Merhaba gençler. Bende D2+ var ve bir değişiklik vakti geldi diyorum. Başlıktaki Clix 2 Redline nasıldır, D2'ye göre nesi üstündür vb yardımcı olabilecek olan?
quote:Orijinalden alıntı: Siyah Nurclix 2 redline???Clix 2 red line derken,http://reviews.cnet.co.uk/portable-video-players/iriver-clix-2-red-line-8gb-review-49292617/
quote:Orijinalden alıntı: MairClix 2 red line derken,http://reviews.cnet.co.uk/portable-video-players/iriver-clix-2-red-line-8gb-review-49292617/Alıntıları Göster bu modeller eskidi artıkın yaw şaka bir yana d2'ye göre sadece sesi üstündür clix 2'nin...
quote:Orijinalden alıntı: Siyah Nurbu modeller eskidi artıkın yaw şaka bir yana d2'ye göre sadece sesi üstündür clix 2'nin...Alıntıları Göster O halde d2'nin iyi olduğu yönlerden daha iyi bir mp3 player önerin ne olurdu?
quote:Orijinalden alıntı: MairO halde d2'nin iyi olduğu yönlerden daha iyi bir mp3 player önerin ne olurdu?Alıntıları Göster cowon s9 ya da j3 d2'den daha iyi şu anda.ama ben ses konusunda iriver'ı daha başarılı buluyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Siyah Nurcowon s9 ya da j3 d2'den daha iyi şu anda.ama ben ses konusunda iriver'ı daha başarılı buluyorum.Alıntıları Göster iriver lplayer var...
quote:Orijinalden alıntı: Siyah Nurquote:Orijinalden alıntı: ozcan_psp clix2 Memnun oldum ben de Siyah Nur.Alıntıları Göster napıyon hacı
quote:Orijinalden alıntı: Siyah Nurquote:Orijinalden alıntı: ozcan_psp napıyon hacı Geleni geçeni hacı. Sen napıon?Alıntıları Göster tuttuğumu ben de
quote:Orijinalden alıntı: Siyah Nurquote:Orijinalden alıntı: ozcan_psp tuttuğumu ben de Adamımsın. Eeee daha daha ne var ne yok!?Alıntıları Göster yalan dünyaya bakıyok
quote:Orijinalden alıntı: ozcan_psp yalan dünyaya bakıyok Bırak o diziyi ya... Gülse Birsel batırmış bu sefer.
quote:Orijinalden alıntı: Siyah Nurquote:Orijinalden alıntı: ozcan_psp yalan dünyaya bakıyok Bırak o diziyi ya... Gülse Birsel batırmış bu sefer.Alıntıları Göster ne önerirsin panpa
quote:Orijinalden alıntı: Siyah Nurquote:Orijinalden alıntı: ozcan_psp ne önerirsin panpa Dexter güzeldir pampa...Alıntıları Göster o hangi kanalda bea
quote:Orijinalden alıntı: ozcan_psp o hangi kanalda bea E2'de olması lâzım. Olmadı zorrentten indir la.
quote:Orijinalden alıntı: Siyah Nurquote:Orijinalden alıntı: ozcan_psp o hangi kanalda bea E2'de olması lâzım. Olmadı zorrentten indir la.Alıntıları Göster he walla ya.tşk panpiş.gittikçe ısınıyom sana :)