Şimdi Ara

Irobat Queen Q1 Akıllı Temizlik Robotu Kullanıcılar Klubü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
420
Cevap
59
Favori
36.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba
    Çok uzun ve üzücü bir süreç yaşamışsınız gerçekten.
    Umarım tamir sonucunda gelen ürün tatmin edicidir.
    Bu gibi firmalar Çin’de tek bir seri olarak üretilen ve arkası/devamı olmayan serileri çok ucuza alıp ülkemizde toplu tüketim kanalı ile satıyorlar.

Servis kurmak çok çok pahalı, zaten hiçbir Çin’li ara üretici yedek parça vermez, %1 mal fazlası verir gerektiğinde değiştirin diye. Dolayısı ile servis verme imkanları olmuyor böyle zayıf firmaların.

Migros da bu konuda çok çok sorumsuz. BIM ve A101 tedarikçilerini çok sıkı denetliyor, Migros’ta tık yok.

Umarım istediğiniz verimi alırsınız.
    İyi geceler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimki 1 aydir kullanilmadan sarjda kaldi simdi calismiyor. Sarj almiyor basina gelen var mi ne yapabilirim. Sarjdan cektigimde kapaniyor ve isiklari yanmiyor. Batarya gitmis midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicktyler kullanıcısına yanıt
    Batarya sorunu gibi görünüyor, muhtemelen hücrelerden birisi ölmüştür tamamen. 18650 batarya grubu var içinde, yapılabilir ancak ürün yeniyse bataryanın da garanti kapsamında olması lazım.
    Faturanız ile servisi arayın bence.
    Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 15 Eylül 2019; 11:47:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

Benimki 1 aydir kullanilmadan sarjda kaldi simdi calismiyor. Sarj almiyor basina gelen var mi ne yapabilirim. Sarjdan cektigimde kapaniyor ve isiklari yanmiyor. Batarya gitmis midir?
    Yan tarafındaki açma kapama düğmesine bastınız mı?

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Benim de aklima batarya geldi

• blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Evet ondanmis bir ay gecti aradan evde yoktum unutmusum kapattigimi o dugme de gorunmuyor da insanin aklina gelmiyor. Tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Batarya sorunu gibi görünüyor, muhtemelen hücrelerden birisi ölmüştür tamamen. 18650 batarya grubu var içinde, yapılabilir ancak ürün yeniyse bataryanın da garanti kapsamında olması lazım.
    Faturanız ile servisi arayın bence.
    Saygılarımla,
    Tusu kapaliymis sarjdayken isigi yaniyor ya acik zannettim bir aydir evde olmayinca kapattigimi unutmusum. Tesekkur ederim.

• nicktyler kullanıcısına yanıt
    Harika, sorun olmadığına sevindim.

• Merhaba herkese ,
    Tekrar Migrosta indirimli fiyattan satışa çıkar mı acaba? Beklesem mi ?
    Elinde hiç kullanılmamış ve satmak isteyen varsa görüşebilir miyiz?
  • Meldemir M kullanıcısına yanıt
    Yeniden 699 tlden satiyorlar bu fiyattan alabilirsiniz 599tl beklerken urun bitebilir

• Peki hangi migrosta satiliyor? Ya da sanal marketteyse hangi il ve ilçede? Ben bulamiyorum yardimci olur musunuz?

• Migrosta stok bulanlar bana haber verirlerse çok memnun olurum.
  • Buldummm :)

Son kalan 1 adeti de ben aldım 699 tl üzerinden taksitli.

Hayırlı uğurlu olsun Allah pişman etmesin :)
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

ürün hakkında bilgi alabilmem mümkün mü sizden?

Dün aldım ve çok heyecanlıyım :)

11-12 saate yakın şarjdaydı sabah işe gelirken adaptörü çektim kapatma tuşuna bastım geldim ama yanlış mı yaptım acaba?

