Şimdi Ara

Iron impact +8/80 Vs. +7 Hell Breaker (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reactive

Şöyle diyeyim. Tam bp ise yani fabric giyiyorsa ap'si yeterince yüksektir. Flame damage ile de bunu destekler. Manasıda oldukça düşük olacağı için verdiği mana önemlidir. Chittin veya FP giyiyorsa ii +8 uygun olabilir, çünkü ap düşük olacaktır. AP için ii +8 kullanılabilir. Mana zaten oldukça fazladır bu konuda pek sıkıntı çekmez.

Edit: Hellbreaker için str verilip gerisi HP yüklenerek 100den sonra verilen her health için 1 def kazanılır. Bunun için HB kullanan arkadaşlarda olabilir o yüzden tercih meselesi.

Bak bu doğru. Ben Fp'ciydim mana 4.5k'ydı mana basma sorunu yoktu. Warrior oynayanlar da bilir. Skiller cok mana yediği için sorun oluyo. Simdi str oldm Mp 3k bile yok. 8 defa vuruyorum bitiyo.Fp ci olsaydın kesinlikle ii derdim. Ve ii fiyat bakımından hb nin iki katı sanırım. Yani Hb +2 reb felan alabilirsin o paraya o da 172 ap olur. Ya da o farkla Dual roc bile alabilirsin. Bende Hb ile ii arasında Ronark'taki gibi iki katlık bi fark varsa kesinlikle hb. Fiyatları aynı - yakınsa ii derim.

• Warrior olsaydın iron impact 8 derdim,priestten pek anlamam 169 ap hell breaker flame damage + int bonus iron impactin atak farkınıda ortadan kaldırır gibime geliyor.
  • +8 ii fp ile eğer paper olsaydı +7 hb derdim

zaten fp giyiyor bir sürü str bonus yerine inte verilmiş atak yok birşey yok adam gibi o yüzden +8 ii diyorum

papere dönerse +7 hb neden derseniz inte verilmeyeceği için mana az olacak 17 int o zaman iş görecek ve güzel bir flame damagesi de ve şekilide var

açıklayıcı olmuştur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 26 Ağustos 2008; 10:32:53 >
  • bende birçok item kullandım bunların arasında hb +7 ile ii+8 de vardı ama ii +8 i sattıktan sonra tekrar geri aldım combo ve ap bakımından güzel bir item bence
  • hepsini kullanan ve elinde şu anda +8 exp ms olan biri olarak bana göre şöyle:

+8 ii>+8 exp ms>+7 hb

hb nin verdiği mana bonusu çok güzel o ayri konu,ama konu damage olunca işler değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eri -- 26 Ağustos 2008; 11:18:36 >
  • flame damage arkadas herkes ne cok bilior ya mage mi bu skill fire mi :S
    fp giymişsin zaten giymesen dahi +8 ii int bonusla kazanacağın manayı zaten attığın damagelerle karsılyacaktır diyelim hellish 300 mana götürüyor 3 k da manan var 10 skill yapar
    hb yi taktın mana oldu 3.3k 11 skill yaptı
    hb ile vurdun 800
    ii ile vuracaksın 900 :S
    10 skildeki arada 1k damage fark yapar
    bu da hb nin int bonusunu köyüne gönderir.
    Silahları sekillerine göre yargılamayın
    +9 claver +8 shard misali...
  • Mana sorununuz yokmuş.
    Tartışmasız +8 ii
  • Iron impact Kesinlikle
  • ii +8 fiyatından hb +7 yi çıkar o derecede takı takviyesi yap sonra konuşalım:p
  • UP UP UP

BİTMEZzzzzzZZZZ...
  • +8 İRON IMPAC DERİM NEDENMİ cünkü hellbreaker gibi uniq silahlar üniq takılarla işe yarıyo ancak ıron ımpac tamamen atack yapmak için birebir raptor gibi sekmiyo vurduğunuz tüm skiller işliyo özellikle warrior master skillerden scream hemen düşmanınızı kitleyebiliyo. bide kombosu çok etkili.

Hellbreaker ise Flame Ring ( flame damage veriyo + defans + hp + str +mp + rezistans vs vs ) gib zor bulunan uniq takılarla güzel kullanılıyo ama bulmak çok zor bide gb fiyatları almış başını giderken maliyetlr artıyo düşünün +7 hb ortalama 20 gb dual flame ring de 25 gb derseniz ortalama 45 - 50 gb gibi büyük bir maliyetle karşılaşırsınız .+8 İRON İMPAC hem ucuz hemde atack fazlası ile öne çıkıyo ben İRON İMPAC derim

LordOftheStorM akara 77 LWL Warrior var bizdede +8 exceptonial iron impac alcaz nasip olursa :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: people66

+8 İRON IMPAC DERİM NEDENMİ cünkü hellbreaker gibi uniq silahlar üniq takılarla işe yarıyo ancak ıron ımpac tamamen atack yapmak için birebir raptor gibi sekmiyo vurduğunuz tüm skiller işliyo özellikle warrior master skillerden scream hemen düşmanınızı kitleyebiliyo. bide kombosu çok etkili.

