Şimdi Ara

iriver t60 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bilgisayarda oluşturduğunuz her dosyayı görebiliyorsunuz.ayrıca açılırken kendi resminiz bile çıkıyor ekranda foto olarak.en ayrıntılı dosyaya bile girebilirsiniz.creativede yok misal bu.
  • Abi g3 den bahsediyoruz....Onda renkli ekran yok ki kendi resmimi nsl göreyim...
  • gittigidiyordan alışveriş yaparken içiniz rahat olsun, ben daha bikaç gün önce iriver clix'imi ordan aldım,
    4gb sıfır hiç açılmamış kutusunda vs. vs.
    açıklamaları iyice okuyun,
    açıklamalarında sıfır olduğu belirtilen ürün, sıfır değilse veya açıklamalarda belirtilenden farklı birşeyler varsa onay vermemek gibi bir hakkınız var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rtp

cowonun radyosu kötüyse arkadaşım senin için radyodan kayıt yapıp upload edeyim istersen.192 kps olarak hemde.m p 3 den ne kadar farkı var en karar ver.ayrıca çok net çekiyor.
    g3 almak isteyen arkadaşım için rahat olsun.50 saat pil ömrü çok güzel bence.

Iriveri dinlemeden bole konusmamalısınız en onemlı ozellıklerınden biride radyosudur..Ve sunu iddaa edebilirimki en iyi radyo ceken mp3 playerıların basında gelıor...Birde bende olan cowon u2 de hem ses cok kotu(biliyorsunuzki radyo acılınca cowonda ozellıkler kapanıyor ve ozellıklerı kapandıgındada pekte başarılı bir player değildiir...) hemde muzıkte 40 olan ses radyoda en sn 38 olabiliyor..G3 kullanmadım o yuzden bısey dıyemem..
    Bu arada bana radyodan kayıtı cekıp gonderebılırmısınız..Şarkı degılde konusmların oldugu bır bolum olursa sevınırım...

@Fatsalı_taner
    Arkadasım GG da işlem yap zaten urun sana gelmeden para satıcıya gecmıyor...Alıp ıncelersın kargodan sonra 3 gun onaylama suren var denersin incelersin eger sorunu yoksa onay verırısın olmadı urun ayıplı mal olarak geldi ozaman direkt geri yollarsın satıcıya GG dakılerede gonderdıgın kargo bılgılerını solersın paranı gerı alırsın bu kadar basıt artık internetten alısverıs yapmaktan korkmayın..Birde satıcının yorumlarını sızın alacagınız urunden baska satmısmı ve alan kısı ne yazmıs bunlarda cok onelı..Su ana kadar cogu ihtiyacımı gittigidiyor uzerınden giderdim(elektronik sadece mp3 playerlar amerikadan alınma)..Sorun yaşayacagını zannetmıyorum...

• Ya ben g3 yakından inceledim.O kadar kötü bir radyosu yoktu.Ben radyoyu da çok kullanmam.Sadece evde değilsem maç dinlerim radyodan.Ayrıca t60 ı öneren sadece sen varsın.Yalçınlara g3ü sorduğumda bile bu marka dünyanın en iyi ses veren aleti dediler.Aynı şey D&R da da geçerli.Adamda başka markalar da var ama cowonu öve öve bitiremedi.Aynı şey cowon topiclerinde e geçerli.Herkes cowon diyor başka bişey demiyor.O bbe patenti de kimse de yokmuş.Ayrıca cowo un joysticki kafamı karıştırıyodu.Yalçınların standında gittim inceledim.Oldukça sert ve sağlam öyle kolay gevşeyecek bişey değil.Diğer özellikleri de süper.Tek tuşla makina içindeki tüm klasörlere ulaşılıyo.Küçük görünüyo ama 4şarkıyı aynı anda listeliyo.iRİVER T60 ile g3 aynı fiyatta iken ben hangisini alim sence???Garantisi bu kadar yaygın,satışı bu kadar geniş cowon varken.Ayrıca iriver ın tipi ve joysticki içime sinmedi zaten.İncelemede baktım bira gevşek bişey.

