Şimdi Ara

Irklara göre karakter değişimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu sadece merak ettiğim için açıyorum amacım kimseyi üzmek kırmak rencide etmek değildir, kesinlikle ırkçı biri değilim farklı din, meshep ve ırktan pek çok arkadaşım var bunu belirtmek isterim. Neyse konumuza gelelim. Pek çoğumuzun bildiği üzere köpek eğitiminde bazı ırklar kolay eğitilebilirken bazı ırklar zor eğitilir bazı ırklar çok havlarken bazıları az havlar bazıları sürekli hareket isterken bazı ırklar hiç hareketi sevmez. Burada demek istediğim ırktan ırka köpeklerde karakter değişiyorsa insanlarda neden değişmesin bu sadecede köpeklere mamsus birşey olması saçma değilmidir? Mesela siyahi insanların çoğu rap müzik sever, dans etmeyi çok sever ve biraz yaygaracıdır. Ülkemizde de benim gördüğüm kadarı ile kürtler daha kavgacı kaba ve yaygaracı.( lütfen kimse alınmasn. Pekçok kürt arkadaşm var canımdan çok sevdiğim). Sizce köpeklerde olduğu insanlardada ırktan ırka karakter farklılıkları var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Irklar arasında fark vardır, bu farkın sebebininse daha çok yetiştirilme tarzı ve yetiştiği çevre olduğunu düşünüyorum. Genetik olarak pek fark yoktur. Kürtlerin kavgacı, yaygaracı olmasının sebebi bu yolla istediğini elde ettiğini görmesinden olabilir.

• ırklar , cinsiyetler gibi bir birini tamamlayici şekilde yaratılmıştır. Dolayısıyla farklılardir. Mesala japonlar pratik zekaliyken , almanlar mükemmelliyetcidir. siyahlar daha kas gücüne sahiptir. fakat bazı beyaz irklar kadar zeki değildir.
    ancak siyahlar dan aşırı zeki istisnalarda cikabilir.
    dolayısıyla herkezin üstünlüğü ve zaifiyeti var.
    bu sebeple tarihe bakarsan her zaman çok uluslu ülkeler süper güç olmuştur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Shifter06

Kürtler kavgacı falan değil ama 5 kişi olunca kavgacı oluyorlar

Hocam zaten tekken sıradan duruyorlar ama en sakini bile bikaç kişi ile birleşince hareketlenmeye başlıyo.

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

Irklar arasında fark vardır, bu farkın sebebininse daha çok yetiştirilme tarzı ve yetiştiği çevre olduğunu düşünüyorum. Genetik olarak pek fark yoktur. Kürtlerin kavgacı, yaygaracı olmasının sebebi bu yolla istediğini elde ettiğini görmesinden olabilir.

Hocam kendime aceba böyle düşünürek ırkçılık mı yapıyorum diye düşünüyordum ama sanırım normalmiş.

Orijinalden alıntı: logosta66

quote:

Orijinalden alıntı: Shifter06

Kürtler kavgacı falan değil ama 5 kişi olunca kavgacı oluyorlar

Hocam zaten tekken sıradan duruyorlar ama en sakini bile bikaç kişi ile birleşince hareketlenmeye başlıyo.

Şimdi şöyle bişey var açıkcası üzülüyorum biz Türkler neden onlar kadar birbirimize kenetlenemiyoruz birbirimizi tutamıyoruz keşke bizde onlar kadar birbirimize sahip çıkabilsek ama günümüz şartlarında mümkün değil

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.