Şimdi Ara

Irelia vs Jax,Tryn,Nasus,Türk Zix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Irelia mainim. Başta farm odaklı oynuyorum. Adamı kule altında yakalarsam kesiyorum onun dışında pasifim.

Jaxa karşı çok agresif oynuyorum. Ne kadar oynarsam oynayım 3-0 önde bile olsam bu adam beni kesiyor.

KhaZix triforce bitmeden once biktiriyor insani. Ama triforcedan sonra kagit. 1 lvlde 250 vuruyor ama. :/
    Nasus sorun su ki ikimizde late game. Ikimizde farm yapiyoruz. Agresif olunmuyor slowu filan var. Adam late gamede benden daha iyi. :/

Tryn a karsi agresif olsamda e ile kaciyor. 6 olduktan sonra adami eritmem 1 sn fakat 5sn ultisiyle kesemiyorum.

Riven vardi. O nerflenecek. Baska renekton darius filan onlara karsi rahat oynarken bunlara zorlaniyorum. Ne yapmam gerektigini soyleseniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunların cevaplarını bılmeden mainin nasıl Irelıa oluyor onu anlamadım. Mesela maınım Akalı dır her turlu soruyu cevaplarım.

Jax 1 w 1 de en ıyı herolardandır stun ve dmg yansıtma ayrıyeten burst ve q sklıyle sana sıkıntı cıkarması cok normal. Jaxa karsı sureklı agresıf oynamanı tavsıye ederım fark ve lwl de ezerse zaten sansın kalmaz.

kha zıx cok rahat erıtırsın bence. Ilk komboyu ona bırak stun at ultı ve mıxed dmg kullanarak onu erıt. Kaybolabılır ama sadece kacmak ıcın. Irelıa ıle bas edemez. En azından benımle edemıyor. ( tavsıyem 6 olmadan yuzyuze gelme khazıx ıle)

Tryn a gelınce. Mınıondan ne kadar uzak tutarsan o kadar az rage o kadar az dmg yersın. Slowuna dıkkat et gerekmedıkce zorlama tryn ı. 6 lwl olunca canı azalınca acacak malum ultıyı sana bı tavsıyem var sende senınkını kullan. Can cekme ozellıgı var ultının. Slowla ve kullan onu kardesım. Gor bak her sey guzel olacak.

Nasus. Kule altı bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

Bunların cevaplarını bılmeden mainin nasıl Irelıa oluyor onu anlamadım. Mesela maınım Akalı dır her turlu soruyu cevaplarım.

Jax 1 w 1 de en ıyı herolardandır stun ve dmg yansıtma ayrıyeten burst ve q sklıyle sana sıkıntı cıkarması cok normal. Jaxa karsı sureklı agresıf oynamanı tavsıye ederım fark ve lwl de ezerse zaten sansın kalmaz.

kha zıx cok rahat erıtırsın bence. Ilk komboyu ona bırak stun at ultı ve mıxed dmg kullanarak onu erıt. Kaybolabılır ama sadece kacmak ıcın. Irelıa ıle bas edemez. En azından benımle edemıyor. ( tavsıyem 6 olmadan yuzyuze gelme khazıx ıle)

Tryn a gelınce. Mınıondan ne kadar uzak tutarsan o kadar az rage o kadar az dmg yersın. Slowuna dıkkat et gerekmedıkce zorlama tryn ı. 6 lwl olunca canı azalınca acacak malum ultıyı sana bı tavsıyem var sende senınkını kullan. Can cekme ozellıgı var ultının. Slowla ve kullan onu kardesım. Gor bak her sey guzel olacak.

Nasus. Kule altı bekle.