Bu şartlar altında hala iriver demezsin herhalde.Önerilerin için sağol....

• Güzel bi alaete benzio ama bi özelliklerini yazarsan ona göre bizde bişile yazalım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

Ya ben g3 yakından inceledim.O kadar kötü bir radyosu yoktu.Ben radyoyu da çok kullanmam.Sadece evde değilsem maç dinlerim radyodan.Ayrıca t60 ı öneren sadece sen varsın.Yalçınlara g3ü sorduğumda bile bu marka dünyanın en iyi ses veren aleti dediler.Aynı şey D&R da da geçerli.Adamda başka markalar da var ama cowonu öve öve bitiremedi.Aynı şey cowon topiclerinde e geçerli.Herkes cowon diyor başka bişey demiyor.O bbe patenti de kimse de yokmuş.Ayrıca cowo un joysticki kafamı karıştırıyodu.Yalçınların standında gittim inceledim.Oldukça sert ve sağlam öyle kolay gevşeyecek bişey değil.Diğer özellikleri de süper.Tek tuşla makina içindeki tüm klasörlere ulaşılıyo.Küçük görünüyo ama 4şarkıyı aynı anda listeliyo.iRİVER T60 ile g3 aynı fiyatta iken ben hangisini alim sence???Garantisi bu kadar yaygın,satışı bu kadar geniş cowon varken.Ayrıca iriver ın tipi ve joysticki içime sinmedi zaten.İncelemede baktım bira gevşek bişey.

Bu şartlar altında hala iriver demezsin herhalde.Önerilerin için sağol....

arkadaşım garanti olayını çok önemsiyorsan (bnm gibi bnde iriver t10 onu garanti sebebinden almamıştım) g3 ü gönül rahatlığıyla alabilirsin cowon u3 dinledim gerçekten werilen parayı fazlasıyla hakkeden bi modeldi g3 de ona yakın bi model ama flac desteğinin olmaması kötü ama kalem pille çalışması birde 50 saat gibi çok iyi bi süre de çalması gerçekten iyi senin beklentilerini karşılıyorsa hiç durma derim bn

ama garanti olayını es geçiyorum 2 modelden hamgisini alabilirim dersen kessinlikle iriver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 6 Eylül 2007; 12:59:19 >

• quote:

Ya forumda da var görmüşsündür iriver ın incelemelerine baktım.Gerçekten çok etkilendim.Hele o şarkıları listeleme,klasörlere ulaşabilme,radyo kalitesi ve radyodan kayıtın kalitesi...Bunlar en çok aradığım özellikler.Ancak iriver ı gittigidiyordan almaya güvenemiyorum.Dükkan ürünleri diye bir kategori var.Orda ürünler sıfır mı bilmiyorum.Ayrıca iriver t60 2gb 255, 4gb 280 ytl.Madem t60 cowondan iyi ona vereceğim parayı river a veririm.Daha şimdi capitol yalçınlardan cowon g3 inceledim.Güzele benziyo ama 307ytl.Gittigidiyora güvensem mi bilemiyorum...

Burda yazdıklarına istinaden soledım sana zorlada al falan demedim kişisel tercihtir ve bu arada kaç kere altını cızıcem ama bilmiyorum bende u2 kotu dedım g3 kotudur demedım kullanmadıgım alete yorum yapmam.Radyo dinlemem yazmıssın ama yukarda yazdıgın seyler hiç oyle demiyor..Nese umarım istediğin gibi mp3 player bulursun...Bu arada cnette edtior seçimi olarak seçilen u2 benım ıcın tam bir hayal kırıklıyıydı..Bu arada Iriverin pil suresı ile G3 surelerı nerdeyse aynı Iriver 52 saat..Bir baska konuda ise cowonun yetkili servisinin cok kotu oldugu solenıyordu..Herkezde hak verdi...Ona para ver garantılı dıye sonra adamlar ottan .oktan sebeblerden bakmasınlar..Bu arada Irıverın malzeme kalitesi cowondan fazladır haberın olsun..Bu arada t10 sayfasından cogu kısıye yardımım dokunmustur gerek FW gerek ise baska seylerden..

