Şimdi Ara

İran yeni savaş uçağı yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ahmedinejad'ın bizzat tanıttığı uçağın radara yakalanmadığı iddia ediliyor.

Yeni jet Kahhir 313'ün radara yakalanmadığı iddia edildi. Savunma Bakanı Ahmed Vahidi'nin verdiği bilgilere göre uçak İranlı uçak mühendisleri tarafından yerel kaynaklarla üretildi. Ahmed Vahidi, 'bir dehanın ürünü' olarak tanıttığı yerli uzmanlar ve imkanlarla üretilen uçağın, yüksek teknolojik kabiliyetlere sahip olduğunu söyledi. Uçağın ABD menşeili F/A-18 modeli ile benzerlikler gösterdiği belirtildi.

IRNA haber ajansından gösterilen fotoğraflara göre Kaher 313 tek koltuğa sahip. Uçağın hem hava hem yer hedeflerini vurma kapasitesi olduğu da gelen bilgiler arasında.

kaynak :http://www.sabah.com.tr/Dunya/2013/02/02/iran-savas-ucagi-yapti

• Açıldı daha önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banayurmukat -- 2 Şubat 2013; 19:10:33 >
  • uçak güzel gözüküyor ama iç donanımı önemli olan.
  • Tuplumu ama degildir benzin ucuzdur orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jet motoru ürettiler mi? Nasıl uçucak o? + diğer konuyada yazmıştım dandik olduğunu anlamak için kokpite bakın sadece sonrada en azından SU-27 hatta SU-25'in kokpitine bakın(Amerikanları saymıyorum bile) farkı çok rahat anlayacaksınız.

• bu uçak uçmaz havalansa da kolayca çakılır boyutu ufak duruyor gibi bir çeşit maket gibi sanki

• Türkiye bağımsızlını alsın önce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rc uçak olduğu açıkça belli çocuk mu kandırıyorlar

İran petrol doğalgaz olmasa görürüm ben onların bağımsızlığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngr28

rc uçak olduğu açıkça belli çocuk mu kandırıyorlar

digerlerinde var da ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chi123

quote:

tercih meslesi ambargo yemek istemiyorlardır...

iran ekonomisi neye dayanıyor petrol ve doğalgaz olmasa bu kadar dayanamayacaklarını herkes biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Jet motoru ürettiler mi? Nasıl uçucak o? + diğer konuyada yazmıştım dandik olduğunu anlamak için kokpite bakın sadece sonrada en azından SU-27 hatta SU-25'in kokpitine bakın(Amerikanları saymıyorum bile) farkı çok rahat anlayacaksınız.

aynen hocam.Maket gibi duruyor.İranın yaptığı bu kadar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chi123

quote:

tercih meslesi ambargo yemek istemiyorlardır...

iran ekonomisi neye dayanıyor petrol ve doğalgaz olmasa bu kadar dayanamayacaklarını herkes biliyor

olabilir ama ambargoyu goze alıp digerleri gibi dısa bagımlı olmuyorlar..
  • Mıllet Iran'ı beğenmemiş Türkiye ne üretiyor? Ekonomisi petrol doğalgaz demiş bizde ne var? Milleti kötülemeyi bırakın bu vatan için maket gibi olmayan uçaklar yapın ekonomiyi geliştirin yapamıyorsanız susun... burdan konuşmak kolay tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Şizofrenik Asosyal

Mıllet Iran'ı beğenmemiş Türkiye ne üretiyor? Ekonomisi petrol doğalgaz demiş bizde ne var? Milleti kötülemeyi bırakın bu vatan için maket gibi olmayan uçaklar yapın ekonomiyi geliştirin yapamıyorsanız susun... burdan konuşmak kolay tabi

olurmu, burdakiler 190 boyunda iq seviyesi 500, boğaziçi bilkentte okuyorlar ve çok akıllılar. kendi geliştirdikleri robotlara ev işi bile yaptırıyolar ne diyosun sen .
  • Hangi Sanayi ustası yapmış , kesin SU-27 serisinden bozmadır bence

Not: F-313 sonundaki 3'e tekme atın sonuç F-HATAY olur .
  • O değilde sular iyice ısınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

quote:

Orijinalden alıntı: Şizofrenik Asosyal

Mıllet Iran'ı beğenmemiş Türkiye ne üretiyor? Ekonomisi petrol doğalgaz demiş bizde ne var? Milleti kötülemeyi bırakın bu vatan için maket gibi olmayan uçaklar yapın ekonomiyi geliştirin yapamıyorsanız susun... burdan konuşmak kolay tabi

olurmu, burdakiler 190 boyunda iq seviyesi 500, boğaziçi bilkentte okuyorlar ve çok akıllılar. kendi geliştirdikleri robotlara ev işi bile yaptırıyolar ne diyosun sen .

Benim kızdığım nokta aslında o bölüm kendileri yapmayıp yapanı eleştiriyorlar... Adam 30 yaşına gelmiş o ne ya maket gibi uçak diyor. Adama sorarlar sen bu yaşa geldin bu vatan için ne yaptın? Benim gibiler konuşunca vatan haini oluyoruz o yüzden ben susuyorum vatanseverler konuşsun

• quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Jet motoru ürettiler mi? Nasıl uçucak o? + diğer konuyada yazmıştım dandik olduğunu anlamak için kokpite bakın sadece sonrada en azından SU-27 hatta SU-25'in kokpitine bakın(Amerikanları saymıyorum bile) farkı çok rahat anlayacaksınız.

mig 29 un yanından geçemez herhalde
  • F5in kanatlarını söküp ekstradan 2 tane daha ekleyip uçak yaptım diye piyasa sürmüşler. Bildiğin Atolye işi.

Kokpitlere bakın.

F35

EF

F22

Bazı arkadaşlar uçak yapalım iran yapıyor diye atıp tutması kolay tabi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.