Jaxın true damage e karsi yapacak bir seyi yok. S ye basiyorum. Adam e ye basinca minyona atliyorum. 20 sn cooldown. Sonra bicmeye devam. Tryn oyle degil iste. 5 sn ulti. Nereye gitsem geliyor arkamdan. Ultimde tek hedefe vurunca cok can cekmiyor. Soyle dusundum stunu basta atmasam. Ikimizde %15 kalinca atsam ulti basamadan keserim diye dusundum. Nasusta lane dondurmaktanmi bahsettin anlamadim.

• Jax ı ben alamayacagını dusunuyorum kısaca. Hero maının dıye tum heroları kesebıleceksın dıye bır sey yok.

Tryn mevzusu cok havada kalır sen benı ıkna edemezsın bende senı ama slow , stun degıskenlı guzel bır skılın var bunu kullan. Ultıyı mınıonada denk getırmeye bak. Hıc bır sey yapamıyorsan eger slowla mınıona atla uzaklas tryndan. Flashla arkasına gec yanı sana kalmıs nasıl karar verırsen onu yap.

Nasus benım nefret ettıgım bır herodur rakıpteyken. Dırek fobı benımkı bırak lane base de bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

Jax ı ben alamayacagını dusunuyorum kısaca. Hero maının dıye tum heroları kesebıleceksın dıye bır sey yok.

Tryn mevzusu cok havada kalır sen benı ıkna edemezsın bende senı ama slow , stun degıskenlı guzel bır skılın var bunu kullan. Ultıyı mınıonada denk getırmeye bak. Hıc bır sey yapamıyorsan eger slowla mınıona atla uzaklas tryndan. Flashla arkasına gec yanı sana kalmıs nasıl karar verırsen onu yap.

Nasus benım nefret ettıgım bır herodur rakıpteyken. Dırek fobı benımkı bırak lane base de bekle

Izledigim bir kac oyuncu. Roam yapiyor nasus karsisinda ve dk 20-25 gibi bitiyorlar oyunu.
  • Adam LoL de Tanrı. Daha ne olsun ya
  • usta şimdi jax e i kulanmadan sen w açmamalısın e kullanırsada q ile bir şekilde stundan kaçmalısın mion a atlıyarak jax oynamayı biliorsa zaten karşılık e w açmazlar o şekilde bile jax her türlü üstün irelia w siz hiç bir şey çünkü ama üstünlük alırsan 3 - 0 gibi hayla jaxı kesemiyorsan demekki mainın değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Ahri Cosplay Dediğin...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tryn ultisine karşı ignite var trynden hemen ın ulti bitmeden önceki son 3 snde ignite at. jaxa karşı randuin onun işini bitirir. diğer champlere karşı oynarken trinityden hemen sonra botr, jaxa karşı botrk yerine randuin al. e si açıkken sakın trade girme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

tryn ultisine karşı ignite var trynden hemen ın ulti bitmeden önceki son 3 snde ignite at. jaxa karşı randuin onun işini bitirir. diğer champlere karşı oynarken trinityden hemen sonra botr, jaxa karşı botrk yerine randuin al. e si açıkken sakın trade girme.

Beyler olafa karsi ne yapabiliriz? Her seyiyle counter?

• Up. Cıldırcam olaf kadar counterlanmamistim hic.

• Olafa karşı 3 problemin var birinci true damage ile tradelerden kazançlı çıkabilir ikincisi ultisini düzgün kullanırsa E skillini counterlıyabilir üçüncüsü ise sustaini yüksek yapman gereken kule altında farm yap Q fullüyorsa Q sunu minyonlara atmadan 1v1 girme. Olafa karşı 1v1de yenilirsen bir daha asla kazanamazsın o yüzden farma odaklanmaya çalış Doran kalkan ile başla late gamede takımının yardımıyla çok rahat halledersin
  • İrelia benimde mainim. Asla ama asla 5 levelden önce trade girme. W da bir puan varken çok yetersiz kalıyor çünkü. Adam sana kule altı dalıyorsa kesersin fakat onun dışında pasif oyna ve trinity al. Ondan sonra tradeler sennin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.