Buda Cowonun Servisi ile ilgiliz sorunlar...Bakınız..

Edit:Link ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snairs -- 6 Eylül 2007; 13:09:59 >

• Item:T60 4GB
    Color:Black
    Memory Capacity:4GB
    Type:Flash memory
    Audio Equalizer:Normal,Classic,Live,Pop,Rock,Jazz,U Bass etc. (9 kinds)
    Headphone output:18mW(L) + 18mW(R):(16Ω)
    Frequency Range:20Hz~20KHz
    S/N Ratio:90dB
    Music Play Equalizer:SRS/WOW/HD etc. (7 kinds)
    Recording Songs *1 :Approx. 960songs
    Continuous Playback Hours *2:Approx. 19 hours
    File Support (Audio) :MPEG 1/2/2.5 Layer3, WMA, OGG 
    Bit Rate MP3, WMA: 8kbps~320kbps OGG:Q1~Q10
    Tag ID3 V1, ID3 V2 2.0, ID3 V2 3.0, ID3 V2 4.0
    FM Tuner:Frequency Range 76.0MHz ~ 108MHz
    S/N Ratio :60dB
    Voice Recording :Recording Time *3 288 Hours
    Image:BMP ( Up to 24 bit)
    Other functions:Timer, Clock, FM recording reservation, Speed control, A-B interval repeat
    Interface:USB 2.0
    Display:65,000 colors 0.8-inch CSTN LCD
    Languages:40 languages:
    Icelandic, Afrikaans, Albanian, English, Italian, Indonesian, Ukrainian, Estonian, Dutch, Catalan, Greek, Croatian, Swedish, Spanish, Slovak, Slovenian, Serbian, Czech, Danish, German, Turkish, Norwegian, Basque, Hungarian, Finnish, Faroese, French, Bulgarian, Hebrew, Belarusian, Polish, Portuguese, Latvian, Lithuanian, Rumanian, Russian, Korean, Chinese (simplified/traditional), Japanese
    OS UMS: Windows Vista/XP/2000
    MTP: Windows Vista/XP
    Power:1.5V AA
    Size (W×H×D):Approx. 27.5×65.3×22mm
    Weight Approx. :24g(Body only)
    Operating temperature: -5℃~40℃

• quote:

Orjinalden alıntı: snairs

quote:

Ya forumda da var görmüşsündür iriver ın incelemelerine baktım.Gerçekten çok etkilendim.Hele o şarkıları listeleme,klasörlere ulaşabilme,radyo kalitesi ve radyodan kayıtın kalitesi...Bunlar en çok aradığım özellikler.Ancak iriver ı gittigidiyordan almaya güvenemiyorum.Dükkan ürünleri diye bir kategori var.Orda ürünler sıfır mı bilmiyorum.Ayrıca iriver t60 2gb 255, 4gb 280 ytl.Madem t60 cowondan iyi ona vereceğim parayı river a veririm.Daha şimdi capitol yalçınlardan cowon g3 inceledim.Güzele benziyo ama 307ytl.Gittigidiyora güvensem mi bilemiyorum...

