Şimdi Ara

iRig Kullananlar Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iRig kullanıp gitarı telefona bağlayan arkadaşlar var mı? Amplitube ile verim alınıyor deniyor ama bilemiyorum. Bas gitar bağlamayı düşünüyordum ve kullananlardan fikir almak istedim

• Elektro kullanıyorum iRig ile. Kendi amfimi takmayalı 2 yıl oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de araştırıyorum takipteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 ay önce zorlu center'da dikkatimi çekti bende Almayı düşünüyorum. GarageBand ile kullanılıyor sanırım.

• İrig'in soundları tatmin edici mi bende almayı düşünüyorum da

• nicovrobi kullanıcısına yanıt
    Bass soundları güzel yani garageband kullandım hoş ve skalası geniş. Eğer 120TL ye kıyabilirseniz amplitube full alırsanız onun tonları çok daha geniş. Yine de garageband yeterli olacaktır gerek kayıt olsun gerekse de ses tonları olsun

• Arkadaslar merhaba. Bugun irig pre aldim vokal icin yalniz soyle bir sorunum var. Telefona bagliyorum mikrofonuda bagliyorum telefona sinyal geliyor kayitya yapiyorum yalniz monitor olarak kulakliga yada ses sistemine cikis alamiyorum yani soledigim seyi efektli olarak duyamiyorum yardimci olabilecek arkadas varmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    9 ay önce açıldı
    5-HTP kullanan var mı?
    5 yıl önce açıldı
    Macbook pro kullanan var mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mimajor kullanıcısına yanıt
    İnternetten baktınız mı nasıl yaptıklarına en baştan geniş videoları var pre'nin. İsterseniz bi göz atın eksik yaptığınız bir şey var mı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesla_Reyiz

İnternetten baktınız mı nasıl yaptıklarına en baştan geniş videoları var pre'nin. İsterseniz bi göz atın eksik yaptığınız bir şey var mı diye

Tesla_Reyiz teşekkür ederim cevabın için. ben biraz kurcaladıktan sonra sorunu buldum. Daha doğrusu saçmalıklar silsilesi diyebiliriz. Benim irigi kullanmak istideğim cihaz iphone 3gs idi (eski telefonum değerlenir diye düşünmüştüm) ancak vocalive uygulaması ios 7 ve üzerinde çalışıyormuş. (iphone 4ste sorunsuz çalıştı.) Android için EZ Voice diye bir program var onu kullandığım telefona (Asus Zenfone 6) kurmuştum. Kaydı yapıyorum efektler herşey çalışıyor ancak kulaklığıma aynı anda sesi alamıyordum (yani monitör özelliği çalışmıyordu) Meğer akıllı ik multimedia şirketi o özelliği samsunglara satmış... ( Note 4 ve Note Edge modelinde çalışıyor) Yani maduriyet kaçınılmaz oldu. Almak isteyenlere duyurulur.

ilgili link:http://www.ikmultimedia.com/products/ezvoiceandroid/

• mimajor kullanıcısına yanıt
    Ben de devamlı kullanıyorum da garageband'dan amplitube full'e geçeceğim her ne kadar garageband'ın arayüzü daha kolay olsa da amplinin ses tonu çok geniş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.