Bildirim
iriver t10 Firmware guncelleme sonrası açılmıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bir elektronikçi tamircisine götürdüm,bana flash'ı yanmış dedi,tamir olmaz dedi,daha bir kaç kere kullanmıştım cihazı,yapacak bir şey yokmu şimdi,fikri olan varmı ??? -
maalesef dostum sen yazılım atarken power dugmesıne basıp kapamıssın aletı yazılım sırasında yaklasık 1-23 dakıka ellemıceksın ekran kapansa bıle kı ekran yazılım arkadan devam edıyor sakın ellemıceksın o kendı kendıne acılıp kapanıyor yok emın olmak ıcın 2 dakıka beklıceksın ve power harıcı baska tusa basıp ekrana bakıcaksın hıcbırsey yoksa power a basıp acıcaksın...buyuk ıhtımal sende ole yaptın ..cozumu maalsef yok flası sokup dump dosyası atman lazım bunun ıcın flash programer lazım vs vs..zor ıs dostum gecmıs olsun -
teşekkürler,,gitti demekki canımm T10...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- bose quietcomfort ultra earbuds
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklık tamiri
- sony wh-1000xm6
- ipod touch 8. nesil
- airpods seri no sorgulama
- oyuncu kulaklığı önerisi
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X