Burda yazdıklarına istinaden soledım sana zorlada al falan demedim kişisel tercihtir ve bu arada kaç kere altını cızıcem ama bilmiyorum bende u2 kotu dedım g3 kotudur demedım kullanmadıgım alete yorum yapmam.Radyo dinlemem yazmıssın ama yukarda yazdıgın seyler hiç oyle demiyor..Nese umarım istediğin gibi mp3 player bulursun...Bu arada cnette edtior seçimi olarak seçilen u2 benım ıcın tam bir hayal kırıklıyıydı..Bu arada Iriverin pil suresı ile G3 surelerı nerdeyse aynı Iriver 52 saat..Bir baska konuda ise cowonun yetkili servisinin cok kotu oldugu solenıyordu..Herkezde hak verdi...Ona para ver garantılı dıye sonra adamlar ottan .oktan sebeblerden bakmasınlar..Bu arada Irıverın malzeme kalitesi cowondan fazladır haberın olsun..Bu arada t10 sayfasından cogu kısıye yardımım dokunmustur gerek FW gerek ise baska seylerden..

Buda Cowonun Servisi ile ilgiliz sorunlar...Bakınız..

Edit:Link ekleme

ewt snairs haklısın linke baktım şimdi fazla para werp garantiye güveniyoruz ama tam bir rezillik örnek wericem tanıdığımıza geek adsl aldık garantili we 4 ay sora kondasatör şişti ve teknik servis buna kullanıcı hatası deyip akrabadan 25 ytl paça değişimi parası almışlar

bn g3 ü boynerde dinleme şansım oldu ses tatminkar

iyi günler

• Yanı bende demiyorumki G3 kotudur diye ama bana 2li bir seçim hakkı verseler Iriver kullanırım cunkı u2 aldıktan sonra cowondan iyice sogudum...Ya güzel Türkiyemde hiç bir zaman normal gitmedi su garanti işleri..Bir kız arkadasım notebook aldı ve vista yuklu gelmedı ve cdside içinden cıktı nese kızın babası yuklemıs vistayı falan ve nete baglanmıyo wireless sorunlu sanırım ve adamların dedıgıne bakarmısın vistayı bız yuklemedıgımız için urun garantı kapsamından cıkmıstır..Yanı bole sebeblerden dolayı garantili olmasıda pek onemli olmuyor acıkcası ...Nese Sımdı asıl konuya gelelım tabıkıde GG daki satıcıda kar eklıyor...Ama 300 yerıne 2 tane t60 alınır yanı ancak kar ekleyınce site 10% komisyon kesınce bole bir fiyata gelıyor tabıkı ozamanda garantıde sızın ıcın onemli ise(Yukarda yazdıgım ve linkte verdiğim seylerde ne kadar onemli ise) G3 tercih etmeniz daha iyi olacaktır..Ama benım garanti gibi durumum olmadıgı ıcın her mp3 playerımı yurt dışından alıyorum..Bozulupta 10 gun koşacagıma yarı fıyatını vererek bu riske girebilirim...Bu arada herkez cowon kullanabılır bende kullanıyorum daha dogrusu ole duruyor ama beyenemedım...Gelen kulaklıkları bıle benı rahatsız ettı Iriverin kulaklıgı okadar guzelkı...Nese senın ıcın hayırlı olsun G3..

• Snairs benim yazdıklarımdan almışsın falan güzel etmişsin.Ben radyo kayıt ve radyo kalitesi ararım dedim ama bunlar bi mp3 alırken vereceğim kararlar çok radyo dinlediğimden ve iki mp3 arasından radyonun tercih sebebi olacağından değil.
    Ayrıca ben yurtdışından hiç ürün almadım.İnternetten yaptığım alışverişleri de hep türkiyeden yaptım.O yüzden senin gibi istediğim zaman dışardan alamam.Zaten bildiğim iyi bir yurtdışı internet alışveriş yeride yok.Takdir edersin ki bu şartlar altında iriver alsam da garantili alırım.Madem yurtdışından alamamıyorum!!!
    Bi kere iriver ı yakından inceleme fırsatım olmadı.Sadece internetten videolu incelemerini seyrettim.Çünkü türkiyede ne bir arkadaşımda var, ne bir yerde incelenecek standı var (cowonun var ve standta bizzat kendim denedim aleti) ne de bir mağazada satılıyo ki oradakilere sorayım.Ben çok mp3 değiştirdim.Sandisk,minton,creative ve ipod dahil bunlara....