Hellbreaker ise Flame Ring ( flame damage veriyo + defans + hp + str +mp + rezistans vs vs ) gib zor bulunan uniq takılarla güzel kullanılıyo ama bulmak çok zor bide gb fiyatları almış başını giderken maliyetlr artıyo düşünün +7 hb ortalama 20 gb dual flame ring de 25 gb derseniz ortalama 45 - 50 gb gibi büyük bir maliyetle karşılaşırsınız .+8 İRON İMPAC hem ucuz hemde atack fazlası ile öne çıkıyo ben İRON İMPAC derim

LordOftheStorM akara 77 LWL Warrior var bizdede +8 exceptonial iron impac alcaz nasip olursa :D

Flame ring str vermez ve aklı olan warrior, priest flame ring kullanmaz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: :pitbuLL:

quote:

Orjinalden alıntı: __SpyPyrE__

Flame damage dan dolayı hb tercıh ederim

yedirme flame damageni şimdi.
    bi flame damage duymuşsunuz yaz babam yaz.

Kaç kere kullandın yahu ? Baya ustalaşmışsın bu konuda.

Ayrıca verdiği int bonusta son 1 helis vurmanızı sağlayabilir. Vs'lerin sonlarında mana ve can diplenince bir helis bile vs'yi kazandırabiliyor.

her ikisinide fazlasıyla kullandım güzelim merak etme,2006 mart ayında elimde +8 raptor vardı benim bilmem o zaman sen ko oynuyormuydun,3 ay öncesine kadar da +9 ms vardı,sidik yarıştırma benimle
    ko yu bıraktık arkadaslara yardımcı olmaya çalışıyoruz bildiğimiz kadarıyla.

• bence +8 ii daha iyi. öünkü hell breker ile vs yaparken flame rezistan bastınmı bi etkisi kalmıyor. atağıda çok düşük. +8 ii çok daha iyidir bence....
  • Mana Sorurunuz Varsa Ve Flame Resi Çoksa HB

Mana Sorunu Yoksa Atak İstiyorsa +8 İi
  • +8ii
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: __SpyPyrE__

Flame damage dan dolayı hb tercıh ederim

yedirme flame damageni şimdi.
    bi flame damage duymuşsunuz yaz babam yaz.

Kaç kere kullandın yahu ? Baya ustalaşmışsın bu konuda.

Ayrıca verdiği int bonusta son 1 helis vurmanızı sağlayabilir. Vs'lerin sonlarında mana ve can diplenince bir helis bile vs'yi kazandırabiliyor.

her ikisinide fazlasıyla kullandım güzelim merak etme,2006 mart ayında elimde +8 raptor vardı benim bilmem o zaman sen ko oynuyormuydun,3 ay öncesine kadar da +9 ms vardı,sidik yarıştırma benimle
    ko yu bıraktık arkadaslara yardımcı olmaya çalışıyoruz bildiğimiz kadarıyla.

Arkadaşa seviyesizce cevap vermişsin ki benimde söylediğim birşeyi alıntı yaparak demişsin bunu bende ona öyle cevap yazdım. 2006 mart ayında +8 raptorun olabilir +9da olabilir, ben 2005 ocakdan beri foruma üyeyim, 2004'den beri oyunu oynuyorum. 30 senedirde bu oyunu oynasan farketmez. Verdiğin cevap saçma. Giga, HB gibi itemlerin AP'leri düşük olmasına rağmen yüksek damage vermesinin sebebini bana başka türlü açıklayamazsın. Senle sidik yarıştırmıyorum, madem bildiğin kadarıyla yardım ediyorsun diğerlerinin bildiklerine saygı duy.

• hb veya ii diyerek yorum yapıorsunuz biri çıkıpta demıyor takı olarak flame mi lr ağırlıklımı diye
    hb alırsan unique takıların full flame olucak hbda flame bonusundan dolayı fark yaratır sımdıde dıyceksınızkı ii dede aynısını yapılır
    sıze ornek vereyım mage neden hep +sı yuksek staff kullanır ? çünkü lr fr veya gr bonusu yuksek olduğu için bide elındekı ıteme gore takı alırsın düzgün flame olarak fark yaratırsın

klavyem bozuk oldğu için fazla yazamıyorum ama takı alırım dersen her zaman hb
  • quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

ßerker +8 İron İmpact derim ßen :)

hb +8 Olmadıktan Sonra Bişi Etmıo Pardon Prensip

Sağol ßilal Emmi .

Onur zaten arkadaş fp +8 set giyiyor kafada da dd 15 chitin var. +8 İİ daha iyi o zaman ..

Soruna benim cevabım +8 ii ve artan parayla takı. Ama 72 lvl de BP oynamak istiyorsan HB +8

• HB+8 İlede oynamak istiyorsan 380 ytl
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.