Şimdi Ara

IronBow34'ün Corona ile beraber dönüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet geçen ay foruma veda mesajımı yazmış ve 1 ay buralardan gitmiştim. Dönmeyecektim hala daha foruma karşı bir özlemim,isteğim yok ama banımın bittiğini görünce ve virüs de ülkeye girmişken e ben de foruma gireyim dedim :)) Eskisi kadar aktif olmasam da arada bakarım buralara. Merhaba DH merhaba Corona. Virüsün bu zamana kadar saklandığını düşünüyorum aynı İran gibi. İran'da da sakladılar sonra 1-3-5 diye açıklayıp bir şey olmaz dediler ve şu an ülkenin yarısında hayat durmuş 9 bin hasta var mantar gibi de çoğalıyor. Korkum bizim de buna benzer bir durum yaşayacağımızdır. Mantar gibi vakaların artmasını bekliyorum ne yazık ki. Virüs %90 ihtimalle İstanbul'da. Dün gece CNN Türk muhabiri ağzından kaçırdı ve kulaklıktan uyarı geldi anında panikleme sergiledi. Onun haricinde bakanın açıklamasından önce yine aynı kanalda siyaset programında akpli Mehmet Metiner telefonla konusup İstanbul mu? diye soruyor ardından programdakilere İstanbulda vaka varmış diye fısıldıyor. Bunlar virüsün İstanbulda olduğunu gösteriyor zaten. Bakanın söylememesi bunu tamamen saklamaz 4-5 gün içinde insanlar şehrinde olduğunu görünce aa şu şehirdeymiş diye herkese yayılır zaten. Gerçeten İstanbuldaysa durum çok vahim olabilir toplu taşıma falan kullandıysa geçmiş olsun zaten. Bu virüs olayı İran-İtalya gibi bizde de fena patlarsa sınav ertelenebilir. Zaten haziran sonunda gireceğiz ertelenirse daha nereye ertelenir o temmuzda ağustosta sınava mı girilir? Valla korkuyorum ama sınav patlayabilir :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronBow34 -- 11 Mart 2020; 10:43:35 >

• Formula 1 patlamasın, sınav patlayabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrazieRagazzi

Formula 1 patlamasın, sınav patlayabilir.
    İtalya böyle devam ederse Ferrari de karantinaya..
  • İronBow34 kullanıcısına yanıt
    Mando nun dediği gibi : this is the way

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam pek sanmam ya tatil yapmayan adam sınav mı ertelıcek
  • bizim belediye dün para aklamak için her yeri yıkıyordu :DDD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.