Diyosun ki garanti önemli değil.Her yetkili servis kullanıcıyı suçlayıp çamura yatcak değil ya.Bi sorun çıksa yapılmasada yenisini alma şansı var.Ayrıca ben ne sürekli mp3 alcak kadar zenginim ne de dışardan ucuza alcak iyi yerler biliyorum(yukarda bahsettim).Garantili ürün aramakta haksız mıyım?O garantili ürün de sadece GG de var ve cowonla aynı fiyat.Mp3lerden bu kadar başı yanmşı artık alacağı mp3 yıllarca kullanmak isteyen bu yüzden ince eleyip sık dokuyan ve bi kişi hariç etrafındaki herkesten cowon da cowon önerileri duyan biri olsan hangisini tercih ederdin?Benim de kafam karıştı.Herkes cowon diyor onun BBE patentinden,3D Surroundundan, ödüllerinden bahsediyo. Kafam karıştı bu gidişle hiç bişey alamayacam.Haksız mıyım sana fazla inanamamakta.Tek iriver diyen sensin.....

• quote:

Snairs benim yazdıklarımdan almışsın falan güzel etmişsin.Ben radyo kayıt ve radyo kalitesi ararım dedim ama bunlar bi mp3 alırken vereceğim kararlar çok radyo dinlediğimden ve iki mp3 arasından radyonun tercih sebebi olacağından değil.
    Ayrıca ben yurtdışından hiç ürün almadım.İnternetten yaptığım alışverişleri de hep türkiyeden yaptım.O yüzden senin gibi istediğim zaman dışardan alamam.Zaten bildiğim iyi bir yurtdışı internet alışveriş yeride yok.Takdir edersin ki bu şartlar altında iriver alsam da garantili alırım.Madem yurtdışından alamamıyorum!!!
    Bi kere iriver ı yakından inceleme fırsatım olmadı.Sadece internetten videolu incelemerini seyrettim.Çünkü türkiyede ne bir arkadaşımda var, ne bir yerde incelenecek standı var (cowonun var ve standta bizzat kendim denedim aleti) ne de bir mağazada satılıyo ki oradakilere sorayım.Ben çok mp3 değiştirdim.Sandisk,minton,creative ve ipod dahil bunlara....

Diyosun ki garanti önemli değil.Her yetkili servis kullanıcıyı suçlayıp çamura yatcak değil ya.Bi sorun çıksa yapılmasada yenisini alma şansı var.Ayrıca ben ne sürekli mp3 alcak kadar zenginim ne de dışardan ucuza alcak iyi yerler biliyorum(yukarda bahsettim).Garantili ürün aramakta haksız mıyım?O garantili ürün de sadece GG de var ve cowonla aynı fiyat****lerden bu kadar başı yanmşı artık alacağı mp3 yıllarca kullanmak isteyen bu yüzden ince eleyip sık dokuyan ve bi kişi hariç etrafındaki herkesten cowon da cowon önerileri duyan biri olsan hangisini tercih ederdin?Benim de kafam karıştı.Herkes cowon diyor onun BBE patentinden,3D Surroundundan, ödüllerinden bahsediyo. Kafam karıştı bu gidişle hiç bişey alamayacam.Haksız mıyım sana fazla inanamamakta.Tek iriver diyen sensin.....

