Şimdi Ara

IRIVER IFP Serisi Almak isteyenler..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Iriver IFP 895 mp3 player kargoyla elime ulaştı. Piyasada bildiğiniz gibi bulunamıyor. Bulunduğunda da normal fiyatından en az 100 ytl fazlaya satılıyor. Bu sebeple ben de tam creative n200 veya v200 alıyordum ki.. Gittigidiyor.com aklıma geldi. Orada ikinci el yerine sıfır Iriver satan bir kişi ile tanıştım. Nicki esonyman. Ona verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Almak isteyen arkadaşlar bu nickini verdiğim şahıstan alabilirler. IFP 890-895-899 ve diğer serileri de getirtiyor.. Ben 895 i 219 ytl ye aldım.

Bu arada iriver kullanıcılarına bu ürün ile ilgili birşey sormak istiyorum. Kullanımı çok kolay otuz dakikada çözdüm. Fakat çözemediğim bir kısmı var.. Alarmı kurduğumda alarm vakti geldiğinde hep beep beep diye ötüyor.. İstediğim mp3 ü seçemiyor muyum alarmda ? Seçebiliyorsam nasıl ?

• Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.Güle güle kullan.Emin ol verdiğin paranın hakkını veriyor alet.
    Soruna gelince, alarm olarak mp3 seçilemiyor maalesef.Beep beep sesi standart.Kolay gelsin.
  • Sağolasın.

Bu forumda SpyWar nickli arkadaşımız var demişti bana ürünü tavsiye ederken. Atmış herhalde :)

Düzeltme : SpyWar a ait forumda, "Alarm kurduğunda sabah kalkarken istediğin şarkıyla uyanabiliyorsun" gibi bir yazı bulamadım. Ben yanılmışım sanırım kusura bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanizm -- 8 Aralık 2005, 2:25:54 >
  • Bu ürün Kont da 200 USD idi.(kdv dahil)
    Ben gittigidiyor.com dan 160 USD ye aldım.
    Verdiğin siteden almaya kalksam Türkiye'ye ne kadara getirtebilirdim sence ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakanizm

Sağolasın.

Bu forumda SpyWar nickli arkadaşımız var demişti bana ürünü tavsiye ederken. Atmış herhalde :)

Düzeltme : SpyWar a ait forumda, "Alarm kurduğunda sabah kalkarken istediğin şarkıyla uyanabiliyorsun" gibi bir yazı bulamadım. Ben yanılmışım sanırım kusura bakmayın :)

rüyanda falan gördün galiba önemli değil güle güle kullan iyi fiyata almışın satan kişi abd den getiriyo galiba
  • sağol

evet abd den getiriyor.

Ben 219 ytl ye aldım. Ama arkadaşlarımdan almak isteyenler olursa onlara daha ucuza verebileceğini söyledi:)

Bugün iki arkadaş gördü iriverimi.. Adamlar kabloyla bağlantı kurulduğunu gördükleri anda seni kazıklamışlar dediler :) dEdim bilerek aldım zaten.. Ayrıca notebook da var flash disk de var bende kabloya gerek yok dediysem de oralı olmadılar :) Arkadaşın playerinde txt okuyuculuğu falan da varmış.. Seninkinde yok ha dedi :)

Neyse arkadaşların ne söyledikleri önemli değil.

Fakat bu iriverde bir tek bir dezavantaj gördüm anlam da veremedim. Şimdi kabloyu her makineye takdığımda windows her seferinde driver kuruyor bu kötü birşey. Bir ilk seferde sorun yaşamamışken ikinci gün mp3 atacağım zaman cihaza batarya ilgili birşeyler yüzünden dosya atamazsınız dedi. oysa pilimde daha 2 çubuk vardı.. sonra pili değiştirip tekrar atmayı denediğimde sorun düzeldi.

