Şimdi Ara

Irelia ve Jax Mid hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi son zamanlarda riven midde aşırı popüler oldu. Peki ya bu iki champ hakkında ne düşünüyosunuz ? Lane swap dışında görmediğim bi durum (oda bi kere) sizce midde oynanabilirler mi? Tamam burstleri yok gibi birşey ama tutadabilir, eğer olursa böyle bi fikri düşündüğümüzüde belgelemiş olalım çaktırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Irelia oynarım arada midde ama jaxla soloda aa yapan heroları counterlamak daha iyi bence

• Jax belki oynanabilir.6 lvlden sonra ultinin bonus vurusu + w ile burst vurulabilir karşı apc ye.
  • İrelia fazla oynamadım karşımada gelmedi pek gap closeri var mı irelia nın ?
    Rivende cok iyi gap closer oldugu için ve burst damage atabildiği için midde sırıtmıyor belki jax olabilir hoplaması zıplaması ile ama irelia olacagını zannetmiyorum.
    Aslında Jax da olmaz Counter Atack mı Strike mi tam ismini bilmiyorum da o skili boşa atmak olur
  • Irelia kaçış mekanizması olmayan midlere karşı çok iyi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • irelia olabilirde jax olmaz sanırım sustaini yok döverler jaxı , rivendede yok ama kalkanla bütün skillshotları dodgelayabildiğin için ve burst damage i yüksek olduğu için opi oluyor
  • ireliada yine lifesteal var bir derece de jaxı ağlatırlar 6 ya kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jax olmaz irelia ise bi nebze ama yok o da olmaz ad alicaksan rivenden baskasi yalan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

Jax belki oynanabilir.6 lvlden sonra ultinin bonus vurusu + w ile burst vurulabilir karşı apc ye.

İrelia q sayesinde daha rahat oynanır midde jax denmedim earylde çok zayıf kalıyo fb verebilirsin erken bi gank ile

• Jax ve irelia'nın earlysi zayıf. Hatta irelia'nın ki baya zayıf. O yüzden bunları en rahat farm yapabilecekleri lane'e koymak gerek.
    Menzilli apcler yaklaştırmaz minyonlara.
  • 2 sinide early de çok kotu döverler midde mid game ve late de etkili olabilir ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.