Tek Iriver diyen ben değilim yada Iriver fanlıgı yapmıyorum dikkatini cektiyse Iriver konu başlıgı altında ve uzun zamanlardır T10 kullanan bırısı olarak ve yakında alacagım t50 ile ilgili bilgi vermek istiyorum forumda bak eski kişilerden kalmadı ama her konuda herseyıne kadar ben yardım ettım cogu kişiye FW dosyasını ben yolladım ben anlattım..Nese bunun zenginlikle alakası yok bence zengın olsam Clix2 X serisi falan alırım bende falsh belleklı mp3 playerlardan oteye gidemedim..Hayalimde vardır bir Vibez sahibi olup Um3 ile dinleme ama okadar ayıracak ne bir butcem var neden okadar geniş bir hayalim..Muzik gorecelidir kulagına hitap eden ve seni mutlu eden muzık senın muzıgındır ses te ole sen dıyebılıyorsan bu mp3 player aradıgım mp3 player ozaman kımse sana ne yorumda bulunur nede baska bir player onerır..Ayrıca dogal ses seven vardır yada modlanmış eklenmiş muzık vardır kişiden kişiye değişir ve ben sana kesınlıkle iriver dogal ses verir demiyorum ama dogallıga yakın bir ses verir..Sonucta aldıgın player flash belleklı bır player ve uzun sure sonucu mutlaka sorun verecektır ama 1 yıl ama 4 yıl..Senınde dedıgın gıbı elektronık aletın ne zaman ne yapacagı bellı olmaz ayrıca aldıgımız urunler ömürlük urunler değilki işte normal hızında ılerlıyor..Bir kac tane var ole urunler onlarda RIO KARMA ve Vibez(bakalım rio verisi ama )...Hergun yenı bır mp3 player cıkıyor daha dogrusu hergun yenı bısey cıkıyo kımsenın parası ve zamanı yetmez bunları takıp etmeye ancak ben dıyorumkı almısken keyif alabilecegın dınledıgınde "aa bak ya gercekten sesi super" diyebileceğin mp3 playerlar arasında mutlaka ama mutlaka Iriver vardır..Cowonda alabılırsın ama bana Cowon Iriverdan daha iyi bir marka dersen ozaman bende fanlık yaparım sen nasıl daha iyi diyorsan ama su anda sen sadece tavsiye istiyorsun bizde olabilecek imkanları sana soluyoruz..Bilgisayar programı olarak Jet Audio vardır Winamp gibi bilirsin belki Cowonda bu firmaya aittir..Jet Audionun ozellıklerı nelerdır bır suru calma dosyasını calabilir bir suru efekt verilir..Yanı efekt seven biri için superdır..Mesela Iriverinda eksıklerı var mesela flec calmıyor..Cowonun bazı modellerı calabılıyor..Yanı birbirine + ve - leri aynı olan mp3 playerları karsılastırıyoruz..Sonuc olarakta ortak bır sonuc bulamıyoruz cunkı Cowonda Cowon olayı forumda cok..Ama bir Iriver dinleseler belkı ya cowon kadarda iyimiş diyebilecekler...Nese işte dediğim gibi kesinlikle kişisel tercih..Garanti konusunda bişey demıyorum ancak ucuz site demişsinwww.bhphotovideo.com ebay olabilir..Bu soledıgım sıtelerden bakabılırsın..Türkiyede urun bozulunca garanti veren şirketlerin klasik lafı ve sonucu " KULLANICI HATASI" cogunlukla bole olmustur...Nese hocam benım anlatmak ıstedıklerımı umarım anlamışsındır..Ben burda ne cowonu karaladım nede fan boyluk yaptım...Umarım istediğin gibi bir mp3 player bulursun...

• Kardeş önerilerin için gerçekten teşekkürler uzun süre iriver hakkında düşünmeme neden oldun.Ama hak verirsin ki bende alacağım aleti ilk önce incelemek isterim.Bu imkanları cowonda buldum.Ama iriver ı ben sadece senin anlattıklarınla ve bikaç kişinin söyledikleriyle biliyorum.Belki iriverı bi kere elime alsaydım ya da sesini test etmiş olsaydım bu kadar şüpheli olmazdım.Ama sende konuşmanda iriverı cowon kadar olamadığını söyler gibi konuşmussun.Ben de cowon fanı değilim ama gerçekten radyosundaki pürüz dışında süper alet.Beni en çok etkileyen kısmı da en sevdğim tek tuşla klasörlere ulaşabilme.Aslında sende haklısın bunlar flash mp3ler çok dayanıklı olmaz ama en azından aldığım aleti uzunca bir süre kullananyım.Şu ana kadar bi mp3ü en fazla altı ay kullandım pek memnun kalmadın hiçbirinden.Vibez i bende severim.Ama ben videolu ve renkli ekran olan bi alet pek sevmem sadece müzik olmalı.