Bu iriver ile ilgili birşey sormak istiyorum. Ben normal durasel adında bir kalem pil aldım takdım. Şimdi bunlara özel doldurulabilen bir pil ve bu pilleri doldurabilecek bir alet almak gerekiyor sanırım. Bunlar farkediyor mu ? Yani önereceğiniz bir pil ve pil şarj aleti var mı?

Bir de bu pili aldıktan sonra kabloyu bilgisayara takdığımda bilgisayar pili kendisi doldurabilir mi usb den ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafama takılan birşeyi daha sormak istiyorum.

Ses kayıt olayı güzel. Fakat kayıt ettikten sonra dinlerken arkadan bir cızırtı duyuyorum. Bu arada kayıtı en kaliteli şekliyle yapıyorum. 44 e 128 sanırım. Bu cızırtı normalde sesi dinlerken pek belli değil. Sesi orta seviyeden sonra daha çok belli oluyor. Ama yine de kulak tırmalamıyor. Hatta kayıt ederken çok uzakdaki sesleri de kayıt yapabildiği için bilgisayardan falan da uzaklaştım öyle denedim. Hiç konuşmadan sessiz bir kayıt yaptığımda bu cızırtı veya hışırtıyı net duyabiliyorum. Diğer iriver ifp serisi kullanan arkadaşlara sormak istiyorum.. Sessiz bir ses kaydı yaparken ( yani konuşmadan:) ) acaba sizde de ufak bir cızırtı veya hışırtı meydana geliyor mu ? Yoksa sadece bende mi var ?

Bu hışırtıyı kaybetmek için ses eq 3d ayarlarından falan birşey yapmak gerekir mi ? Veya bütün mp3 playerlarda bu kadar hışırtı normal midir ?
  • esonyman gittigidiyor.com daki en iyi iriver satıcısı ben de benim h10 u ondan almıştım. bu satıcıya güvenebilirsiniz bu kadar reklam yeter. bu alarım konusunda sadece bip bip ler var bildiğim kadarı ile ama radyodan kayıt seçeneğini aktif edersen belki radyo ile uyanabilirsin...
  • iriver'in 5 gb'lik modelleri falan var mı? internette baktım bulamadım böyle bir model. creative zen micro 5 gb düşünüyorum. iriver'dan buna alternatif ne var? hafıza en az 4 gb olmalı ama.
  • Radyoda ile uyana biliyorsun. ayarlarda öyle bir seçenek var.
    @Hakanizm Ben 2300'lük kodak sarjlı pil ile kullanıyorum. pil bitmek nedir bilmiyor. Ama bilgisayara bağladığında sarj olmaz. Bir tane de şarj cihazı almanız gerekiyor.
  • esonyman den bende ifp890 almıştım arkadaşıma hediye olarak, gelince de pil takıp denedim çalışıyordu, meğerse dosya transfer sistemi arızalıymış aletin (donanımsal olarak) ama kız milleti teknoloji cahili olduğu için hediyeyi aldığından beri hiç mp3 yükle(ye)memiş, aletin radyosunu kullanıp duruyomuş sadece. Herneyse ağustostan beri durum böyleyken ben "nasıl bari memnun musun" diye sorunca kıza anlattı işte, sadece radyosunu kullanabiliyorum diye. Bende yolla ben halledeyim dedim bir de baktım alet uçukmuş meğerse. Hemen esonyman'e mail atıp durumdan bahsettim o da ilgilendi benimle sağolsun bu kadar zaman geçmiş olmasına rağmen üstelik.
    Kısacası bu arkadaş kesinlikle güvenilir birisi, rahatlıkla alabilirsiniz. Yanlız ürünler "refurbished" anladığım kadarıyla; yani alınmış kullanılmış ve beğenilmediği için mağazaya geri verilmiş ürünler. (Amerikada öyle ya ben memnun değilim bundan diyip verebiliyorsunuz.) Hal böyle oluncada ürün sıfır fiyatına değilde "refurbished" fiyatına satılıyor ama yinede bir nevi sıfır ürün.
    Saygılarımla...

• http://www.iriver.com/
    acilista elma yiyen bi kiz var', bu ipoda bi msgmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.