklerin en önemli görevi ise sindirim sistemini düzenlemesidir. Prebiyotikler, sindirim sitemini düzenleyerek bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar.
İlk önce bende isalle başladı bu ikinci kez ama ilkini bu kadar ağır olmamakla birlikte yaklaşık 4 sene önce 6 7 ayda atlattım. Ama bu geçen seneki hiç kolay olmadı hala daha devam ediyor ama nerdeyse ilkinden 2 kat kötü etkili oldu diyebilirim. Bu sefer diyetime çok dikkat ettiğim halde yine aynı oluyor bi streste üzüntüde yine eskiye dönüyor insan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 27 Ocak 2021; 0:6:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |