süper! ama yine dublaj fena... Bizim deublajlarımız çizgi filmler için çok uygun ve güzel ama Filmlerde berbat...
Filmleri dublaj izlemek orjinalliği ciddi anlamda bozuyor diye düşünüyorum ben..
hastasıyım bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: SiLo!
Filmleri dublaj izlemek orjinalliği ciddi anlamda bozuyor diye düşünüyorum ben..
aynen katılıyorum bir de türkçe yanlış çeviriler yok mu allaah
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
quote:
aynen katılıyorum bir de türkçe yanlış çeviriler yok mu allaah
O yanlış çeviriler başlı başına komedi zaten
Film bomba gibi geliyor. Dublaj için ise diyecek birşey yok herzamanki gibi.
WOOWWW... yeni fragman süper...tam da istediğim gibi yeni fragmanda da aksiyon sahnelerini fazla göstermemişler... bence bu yüzden çok sürprizli bir film olacak... 7 mayıs nasıl gelecek bilmiyorum ama fazlasıyla tatmin edecek bu film...
Az kaldı artık, yeni fragman gerçekten güzel, fakat benim aklım hala war machine de, neden değiştirme gereği duydularki(chadle abii severim ama biraz pısırık kaçıyor bu role)...
quote:
Orijinalden alıntı: weneorn
Az kaldı artık, yeni fragman gerçekten güzel, fakat benim aklım hala war machine de, neden değiştirme gereği duydularki(chadle abii severim ama biraz pısırık kaçıyor bu role)...
Aynen hocam diğer adam çok daha iyiydi cuk oturmuştu role.
Samuel L. Jackson burdadamı çıktı yaw :) Fragmanlar müthiş..izlemeke için sabırsızlanıyorum
Tony baba bizi diskoya götür..
Genelde 1.filmden sonra çekilen 2. filmler daha kötü olurlar ama iron man serisinden umutluyum
Iron man Iron man,sevdiğim marvel karakteridir + filmde aksiyon bitmiyor ama tabi göreceğiz,film'i sinemada..bu arada BD/Umarım vizyondan sonra çabuk gelir fazla bekletmiyorlar zaten-ıron man düşmanı bu adam harbi karizma,bakacağız ne olcak göreceğiz
quote:
Eğer güzel dublajlar olursa orjinalinden bile güzel olabiliyor tabi nadir oluyor bu mesela geleceğe dönüş serisi
quote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
Genelde 1.filmden sonra çekilen 2. filmler daha kötü olurlar ama iron man serisinden umutluyum
aynen ben de böyle düşünüyorum
İlk filmler her zaman daha iyi oluyor. Ayrıca Iron Man'in ilkinde yapım aşamasını belirttiği için benim ilgimi daha çok çekmişt. İkincisinde bu kadar oluşumu tek bir filme sığdırmaları ne kadar doğru olacak bilmiyorum... Birton yeni kostum, silah falan geliştirmiş... Ama yine de ACDC'si ile Robert'ın ukala kişiliği ile harka bir filmdi. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum.
bilim kurgu fazla sevmediğim halde ilk filmi çok beğenmiştim umarım 2.side güzel olur
son fragmanı ızledım ızlerken cok eglencez zaten ılk fılmdede cok cok eglenmıstım bundada tavan olcak :)
Iron Man - War Machine Gel artık beahh
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
Film bomba gibi geliyor. Dublaj için ise diyecek birşey yok herzamanki gibi.