Bu sefer bir mp3 almadan daha uzun inceleyecem.Verdiğin siteye de bakacam.Ama beni tatmin edecek kadar farklar bulamazsam cowon alırım garantili.Tabii iriver ı ucuza bulabilirsem iş değişir.Eğer diyosan ki iriver ile cowon g3 arasında dağlar kadar fark yok kisini alsan da olur dersen, ben cowon alırım. Çünkü başından beri iriver t60 diye ısrar ediyosun o aletin bi güzelliğini görmüşsün sana güveniyorum.Çünkü ben iriverı yakından bi kere görmüşlüğüm yok.Tavsiyerlerin için sağol....

• Arkadaşım yazdığın siteyi inceledim orda t60 yok.Ayrıca bana americadan nasıl aldığını ayrıntılarla anlatırsan sevinirim.Ben iriveramerica.com a baktım.Bildiğin yerleri ve usa dan nasıl aldığını iyi bir anlatırsan çok makbule geçer...Çünkü bu iriveramerica.com beni pek tatmin etmedi...
  • Ben de yaklaşık 9 yıldır iriver ifp serisi ve H320 kullanan, ayrıca son 2 yıldır da iriver H320 + cowon i6 kullanan biri olarak sana iriver tavsiye ediyorum.. Cowon un iriver dan tek üstün yanı nedir biliyor musun; yükses ses çıkışı.. Bunun haricinde hiç bir üstünlüğü yok, ses kalitesi olarak bence iriver ın sesi daha kaliteli, özellikle bass konusunda cowon yanına dahi yaklaşamaz.. Cowon alırsan hiç bir zaman belki de hiç bir kulaklıkla son ses dinleyemeyeceksin çünkü basslar patlama yapacaktır.. sırf bass yüzünden cowonuma ie4 aldım ama o kulaklık bile patlama yaptı.. İlk aldığım iriver i GG den almıştım ve 4 yıl kadar kullandıktan sonra yazılım yüklerken yanlışlıkla kabloyu çıkardığım için cihazım bozuldu, yani kendim bozdum.. İriver çok sağlamdır, benim gibi kendi hatandan dolayı bozmadığın sürece kendi kendine arıza çıkarmazlar, o yüzden GG den sıfırını aldıktan sonra bence garanti falan da arama derim.. Bakma herkesin cowon dediğine, biri çıkıp dünyanın en iyi ses veren aleti demiş diğerleri de peşinden gidiyor.. Ama şunu söyleyebilirim ki minton, creative, ipod gibi cihazlar kullandıktan sonra cowon ya da iriver a geçersen iki cihaz da seni kesinlikle tatmin edecektir, eminim ki cowon aldığında da cihaza hayran kalacaksın neticede cowona kötü demiyoruz en iyileri sıralamaya çalışıyoruz ve bana sorarsan konu ses kalitesi ise iyinin iyisi iriver dır, cowon sonra gelir. İriver ile saatlerce yorulmadan büyük bir keyifle müzik dinleyebiliyorum ama cowon beni yoruyor :) Bir de iriver ı kimse tavsiye etmiyor diyorsun sürekli, sonuçta artık Türkiye de pek satışı olmayan bir marka ve pek bileni de yok, zaten bilseler iriver ın olduğu yerde sony vb markaları tavsiye etmezler.. Hem kalite tavsiye üzerine olsaydı hepimizin bir ipod sahibi olmamız ve ona tapmamız gerekirdi.. Adama bende iriver var diyorum gülümseyerek bende de ipod var orjinal diyor, bunu söylerken aklınca benimki piyasa malı dandik bir cihaz kendininkinin ise gerçek bi player olduğunu düşünüyor.

