Şimdi Ara

iriver t60 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

quote:

Orjinalden alıntı: uskan

gereksiz bir tartışma olmuş,metabax ın dediği gibi diğer markalardan iriver veya cowona geçince memnun kalmamak elde değil,ancak objektif olarak olaya bakılacak olursa gerek doğala yakın ses kalitesi,gerek bas kalitesi ve şiddeti,gereksede,sağlamlık ve radyo kalitesi yönünden cowon irivere yaklaşamaz,ses şiddeti yönünden cowon yüksek ama bu efeklerle güçlendirilmiş sun'i bir ses, flat dinlenildiği zaman ses şiddeti olarakda iriverin gerisinde kalır,helede G3 ses şiddeti yönündende iriverin gerisinde, ayrıca bildiğim kadarı ile iriverdede tek tuşla klasörlere ulaşılabiliyor.sonuç olarak şunu söyleyebilirim,her ikiside iyi alet ama işi bilenlerin bu iki marka arasından tercihi iriver dir.

Tamam haklısınız eğer kullandıysanız irver ı benden daha iyi biliyosunuzdur elbette.Ben sadece cowon öneren herkesin dediğini söylüyorum.İriver bilenlere bi sorum olcak???İriver ı t60 ı bilirsiniz ekranı oleddir.Yani renkli ekrana yakın birşey.Bu ekranda yavaşlık ve yavaş tepki sorunu olabilir mi acaba?Bide bu joystick biraz büyükçe onda bir gevşeme olur mu??Bilenler yardmıcı olursa sevinirim...

ayrıca t 60 ın ekranı küçük olmakla birlikte oled değil, bildiğin 65000 renk den oluşan renkli ekrandır.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metabax

merak etme ekranda yavaşlık vb gibi porblemler olmaz, o joystcik de harika bir şeydir 4+1 çalıştığı için biraz büyük olması kullanımını kolaylaştırmak içindir, cep telefonlarınınn joysticklerinden çok daha rahat kullanışlıdır gerçekten, anında tepki verir ve çok hızlı bir şekilde geçişler yapabiliyorsun..

Sen kullandında söylüyosun di mi?Hata olmasın da....

unut gitsin söylediklerimi, benimki sadece tahmin
  • quote:

Ya öyle deme elektronik alet pat diye bozuluverir.Hele o joystickler varya.Bana da yetmez 1gb.Zaten 4gb almayı da düşünüyodum.Gittigidiyorda baktım 4gb t60 290 valla.2gb da 250 nerdeyse cowonla aynı fiyat.Senin bu GG dediğin şey nedir???

ilgileniyorsan gittigidiyorda t60 var 200 ytl
    http://urun.gittigidiyor.com/iRiver-T60-4GB-MP3-WMA-OGG_W0QQidZZ5994366
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

quote:

Ya öyle deme elektronik alet pat diye bozuluverir.Hele o joystickler varya.Bana da yetmez 1gb.Zaten 4gb almayı da düşünüyodum.Gittigidiyorda baktım 4gb t60 290 valla.2gb da 250 nerdeyse cowonla aynı fiyat.Senin bu GG dediğin şey nedir???

ilgileniyorsan gittigidiyorda t60 var 200 ytl
    http://urun.gittigidiyor.com/iRiver-T60-4GB-MP3-WMA-OGG_W0QQidZZ5994366

Abi bakmadım ama o ikinci el mi ??

• Anladığım kadarıyla sıfırmış ama zaten açık arttırma kapanmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

Anladığım kadarıyla sıfırmış ama zaten açık arttırma kapanmış.

sıfır ve kutusuz yazıyodu.
  • Merhaba.1 gb kapasiteli,radyosuz bir t10 kullanıcısı olarak söylemeliyim ki iriver gibi bir firmanın t10'dan sonra çıkardığı ve o serinin devamı olan bir mp3 çalarının yine çok iyi olacağına eminim.Başka hiçbir markada bulamayacağın kadar fazla özellik ve bir o kadar da iyi ses kalitesi olduğundan emin olabilirsin.Gördüğün yerde al derim.Sonra da güle güle kullan.
  • istediğiniz bişey varsa getirteyim abdden. pm ile ulaşınız...

örnek cowon u3 4gb 235YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamirrr -- 4 Ekim 2007; 2:47:54 >
  • iriver t60 4gb 220 ytl
    kutusu açılmamış
    kredi kartlarına tek çekim...ideal karta 12 taksit
  • galiba t60 mtp bunu ums yapma yolu varmı ?
  • quote:

Ya ben g3 yakından inceledim.O kadar kötü bir radyosu yoktu.Ben radyoyu da çok kullanmam.Sadece evde değilsem maç dinlerim radyodan.Ayrıca t60 ı öneren sadece sen varsın.Yalçınlara g3ü sorduğumda bile bu marka dünyanın en iyi ses veren aleti dediler.Aynı şey D&R da da geçerli.Adamda başka markalar da var ama cowonu öve öve bitiremedi.Aynı şey cowon topiclerinde e geçerli.Herkes cowon diyor başka bişey demiyor.O bbe patenti de kimse de yokmuş.Ayrıca cowo un joysticki kafamı karıştırıyodu.Yalçınların standında gittim inceledim.Oldukça sert ve sağlam öyle kolay gevşeyecek bişey değil.Diğer özellikleri de süper.Tek tuşla makina içindeki tüm klasörlere ulaşılıyo.Küçük görünüyo ama 4şarkıyı aynı anda listeliyo.iRİVER T60 ile g3 aynı fiyatta iken ben hangisini alim sence???Garantisi bu kadar yaygın,satışı bu kadar geniş cowon varken.Ayrıca iriver ın tipi ve joysticki içime sinmedi zaten.İncelemede baktım bira gevşek bişey.

Bu şartlar altında hala iriver demezsin herhalde.Önerilerin için sağol....

arkadaşım bende cowon d2 var daha önce iriver h320 vardı.radyo konusunda iriver daha iyi kesinlikle bunu iriverdan cowona geçen biri olarak söylüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: onboardx
    arkadaşım bende cowon d2 var daha önce iriver h320 vardı.radyo konusunda iriver daha iyi kesinlikle bunu iriverdan cowona geçen biri olarak söylüyorum.

imzamı atarım... aynen bence de...
  • ARKADAŞLAR SADECE MÜZİK DİNLEMEK İÇİN BİR ALET ÖNERİRMİSİNİZ??? AAA PİLLİ OLMASI İYİ OLUR.

COWON G3 , İRİVER T60 ; İRİVER X20 ( EBAYDA UCUZ OLDUĞU VE PİLİ DEĞİŞEBİLDİĞİ İÇİN) ARASINDA KALDIM. Bİ DE T60 IN EKRANI NASIL? FİLM SEYRETMİCEZ AMA ÇOK SÖNÜK OLMASIN...

FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM....
  • slm arkadaslar almanyadan radyosu iyi bi mp3 player getirtmeyi düşünüyorum.
    acaba t60 ile t10 arasında hangisini tercih etmelyim..
    yada baska bi öneriniz var mı?
    birde bunlarda dil seçeneği olarak türkce var mı??
    kullanan arkadasların yardımlarını bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.