iron belt: defence ability:50 dagger defence: 10 sword defence: 10 club defence: 10 spear defence: 10 arrow defence: 10
skeleton belt: increase attack power rate by %50 defence ability: 30 resistance to glacier: 30 dagger defence: 10 club defence: 10 spear defence: 10
arkadaşlar piyasayla az çok içli dışlı olan bi insan olarak benim gördüğüm iron belt'in fiyatı skeleton belt'in fiyatının neredeyse 2 katı. evet iron beltin defans özellikleri kesinlikla daha. Ama skeleton belt alırsam benim atağım 1.5k olan atağıma 750 daha ilave olacak( + %50 yazıyor. ) ve 2.25k attağım olacak skeleton belt kullanan arkadaşların yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum yemişim iron belti benim atağım 1.5k dan 2.2k ya çıkacaksa skeleton belt daha iyidir. Ama insan düşünmeden de edemiyor herkes eneyi bi ben mi zekiyim diye. OK yorumları alalm lütfen
o dediğin attack arttırma zamazingosu usko da yok
ORDA DUR İŞTE ARKADAŞIM SEN %50 OLAYINI YANLIŞ ANLADIN SANIRIMİRON BELT CZ İÇİN DAHA MAKUL AMA SKE BELT ARDREAM İÇİN DAHA UYGUN ÇÜNKÜ CZ HER TÜRLÜ SAGLAM CHARLARLA KARŞI KARŞISIN.İRON BELT LAZIMDIR.AMA ARDREAMDA SKE BELT DAHA UYGUN ÇÜNKÜ ASASLAR COK FAZLA BURDA SANA DAHA AZ HESAPLI OLAN SKE BELT LAZIM OLUR.EGER ARDREAM İSEN %50 OLAYINA GELELIM O SENIN OYUNDA İKEN U HARFİNE BASINCA GÖRDUGUN AP Yİ ARTIRMIYOR MAALESEFATAK YAPTIGIN YANI ZR YAPINCA VURDUGUN R DAMAGESİNİ %50 ARTIRIR. ARDREAM CHARLARINDA IRON BELTLE KULLANANLAR VAR AMA İRON BELT SONRADAN HEP SATTIKLARINI GÖRDUM CÜNKÜ TAKAS SKE BELT+ROL +GB ÖNEREN YADA İŞİNE YARAYAN İTEMLER ALMAK ICIN SATARLAR.BEN ŞAHSEN COK GÖRDUM SELL IRON BELT BUY SKE BELT DİYE SHOUTTAN YAZANLARI ONLARIN AMACI GB ACISINDAN KAR ETMEKTIR
increase attack power rate by %50 bu atağını arttırmıyor.. bildiğim kadarıyla 'R' ile vurduğu damageyi %25 arttırıyor.. ama gerçektte arttırıyormu arttırmıyormu kimse bilmiyor.
İron belt alır
ben ardream değilem +60 (61) warriorum. Bana hangisi yarar ?
İRON BELT OZAMAN AMA ŞUAN SENİN EX KASMAN LAZIM EX KASARKEN IRON BELTI NAPICAKSIN ODA VARYA NEYSE OZAMAN İRON BELT TABİKİ