Bildirim
iriver t10 Firmware guncelleme sonrası açılmıyor.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bir elektronikçi tamircisine götürdüm,bana flash'ı yanmış dedi,tamir olmaz dedi,daha bir kaç kere kullanmıştım cihazı,yapacak bir şey yokmu şimdi,fikri olan varmı ??? -
maalesef dostum sen yazılım atarken power dugmesıne basıp kapamıssın aletı yazılım sırasında yaklasık 1-23 dakıka ellemıceksın ekran kapansa bıle kı ekran yazılım arkadan devam edıyor sakın ellemıceksın o kendı kendıne acılıp kapanıyor yok emın olmak ıcın 2 dakıka beklıceksın ve power harıcı baska tusa basıp ekrana bakıcaksın hıcbırsey yoksa power a basıp acıcaksın...buyuk ıhtımal sende ole yaptın ..cozumu maalsef yok flası sokup dump dosyası atman lazım bunun ıcın flash programer lazım vs vs..zor ıs dostum gecmıs olsun -
teşekkürler,,gitti demekki canımm T10...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X