Kısacası uzun süredir bu iki markanın cihazlarını kullanan biri olarak benim objektifliğime ve bilgime güvenebilirsin

Bu arada t60, T10 dan çok ifp serisinin makyajlanmış halidir..
    http://images.google.com.tr/images?q=iriver+ifp&gbv=2&ndsp=20&svnum=10&hl=tr&start=0&sa=N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 8 Eylül 2007; 9:29:07 >

• gereksiz bir tartışma olmuş,metabax ın dediği gibi diğer markalardan iriver veya cowona geçince memnun kalmamak elde değil,ancak objektif olarak olaya bakılacak olursa gerek doğala yakın ses kalitesi,gerek bas kalitesi ve şiddeti,gereksede,sağlamlık ve radyo kalitesi yönünden cowon irivere yaklaşamaz,ses şiddeti yönünden cowon yüksek ama bu efeklerle güçlendirilmiş sun'i bir ses, flat dinlenildiği zaman ses şiddeti olarakda iriverin gerisinde kalır,helede G3 ses şiddeti yönündende iriverin gerisinde, ayrıca bildiğim kadarı ile iriverdede tek tuşla klasörlere ulaşılabiliyor.sonuç olarak şunu söyleyebilirim,her ikiside iyi alet ama işi bilenlerin bu iki marka arasından tercihi iriver dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uskan

gereksiz bir tartışma olmuş,metabax ın dediği gibi diğer markalardan iriver veya cowona geçince memnun kalmamak elde değil,ancak objektif olarak olaya bakılacak olursa gerek doğala yakın ses kalitesi,gerek bas kalitesi ve şiddeti,gereksede,sağlamlık ve radyo kalitesi yönünden cowon irivere yaklaşamaz,ses şiddeti yönünden cowon yüksek ama bu efeklerle güçlendirilmiş sun'i bir ses, flat dinlenildiği zaman ses şiddeti olarakda iriverin gerisinde kalır,helede G3 ses şiddeti yönündende iriverin gerisinde, ayrıca bildiğim kadarı ile iriverdede tek tuşla klasörlere ulaşılabiliyor.sonuç olarak şunu söyleyebilirim,her ikiside iyi alet ama işi bilenlerin bu iki marka arasından tercihi iriver dir.

Tamam haklısınız eğer kullandıysanız irver ı benden daha iyi biliyosunuzdur elbette.Ben sadece cowon öneren herkesin dediğini söylüyorum.İriver bilenlere bi sorum olcak???İriver ı t60 ı bilirsiniz ekranı oleddir.Yani renkli ekrana yakın birşey.Bu ekranda yavaşlık ve yavaş tepki sorunu olabilir mi acaba?Bide bu joystick biraz büyükçe onda bir gevşeme olur mu??Bilenler yardmıcı olursa sevinirim...

• merak etme ekranda yavaşlık vb gibi porblemler olmaz, o joystcik de harika bir şeydir 4+1 çalıştığı için biraz büyük olması kullanımını kolaylaştırmak içindir, cep telefonlarınınn joysticklerinden çok daha rahat kullanışlıdır gerçekten, anında tepki verir ve çok hızlı bir şekilde geçişler yapabiliyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metabax

merak etme ekranda yavaşlık vb gibi porblemler olmaz, o joystcik de harika bir şeydir 4+1 çalıştığı için biraz büyük olması kullanımını kolaylaştırmak içindir, cep telefonlarınınn joysticklerinden çok daha rahat kullanışlıdır gerçekten, anında tepki verir ve çok hızlı bir şekilde geçişler yapabiliyorsun..

Sen kullandında söylüyosun di mi?Hata olmasın da....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.