Şimdi Ara

İron Bar Dupesi Çıktı...Aman Dikkat ..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AnimoSity

arkadaşlar bir mantıklı düşünün Lütfen...

pazardan toplamış demişsiniz...

kim ne akla uyarak 4881 tane iron bar toplar.

buLcana kurmuş demişsniz..

hepiniz eziktiniz ve bir bulcandan ne kadar zor iron bar çıktığını da biLirsiniz

demişsiniz abbys fire shaula vs. dupeLer..

BUS dupesi varken BUS'tan farkLı birşey dupeLeniyormuydu... ?

Lütfen tekrar düşünün direk bir kanıya varmayalım arkadaşlar

4881 TANE İRON BAR SÖZ KONUSU

yalnız iron bar kullanılan bişey değilki sadece quest itemi iron barın diğerlerinden farkı ne?

bus pot ts dupe gibi dupeler tam o item kullanıldığı anda yapılır ama bunun kullanılma gibi bi özelliği yok dupe olması imkansız yani

• iron bar bana her 2 bulcandan 1 taen cıkıo
    bunun için kolay tali yapıyorum

bzaende 5-10 taen de anca 1 tane cıkıo bu arkadasımızda
    koxp zamanında kurmuş koxpu bulcanlara sansıda acıkmış herelde her 2-3 bulcan an iron bar düşmüş
    yani bnde ke zamnında kurmuştum lwl kasmak için ordan biliom 500-600 tane olmuştu
  • Hadi Cıktı Diyelim.Kim Gelipde Hepsini Alıcak.Tamam TALia İcin Gerekli Ama O İron Bar lar Biraz Zor Satılır.4 Ay Bekleki Alsınlar.Hem Onun Dupesi Cıksa Ne Olur Bus,GB,Dupesi Cıkmasın
  • doğru asLında onun dupesi çıksa piyasaya pek zararı oLmaz ama ne biLeyim ...
  • DUpesi yoktur gerçekten
    Dupe olsa daha fazla olacağından eminim
    Kesin alım-satımdır o.Toplamakla ömür biter..
  • YAAA NE DUPESİ PEKİ İYİ HOŞ VARMI BAŞKA OYLE İRON BAR SATAN HEM DUPE YAPTI DIYELIM OYLE TEZGAHTA BEKLEYIP SATACAKSA ONUN İŞİ ZOR GİDİP NPS YE SATMASI LAZIM ODA PAR ETMIYOR BIRAK YAPSIN DURSUN
  • quote:

bence onlar birikmiş dupe olamaz iron bar fazla alıcısı yoktur. bu adamda middle class filan sc koxp la kasarken yanında bunuda kasıyordur öyle birikiyordur.
    niye gitsin iron bar düpelesinki hemde

en mantıklı cevap bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: skeleto031

Hiç birşey imkansız değildir

haklısın bnmi de birgün +10 shrdım olacaq
  • Bide GeLMiş iMKansızdır diyorsun
    Zor Diye bi şey yokTur iMKaNSız SaDeCe ZaMaN ALıR ....
  • Iron bar dupesi olsa bus dupe de olur.Dupeleyen sadece iron bar'ı dupeleyemez.Ne war o kdr kasmada 2 bulcandan 1 tane iron bar dusuyor
  • Saçmalamışsın resmen... Adam 4000 tane bus koysa hadi bişey demem. Koyulan item Iron Bar fiyatının tanesi 50k ve 100k arası değişir ve kolay çıkar.
  • BAk Bendede 3000 kusur tane var bilmeden Dupe yapmısım demekki:D Allahım Sen Kardeslerimize Akıl Ver Yarabbim. Kardes Bak Benden Sana Tavsiye Ac bi 45 lvl archer hani bitane gate var moradonda calısmayan bi gate onun onunde silan lar var yanındada keconlar heh oraya kur koxp u 1 haftada hem kekury zengini olursun hemde astronomik miktarda ib'N olur yani Dupe fln degil ben 1-2 haftada ayaptım bukadar iron u hemde dual +2 kekury cıkardım Okadarda ZOr bisey degil. Yeterki Koxp Ayarlanabilir olsun Her seyi toplamasın ozman Cok guzel olur iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenzen -- 8 Eylül 2007; 20:57:01 >
  • Yabancıları biliyorsunuz. (shilei'den) Fazla inatçı olduklarından sabaha kadar iron bar kasmış olabilirler.
    İkinci bir ihtimal ise; bütün gece bulcanlarda koxpla kalan bir insan çok rahat 1500 tane çıkartabilir.
  • kesinlikle eski bi resimdir eski olmasa 200 den fazla iron bar bus yada bezoar falan alamaz alsada pazara koyamaz bende 300 tane bezoar var l den aldım şu an satamıyoruumm öylece kaldı
  • yoq dupe fln akrım
  • oldu başka işi gucu yok ıron bar dupelıycek dupe olursa her iteme olur hiç ugraşmaz ıron barla
  • biraz mantıksız gelio!bence adam eskiden koxper dı kecon ların oraya bırakmıştır.arada bulcanlara sekmiştir.çünkü iron bar çok satılan bişi deil.adamın zamanına yazık!
  • quote:

Orjinalden alıntı: elLbufFer

biraz mantıksız gelio!bence adam eskiden koxper dı kecon ların oraya bırakmıştır.arada bulcanlara sekmiştir.çünkü iron bar çok satılan bişi deil.adamın zamanına yazık!

Ehh zamanında gorev vardi ya 1 tam lvl yada 100m exp mi ne veriodu onda istiuordu 400 tane iron bar hatirliyorumda moradonda silan kesemioduk:D
  • Koxp Varmı ki ?
  • ilginç. dogru diosun.legal yollardan yapılamaz. ama imkansızda deil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.