Ürün sürekli adaptörü takılı ve yeşil ışığı yanar vaziyette mi beklemeli çalışşa da çalışmasa da?

kullanmadığım zamanlarda nasıl olmalı?
  • Merhaba
    İyi günlerde kullanınız.
    Robot çok uzun süre kullanılmayacaksa şarj ünitesinden alıp düğmeden kapatmanız normaldir ancak günlük hayatta bunu yapmayın, batarya sağlığı açısından şarjda durması daha doğrudur.
    4-5 gün kullanmayacaksanız şarjdan ayırıp düğmesinden kapatabilirsiniz.
    Hergün kullanmanızı öneririm.
    Saygılarımla

• arkadaşlar benim ürün servise gitti geldi iyiydi dört oda falan süpürdü sonra çanta sapına ön fırçası dolanmış durmuş alet. şimdi yine bozuldu. 60 cm gidip önünde engel varmış gibi başka yöne dönüyor. çözümünü bilen var mı tekrar servise göndermek istemiyorum basit bir çözümü var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gomek

arkadaşlar benim ürün servise gitti geldi iyiydi dört oda falan süpürdü sonra çanta sapına ön fırçası dolanmış durmuş alet. şimdi yine bozuldu. 60 cm gidip önünde engel varmış gibi başka yöne dönüyor. çözümünü bilen var mı tekrar servise göndermek istemiyorum basit bir çözümü var gibi.
    Ben de bu sorun yüzünden gönderip servisle papaz oldum. Bu cihazın kronik problemi gibi duruyor.

• Migros aracılığıyla servisine gitti ama hala ne arayan var ne soran.
  • Cihazda sorun yasayanlar adina uzuldun umarim biz yasamayiz.

Biz de hemen hemen 1 aydir urunu kullaniyoruz.Iyi ki almisim dedigim bir urun oldu.Aldik alali evde supurge calistirmadik.Her gun calisiyor makine.Anlamadigim bir sekilde bir suru toz cikariyor her defasinda.
    Bu urunu kullandiktan sonra insan kesinlikle ust modelleri merak ediyor ama bu fiyata bu urun tam f/p Urunu.
    Haritalama yok ama biz oda oda kullaniyoruz ve boylw kesinlikle daha verimli oluyor.
    Sarj suresi gayet yeterli .Evdeki halilarin ustune cikiyor.Puskullu bir halimiz var ona arada takılıyor o zmn da uyari veriyor zaten.O da cok sık olan biir durum degil bir sekilde puskukden kurtuluyor genelde.
    Bizim icin tek sorun koridor daki halilarin siyah yoğunlukta olan yerlerini süpürmuyor oradan kaciyir.Benim buradaki yorumum alttaki yukseklik sensoru burayi bosluk olarak algiliyor ve urunu geri çekiyor.O kadar kusuru da olsun dedik.
    Vileda ozelligini kullanamadik daha ama o da iyidir diye dusunuyorum.
    Kisacasi dar butceai olanlar icin kesinlikle ideal bir urun.Ben 699 tlden aldim ama Bir daha alacak olsam yine alirim.Ama umarim servislik duruma dusmem.Gerxi dusersem de tüketici hakem.heyeti yoluyla ven her halukarda isimi yaptırırım da maksat ugrasmamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44cihan44 -- 2 Ekim 2019; 22:44:36 >

• Merhaba. İrobat queen q1 model robot aldım. Memnunum fakat bir sorum olacak.
    Parça olarak 2 yedek üçgen fırça 1 ıslak temizleme kutusu (toz kutusunun yerine takılan) ,1 yedek bez, 1 filtre çıktı Vs çıktı.

Kutudan orta döner silindir olarak fırçalı silindir çıktı. İnternette orta silindir için fırçalıdan farklı lastik silindir mevcut bu normalde kutudan çıkmalı mıydı. Islak temizlik için onun kullanılması lazım gibi ama kutudan çıkmadı.

Herkeste durum böyle mi? Ekstradan mı alıyoruz o orta lastik silindiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cdg34 -- 6 Ekim 2019; 13:39:6 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.